DOMYOS

Kit exerci╚Ťii Baby gym 2-6 ani

22999 RON
Ref. : 8545074

Produs conceput pentru a-l ajuta pe copil s─â-╚Öi men╚Ťin─â echilibrul, s─â-╚Öi dezvolte abilit─â╚Ťile psihomotorii ╚Öi motricitatea, ├«ncep├ónd cu v├órsta de 2 ani.

Produsul a fost conceput ├«n colaborare cu un psihomotrician. Dup─â o serie de teste, eficien╚Ťa produsului a fost dovedit─â.

Ridicare gratuit─â din magazin

+ 229 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Ajut─â la dezvoltarea psihomotorie

  Kitul contribuie la ├«mbun─ât─â╚Ťirea echilibrului copilului.

  Polivalen╚Ť─â

  4 b├órne, 4 baze ╚Öi animale din spum─â, pentru o multitudine de combina╚Ťii.

  Imagini

  Kit exerci╚Ťii Baby gym 2-6 ani
  Kit exerci╚Ťii Baby gym 2-6 ani
  Kit exerci╚Ťii Baby gym 2-6 ani
  Kit exerci╚Ťii Baby gym 2-6 ani
  Kit exerci╚Ťii Baby gym 2-6 ani
  Kit exerci╚Ťii Baby gym 2-6 ani

  Informa╚Ťii tehnice

  Testat de copii, validat de specialiști

  ÔÇ×Pentru a asigura eficien╚Ťa produsului, am validat produsul cu ajutorul a 18 copii.
  9 dintre ei au utilizat kitul de 2 ori, timp de 20 de minute pe s─âpt─âm├ón─â, timp de 2 luni, iar 9 dintre ei nu l-au utilizat. Rezultatele testelor au ar─âtat faptul c─â to╚Ťi copiii care au utilizat produsul timp de mai multe s─âpt─âm├óni ╚Öi-au dezvoltat echilibrul mai bine dec├ót cei care nu ├«l utilizaser─â.ÔÇŁ

  Imaginarea propriului parcurs

  ÔÇ×Kitul de echilibru ├«i permite copilului s─â dea fr├óu liber imagina╚Ťiei pentru a-╚Öi construi propriul s─âu parcurs! Va putea s─â ├«nceap─â prin a pune b├órnele plate pe sol, pentru a se sim╚Ťi mai ├«n siguran╚Ť─â. Apoi, le poate a╚Öeza mai sus, pentru a m─âri instabilitatea. Micile animale ├«i vor permite s─â-╚Öi creeze propria poveste. animale peste care trebuie s─â sar─â, pe care trebuie s─â le prind─â.ÔÇŁ Annabel, inginer de produs Baby gym.

  INFORMAȚII TEHNICE

  Lungimea unei bârne: 700 mm.
  Dimensiunile unei baze: 270x270mm
  Dimensiuni totale ├«n timpul pozi╚Ťion─ârii ├«n p─âtrat: 1200 x 1200 mm

  Etapele dobândirii echilibrului dinamic

  ├Änainte de 4 ani, copilul trebuie s─â ├«nve╚Ťe s─â ├«╚Öi mi╚Öte corpul ├«ntr-o direc╚Ťie dat─â, pentru a avansa u╚Öor.La 4 ani, un copil poate s─â mearg─â, altern├ónd suportul l─â╚Ťimii minime a unui picior ╚Öi jum─âtate.La 6 ani, copilul este capabil s─â mearg─â cu un picior ├«n fa╚Ťa c─âlc├óiului, cu un suport a l─â╚Ťimii minime a piciorului.

  Dezvoltarea psihomotorie:

  Dezvoltarea psihomotorie a copilului are baze genetice, motrice și psihice.
  Un produs poate avea ajuta la dezvoltarea psihomotorie a copilului ╚Öi ac╚Ťioneaz─â ├«n domeniul motor.
  Domeniul motor are mai multe p─âr╚Ťi: schema corporal─â, coordonarea dinamic─â, echilibrul, coordonarea oculo-motorie, motricitatea ╚Öi structura temporal─â ╚Öi spa╚Ťial─â.

  Schema corporal─â

  Schema corporal─â ├«nseamn─â reprezentarea corpului ce ├«i permite acestuia un control mai bun asupra gesturilor, o percep╚Ťie a corpului, ╚Öi ├«n general o con╚Ötiin╚Ť─â de sine. Se construie╚Öte, ├«nainte de toate plec├ónd de la senza╚Ťii ╚Öi ac╚Ťiuni (┬ź corpul simte, corpul ac╚Ťioneaz─â┬╗), ├«nainte de a putea fi reprezentat (┬źcorpul reprezentat┬╗). Cu c├ót copilul ac╚Ťioneaz─â mai mult, cu at├ót ├«╚Öi va con╚Ötientiza schema corporal─â ╚Öi va reac╚Ťiona mai bine.

  Coordonarea oculo-motorie

  Coordonarea oculo-motorie regrupeaz─â ac╚Ťiunile permi╚Ť├ónd vizarea ├«ntregului corp sau doar a une p─âr╚Ťi: cei mai mici, urmeaz─â o traiectorie, ├«nt├ói cu obiecte ╚Öi ╚Ťinte mari, cu m├óinile, cu picioarele; apoi cu obiecte din ce ├«n ce mai mici pentru a realiza ├«n final disocierea digital─â: pian, introducerea perlelor pe un fir, scrisul.

  Structura temporal-spa╚Ťial─â

  Structura temporal-spa╚Ťial─â ├«nseamn─â tot ceea ce repereaz─â copilul ├«n timp (├«nainte/dup─â, activitate ritmic─â, noapte/zi, sezon etc.) ╚Öi ├«n spa╚Ťiu (├«n fa╚Ť─â/ ├«n spate, pe/sub, dreapta/st├ónga, etc.).

  Instruc╚Ťiuni de utilizare

  A nu se depozita direct pe sol, ci pe un covora╚Ö de protec╚Ťie.

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Bar─â 100% Polietilen─â Baz─â 90% Polipropilen─â, 10% Stiren Etilen Butadien Stiren Spum─â 100% Polietilen─â

  Restric╚Ťii de utilizare

  Greutate maxim─â: 50 kg.

  TESTE

  Produsele respect─â normele de siguran╚Ť─â cu privire la substan╚Ťele toxice! Produsele respect─â normele legale, reglement─ârile ├«n vigoare! Produs testat ├«ntr-un laborator extern acreditat pentru a ne asigura c─â nu exist─â niciun risc pentru micu╚Ťii utilizatori ( formamid─â, bisphenol A, S).

  Aprobat de

  Validat de SportsLab!

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se spăla înainte de prima utilizare. A nu se curăţa chimic.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri