DOMYOS

Kit exerciții Baby gym 2-6 ani

19999 RON
Ref. : 8545074

Produsul a fost conceput în colaborare cu un psihomotrician. După o serie de teste, eficiența produsului a fost dovedită.

Produs conceput pentru a-l ajuta pe copil să-și mențină echilibrul, să-și dezvolte abilitățile psihomotorii și motricitatea, începând cu vârsta de 2 ani.

Disponibil

Ridicare gratuită din magazin

+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ajută la dezvoltarea psihomotorie

  Kitul contribuie la îmbunătățirea echilibrului copilului.

  Polivalență

  4 bârne, 4 baze și animale din spumă, pentru o multitudine de combinații.

  Imagini

  Kit exerciții Baby gym 2-6 ani
  Kit exerciții Baby gym 2-6 ani
  Kit exerciții Baby gym 2-6 ani
  Kit exerciții Baby gym 2-6 ani
  Kit exerciții Baby gym 2-6 ani
  Kit exerciții Baby gym 2-6 ani

  Informații tehnice

  Testat de copii, validat de specialiști

  „Pentru a asigura eficiența produsului, am validat produsul cu ajutorul a 18 copii.
  9 dintre ei au utilizat kitul de 2 ori, timp de 20 de minute pe săptămână, timp de 2 luni, iar 9 dintre ei nu l-au utilizat. Rezultatele testelor au arătat faptul că toți copiii care au utilizat produsul timp de mai multe săptămâni și-au dezvoltat echilibrul mai bine decât cei care nu îl utilizaseră.”

  Imaginarea propriului parcurs

  „Kitul de echilibru îi permite copilului să dea frâu liber imaginației pentru a-și construi propriul său parcurs! Va putea să înceapă prin a pune bârnele plate pe sol, pentru a se simți mai în siguranță. Apoi, le poate așeza mai sus, pentru a mări instabilitatea. Micile animale îi vor permite să-și creeze propria poveste. animale peste care trebuie să sară, pe care trebuie să le prindă.” Annabel, inginer de produs Baby gym.

  INFORMAȚII TEHNICE

  Lungimea unei bârne: 700 mm.
  Dimensiunile unei baze: 270x270mm
  Dimensiuni totale în timpul poziționării în pătrat: 1200 x 1200 mm

  Etapele dobândirii echilibrului dinamic

  Înainte de 4 ani, copilul trebuie să învețe să își miște corpul într-o direcție dată, pentru a avansa ușor.La 4 ani, un copil poate să meargă, alternând suportul lățimii minime a unui picior și jumătate.La 6 ani, copilul este capabil să meargă cu un picior în fața călcâiului, cu un suport a lățimii minime a piciorului.

  Dezvoltarea psihomotorie:

  Dezvoltarea psihomotorie a copilului are baze genetice, motrice și psihice.
  Un produs poate avea ajuta la dezvoltarea psihomotorie a copilului și acționează în domeniul motor.
  Domeniul motor are mai multe părți: schema corporală, coordonarea dinamică, echilibrul, coordonarea oculo-motorie, motricitatea și structura temporală și spațială.

  Schema corporală

  Schema corporală înseamnă reprezentarea corpului ce îi permite acestuia un control mai bun asupra gesturilor, o percepție a corpului, și în general o conștiință de sine. Se construiește, înainte de toate plecând de la senzații și acțiuni (« corpul simte, corpul acționează»), înainte de a putea fi reprezentat («corpul reprezentat»). Cu cât copilul acționează mai mult, cu atât își va conștientiza schema corporală și va reacționa mai bine.

  Coordonarea oculo-motorie

  Coordonarea oculo-motorie regrupează acțiunile permițând vizarea întregului corp sau doar a une părți: cei mai mici, urmează o traiectorie, întâi cu obiecte și ținte mari, cu mâinile, cu picioarele; apoi cu obiecte din ce în ce mai mici pentru a realiza în final disocierea digitală: pian, introducerea perlelor pe un fir, scrisul.

  Structura temporal-spațială

  Structura temporal-spațială înseamnă tot ceea ce reperează copilul în timp (înainte/după, activitate ritmică, noapte/zi, sezon etc.) și în spațiu (în față/ în spate, pe/sub, dreapta/stânga, etc.).

  Instrucțiuni de utilizare

  A nu se depozita direct pe sol, ci pe un covoraș de protecție.

  Garanție

  2 ani

  Compoziție/ Recomandări

  Compoziție

  Bară 100% Polietilenă Bază 90% Polipropilenă, 10% Butadien Stiren Etilenă (SEBS) Spumă 100% Polietilenă

  Restricții de utilizare

  Greutate maximă: 50 kg.

  TESTE

  Produsele respectă normele de siguranță cu privire la substanțele toxice! Produsele respectă normele legale, reglementările în vigoare! Produs testat într-un laborator extern acreditat pentru a ne asigura că nu există niciun risc pentru micuții utilizatori ( formamidă, bisphenol A, S).

  Aprobat de

  Validat de SportsLab!

  Recomandări de întreținere

  A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic.

  Opinii clienți

  Loading

  Întrebări și răspunsuri