Geacă cu umplutură din puf Trekking la Munte Trek100 -5°C albastru Bărbați

22999 LEI
Cod produs: 8397296

Produs conceput pentru trekking la munte. Umplutură din puf certificat RDS. Asigură căldură între +5° și -5°C, în bivuac.

Tehnicitatea adusă gecii asigură finețe și compacitate, asigurând confort termic. Mai puține bagaje în timpul practicării de trekking!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Albastru negru
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Confort termic între 5°C și -5°C. Vatelină compresibilă (125g/m2).

Compactare

Compactare

Se depozitează ușor în propriul buzunar (cel din stânga), datorită fermoarului.

Hidrofobie

Hidrofobie

Materialul exterior este tratat pentru a bloca pătrunderea apei.

Greutate

Greutate

400g la mărimea L.

Informații tehnice

Care este nivelul de căldură pe care îl asigură geaca ?

Această geacă a fost validată pentru o temperatură de confort de -5°C, în urma unui test în cameră termică.
Manechinul a purtat geaca deasupra unei bluze sintetice și a unui polar ușor. Viteza vântului din camera climatică: 5 km/h.
Am testat acest model și în " staționare" ; temperatura de confort este de +5°C.

Avantajele umpluturii din puf și pene de rață

Volumul și rezistența pufului asigură: - Izolare termică datorită aerului reţinut de pene și puf. -Greutate redusă: puful este mai ușor decât vatelina sintetică. - Compresibilitate.

Cum se măsoară capacitatea de umflare a pufului și penelor?

Capacitatea de izolare termică se datorează calității pufului de a reține un anumit volum de aer la interior.
Aceasta se exprimă în CUIN.
Cu cât stratul de puf este mai dens, cu atât el ocupă mai mult spațiu și reține mai mult aer, care izolează. Geaca este umplută cu 85% puf și 15 % pene are un volum mai mare sau egal cu 800 CUIN.

Ce este certificarea RDS?

RDS este o certificare mondială acordată de către un organism independent brandurilor care își doresc acest lucru. Această normă ne garantează că furnizorii noștri folosesc surse responsabile.Furnizorii noștri își iau angajamentul de a folosi doar puful de la gâștele și rațele crescute pentru carnea lor și sacrificate înainte de colectarea penelor și a pufului.

Greutate umplutură

XS: 70 g
S: 76 g
M: 81 g
L: 87 g
XL: 94 g
2XL: 100 g
3XL: 112 g

Cum se întreține geaca de puf?

Se poate purta toată iarna, de aceea va fi necesară spălarea. Recomandări de întreținere: https://sfaturi.decathlon.ro/intretinerea-jachetei-de-puf. Informațiile esențiale de întreținere: 1/ spălarea în mașina de spălat la o temperatură de 30°, cu 2 sau 3 mingi de tenis. Program de stoarcere ușoară. 2/ uscare în mașina de spălat cu 2 sau 3 mingi de tenis, a se repeta procesul de 2 sau 3 ori până la uscarea completă.

Cum se repară geaca?

În trekking, un cârlig poate deteriora geaca sau vesta, dar vestea bună este că acestea pot fi reparate. Ele pot fi cusute sau se poate aplica un patch termolipit, pentru a preveni lărgirea zonei rupte sau ieșirea fibrelor sintetice/pufului. Pentru reparare, puteți folosi și acest set: https://www.decathlon.ro/set-multifunctional-reparare--id_8584597.html

Material tratat hidrofob (a nu se confunda cu impermeabilitatea)

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi.Astfel,materialul nu se îmbibă cu apă şi rămâne uşor şi călduros. Material hidrofob. Vă sfătuim să purtați o jachetă impermeabilă pe deasupra, pe timp de ploaie. Hidrofobia este obţinută printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului, dar această proprietate poate fi pierdută din cauza uzării.
A se reactiva hidrofobia la fiecare spălare.

Cum se reactivează hidrofobia?

După ce ați spălat geaca, se recomandă folosirea unui lichid de reactivare a hidrofobiei, pentru a conserva roprietățile hidrofobe ale materialului exterior: https://www.decathlon.ro/lichid-reactivare-hidrofobie-id_8554908.html. Permite regenerarea hidrofobiei materialului și optimizarea performațelor produsului pe întreaga sa durată de viață.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă globală ABCDE a fost stabilită pentru a ajuta la identificarea produselor cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produsele de același tip (tricou, pantalon, rucsac etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produsului asupra mediului. Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 90% Puf de raţă cenușie, 10% Pene de raţă cenușie Material principal 100% Poliamidă Căptuşeala principală 100% Poliamidă Umplutură-Material interior 100% Poliester

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă cu umplutură din puf Trekking la Munte Trek100 -5°C albastru Bărbați
Geacă cu umplutură din puf Trekking la Munte Trek100 -5°C albastru Bărbați
Geacă cu umplutură din puf Trekking la Munte Trek100 -5°C albastru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri