Geacă schi Freeride FR500 Gri Bărbați

54999 LEI
Cod produs: 8554739

Produs conceput pentru schi freeride (practicare consecventă). Geacă cu zone de ventilare, pentru evacuarea transpirației.

Confort în orice împrejurare! Jachetă călduroasă, cu orificii de ventilare și mesh 3D! Chiar dacă ninge și este frig, vatelina și etanșeitatea gecii vă protejează!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: ALBASTRU ÎNCHIS / Gri perlă
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrană de 10000 mm, cusături 100% etanșe, fermoare impermeabile.

Respirabilitate

Respirabilitate

Membrană RET 12, mesh 3D, orificii pentru evacuarea transpirației.

Libertate de mișcare

Libertate de mișcare

Croială largă, pentru libertate de mișcare.

Căldură

Căldură

Vatelină 150g/m² (bust), 60g (brațe), care asigură protecție împotriva frigului.

Buzunare

Buzunare

5 buzunare cu fermoar: 2 pt. mâini,1 la piept,1 interior,1 skipass, 2 plasă.

Reperare

Reperare

Sistem Recco®, pentru a facilita căutările în caz de avalanşă.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Glugă 3D reglabilă.

Informații tehnice

Funcții complementare

Glugă sub cască, pentru a vă proteja la maximum și a vă asigura libertate de mișcare.Reglabilă în 3 dimensiuni, dintr-un simplu gest, grație unui element tanka, de strângere, situat în spatele capului.
Strângere la încheieturi și manșete cu orificii pentru degetul mare, pentru a limita intrarea zăpezii în mânecă.Sistem de strângere în partea inferioară a gecii și protecție anti-zăpadă.
Mesh 3D la spate, pentru o evacuare mai bună a transpirației

Tratament hidrofob

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia se obţine printr-un tratament aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit la fiecare 3 spălări. Toate gecile noastre impermeabile Wedze beneficiază de un tratament hidrofob.

Impermeabilitate

Rezistenţa unui material se măsoară în funcție presiunea apei, exprimată în coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Astfel, un material cu impermeabilitatea de 10000 mm rezistă la presiunea exercitată de 10000 mm de apă.

Respirabilitate

Pentru a afla dacă un material e respirant, se măsoară rezistenţa evaporativă la transfer numită RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât indicele RET este mai scăzut, cu atât materialul elimină mai bine transpiraţia şi este mai respirant. De exemplu: RET < 9 = material extrem de respirant / 9 < RET < 12 = material foart respirant / 12 < RET < 20 = material respirant / RET > 20 = material puţin sau deloc respirant.

Ce este un material cu membrană sau aplicat?

Stratul hidrofob este aplicat pe interiorul materialului, ceea ce conferă impermeabilitate şi respirabilitate. Este adesea mai convenabil decât o membrană şi necesită o căptușeală, pentru protecţie. Membrana este un film plastic foarte fin (poliuretan), ceea ce conferă impermabilitate şi respirabilitate. Are avantajul că este flexibil, mai uşor, mai rezistent şi mai respirant.

Impermeabilitate/test duș

Această geacă a fost validată sub un test sub 100 l de apă/ m² / timp de 3 ore. Acest test reproduce condițiile unei furtuni la munte.

Cum se obţine un produs impermeabil?

Pe lângă respirabilitate, folosim şi soluţii tehnice (fermoare, orificii de aerisire, mesh...) ce îmbunătăţesc ventilarea globală a jachetelor sau pantalonilor pentru schi freeride. Acest sistem de ventilare permite reglarea temperaturii pe interior şi evacuează transpiraţia.

Notă comparativă a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pe totalitatea ciclului său de viață, în funcție de diferiți indicatori.O notă globală ABCDE este atribuită pentru a vă ajuta să identificați mai ușor produsele cu cel mai bun impact asupra mediului, comparând produse de același tip (tricouri, pantaloni, rucsacuri etc.). Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului.Mai multe informații: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Ce este sistemul RECCO®?

100% din jachetele şi pantalonii Freeride și All Mountain sunt echipaţi cu sistem RECCO®. Cu ajutorul tehnologiei RECCO® puteţi fi localizat în caz de avalanşă. Datorită elementelor reflectorizante RECCO®, o persoană îngropată în zăpadă poate fi localizată rapid de către echipele de salvare cu ajutorul detectorului RECCO®. Echipamentul reflectorizant RECCO® nu înlocuieşte utilizarea detectorului DVA. Tehnologia RECCO® este una complementară, ce creşte şansele de a fi găsit la timp.

Tutorial spălare produs impermeabil

După fiecare utilizare, vă sfătuim să respectați protocolul din video-ul de mai jos, pentru a conserva caracteristicile tehnice ale produsului.
Link: https://youtu.be/rh4GLwALgBM

După 3 spălări, vă recomandăm să reactivați tratamentul de hidrofobie, cu ajutorul unui spray reimpermeabilizant.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Căptuşeală 87% Poliester, 13% Elastan Căptuşeala secundară 100% Poliester Buzunar 76% Poliamidă, 24% Elastan Strat protector 100% Poliuretan Manșetă 80% Poliamidă, 20% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Asiguraţi-vă că produsul impermeabil este perfect uscat înainte de depozitare.

TESTE

Echipa de producţie este situată la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute-Savoie (Franţa). Concepem mereu produse simple şi tehnice. Produsele sunt apoi testate în condiţii normale de folosire, ceea ce permite îmbunătățirea continuă a acestora.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se călca

A nu se curăța chimic

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă schi Freeride FR500 Gri Bărbați
Geacă schi Freeride FR500 Gri Bărbați
Geacă schi Freeride FR500 Gri Bărbați
Geacă schi Freeride FR500 Gri Bărbați
Geacă schi Freeride FR500 Gri Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri