Kimono Judo AIKIDO 500 Copii

14999 LEI
8388767

Produs conceput pentru judo/aikido. Croiala amplă asigură libertate totală de mișcare.

Kimono de judo Hirosaki 500 rezistent (material întărit 350 gr/m², țesătură tip bob de orez) ! Destinat tinerilor practicanți de judo în competiții. Se vinde fără centură.

Culoare:

Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistenţa la tracţiune

Întărituri la umeri, guler şi genunchi.

Libertate de mișcare

Croiala amplă asigură libertate totală de mișcare.

Utilizare ușoară

Croială tradiţională adaptată pentru judo, ju-jitsu şi aïkido.

Lejeritate

Material dens tip bob de orez 350g/m².

Informații tehnice

Concepere

Kimono-ul de judo 500 este fabricat din poliester și bumbac. Odată spălat, mărimea nu se schimbă decât foarte puțin. Se usucă mai ușor decât modelele cu bumbac 100 %. Kimono-urile de judo dispun de întărituri la nivelul gulerului și genunchilor, pentru lupta la sol.

Alegerea kimono-ului potrivit

Judo este un sport de contact. La contactul cu adversarul, tânărul judoka trebuie să prindă kimono-ul adversarului pentru a-l trânti la sol şi pentru a-l imobiliza. De aceea kimono-ul trebuie să fie foarte rezistent şi să aibă elemente de întărire în zonele cele mai solicitate.

Alegerea kimonoului în funcţie de nivelul de practică.

Un copil care se iniţiază în judo sau care practică de 1-2 ani va alege un kimono 100% din bumbac (220° g/m²), flexibil şi rezistent. Un judoka ce practică acest sport de 2 ani (centură galbenă sau portocalie) sau care este începător în competiţii, va alege un kimono de tip bob de orez, foarte rezistent. Combinaţia poliester / bumbac (350 g/m²) asigură o bună rezistenţă la spălări repetate şi la uscări rapide.

Alegerea mărimii potrivite

Kimonoul se alege în funcţie de dimensiunile utilizatorului (de la 100 cm la 150 cm). De aceea, vă recomandăm să alegeţi un kimono cu cel puţin 5 - 10 cm mai mare decât dimensiunile copilului. Spre exemplu, pentru un copil cu înălţimea de 133 cm, alegeţi un kimono de 140 cm.

Recomandări de întreţinere

Se recomandă aerisirea kimono-ului după fiecare utilizare. Spălarea constantă a kimono-ului permite păstrarea culorii albe. Primele spălări se fac cu apă rece. Aşadar, apa nu trebuie să aibă o temperatură mai mare de 30°C.

Beneficiile practicării de judo.

Judo este un sport foarte solicitant: în cadrul unei singure ședințe, copiii consumă foarte multă energie. Un sport complet: scopul este de a controla greutatea adversarului. Copiii solicită și dezvoltă întreaga musculatură . Judo implică și un antrenament la nivel psihologic. Permite destinderea corpului și a spiritului. Cuvântul judo semnifică "calea flexibilității".

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 65% Polietilenă tereftalată, 35% Bumbac

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
2,86 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre