Kit snorkeling SNK540 mască Easybreath + labe de înot Turcoaz Adulți

15999 LEI
8751754

Produs conceput pentru snorkeling. Valvă acustică și labe de înot compacte.

Set compus din masca Easybreath 540 și o pereche de labe de snorkeling. Acestea se vând cu o husă de depozitare, pentru a facilita transportul.

Mărime: Ghid de mărimi
+ 159 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Eficienţă sonoră

Valvă ce favorizează difuzarea sunetului.

Utilizare ușoară

Lama mică a labelor de înot facilitează intrarea în apă.

Capacitate de limitare a condensului

Concept exclusiv, ce permite circulația aerului, pentru a evita aburirea.

Câmp vizual

Câmp vizual panoramic, efect 180°.

Etanşeitate

Tub cu sistem Dry-Top, ce nu permite pătrunderea apei prin partea superioară.

Evacuarea apei

Supapă de evacuare a apei în partea de jos a măştii, la ridicarea capului.

Informații tehnice

Mărimea măștii

Dacă alegeți o mărime între 36/37 și 40/41, masca va avea mărimea S/M, iar dacă alegeți mărimea 42/43 sau 46/47, masca va avea mărimea M/L. Produsul este disponibil în 3 mărimi care permit acoperirea a 90 % din tipurile de fețe. Pentru copii, alegeți mărimea XS. Pentru adolescenți și damă, alegeți mărimile S/M, iar pentru bărbați M/L.

Ce este masca Easybreath?

Masca Easybreath 540 reprezintă evoluția măștii integrale, inventată de Decathlon. Are aceleași caracteristici ca vechiul model: vizibilitate 180°, anti-aburire, utilizare ușoară. În plus, noi am îmbunătățit rezistența măștii, confortul fustei și respirația, reducând efortul respirator cu 20%.În plus, aceasta este prevăzută cu o nouă inovație: o valvă care permite comunicarea la suprafață și "dry-top release", care împiedică fenomenul de respirație întreruptă în timpul scufundării.

Cum funcționează masca Easybreath?

Aerul proaspăt inspirat este proiectat pe lentilă pentru a ajunge la nas sau la gură prin valvele nazale. Acest aer proaspăt ajuns constant limitează apariția aburului pe mască.Aerul încărcat cu umiditate și CO2 este evacuat prin canalele situate în interiorul ramei măștii care conduce acest aer în tub. Aerul este constant reînnoit.Fluxurile de aer care intră și ies sunt separate, pentru a evita amestecarea cu aerul poluat și a permite respirația doar a aerului proaspăt.

Comunicare simplificată

Valva prezentă în partea din față a măștii permite o bună difuzare a sunetului și o comunicare optimă cu partenerii de snorkeling, cu masca pe față. Inteligibilitatea a fost validată în timpul unor teste până la o distanță de 3 m.

Masca Easybreath 540 poate fi folosită pentru scufundări?

Masca de snorkeling Easybreath 540 nu este adaptată pentru scufundări. Volumul de aer conţinut în mască Easybreath este mai mare decât în măştile clasice. De la 1 m adâncime, presiunea măştii devine inconfortabilă. În caz de apnee, este necesară decompresia. În caz de apnee, se recomandă decompresarea, dar cu masca Easybreath acest lucru nu este posibil, deoarece nasul rămâne inaccesibil.

De ce să alegi o mască Easybreath în locul unei măști tradiționale?

Masca Easybreath este ideală pentru persoanele care se tem să descopere lumea subacvatică cu un tub de snorkeling.Masca Easybreath este concepută pentru o activitate acvatică la suprafață.Permite respirația naturală nas-gură și un câmp de viziune larg.

Pot purta masca Easybreath 500 dacă am barbă?

Barba împiedică un contact bun între piele și fusta măștii.Așadar, etanșeitatea nu poate fi garantată.Cea mai bună modalitate pentru impermeabilitate optimă este să vă radeți.De asemenea, utilizarea unei creme precum vaselina poate fi o soluție.

Cum funcționează sistemul Dry-top care opreşte pătrunderea apei?

Este conceput pentru a evita intrarea apei în tub atunci când marea este agitată, când sunt valuri la suprafaţă sau când utilizatorul își apleacă capul prea mult în față.Tubul este prevăzut cu o clapetă, care în caz de scufundare, permite închiderea tubului. În caz de imersiune, suflați atunci când vă ridicați la suprafață pentru a fi sigur că lăsați clapeta să coboare.

Pot folosi masca Easybreath dacă port ochelari?

Majoritatea ramelor de ochelari împiedică etanșeitatea măștii, deformând fusta măștii.Deci, este complicat să utilizați masca Easybreath cu ochelari de vedere.Subea a dezvoltat lentile corectoare care se fixează în interiorul măștii, cu ajutorul unei ventuze.Puteți alege corecția pentru fiecare ochi (între -1 și -6), în funcție de nevoile voastre.

Recomandări de utilizare

Atenție la nisip! A se evita contactul cu nisipul, pentru a nu zgâria vizorul.În caz de nisip, nu forţaţi închiderea tubului. A se clăti înainte de folosire.Nisipul poate, de asemenea, bloca flotorul. Clătiţi energic tubul sau utilizați o cheie, pe care să o treceți prin spațiile de aerisire ale tubului, pentru a debloca flotorul, apoi clătiți tubul.

În caz de spargere, masca Easybreath se poate repara?

Puteți prelungi durata de viață a măștilor Easybreath cu ajutorul pieselor de schimb!Piesele de schimb (strap, capac, tuba, valve) sunt disponibile în magazine sau pe decathlon.ro:
chingă - 8316952, valvă - 8363399, tub - 8506099, capac alb - 8665853.

Labe de înot

Botoșul labelor de înot poate fi complet închis în cazul labelor de înot cu botoși sau deschis și închis printr-o chingă reglabilă în cazul labelor de înot reglabile. Partea plată a labelor de înot este scurtă, pentru a asigura un plus de putere. Detaliu ingenios: cele două labe de înot pot fi prinse între ele (element de prindere situat pe fiecare labă de înot, în faţa degetelor mari), pentru a fi transportate mai uşor.

Greutate kit (mărimile 42/43)

Lungime: 53 cm.Lăţime: 21 cm.Grosime: 20 cm.

Garanție

2 ani

Greutate

36/37 : 1.203 kg
38/39 : 1.26 kg
40/41 : 1.318 kg
42/43 : 1.415 kg
44/45 : 1.49 kg
46/47 : 1.593 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Structură 55% Butadien Stiren Etilenă (SEBS), 45% Polipropilenă Skirt 100% SILICONE Ramă 100% Polipropilenă Ambalaj 100% Silicon Tube 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS) Lens 100% Policarbonat Acrilonitril Butadien Stiren (PC ABS)

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat, ferit de lumina soarelui.

Restricții de utilizare

A nu se utiliza de persoane < 10 ani, apnee/înot intensiv.

Recomandări de întreținere

A nu se spăla

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Kit snorkeling SNK540 mască Easybreath + labe de înot Turcoaz Adulți
Kit snorkeling SNK540 mască Easybreath + labe de înot Turcoaz Adulți
Kit snorkeling SNK540 mască Easybreath + labe de înot Turcoaz Adulți

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri