Jachetă impermeabilă MTB All Mountain Negru Bărbați

39999 LEI −24%
30399 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru MTB All Mountain/Enduro, pe timp de ploaie.

Produs realizat din material rezistent în contact cu vegetația. Jachetă respirantă și 100% impermeabilă. Fermoare etanșe sub brațe, pentru a regla temperatura. Glugă compatibilă cască.

Culoare: Gri carbon / Bleumarin
Mărime: Ghid de mărimi
+ 303 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Rezistența la frecare

Material rezistent la vegetaţie și abraziune.

Impermeabilitate

Completă: material (10 000 mm), cusături etanșe, fermoar hidrofob.

Respirabilitate

Material 3 straturi, cu membrană respirantă:RET = 6

Buzunare

Un buzunar cu fermoar etanș (suport telefon și suport chei integrat).

Compactare

Jacheta se depozitează în husă.

Ventilare

Orificiile de la spate și din părțile laterale asigură ventilare.

Polivalență

Glugă reglabilă la volumul căștii, fermoar asimetric.

Lejeritate

380 g pentru mărimea L.

Informații tehnice

Rezistență la frecare

Rezultatul? Această jachetă rezistă la frecarea cu bretelele rucsacului pentru rezervorul de apă. Produs rezistent la diferitele tipuri de frecări întâlnite în timpul deplasărilor (cu bretelele rucsacului, crengi, etc)

Ce înseamnă un material impermeabil ?

Impermeabilitatea este capacitatea unui material de a opri pătrunderea apei. Rezistența materialului se măsoară la o presiune a apei exprimată în mm de coloana de apă (test conform normei ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Materialul din care este confecționată jacheta are o impermeabilitate de 10 000 mm, deci rezistă la o presiune exercitată de 10 000 mm de apă (ceea ce corespunde unei furtuni puternice).

Un material respirant

Pentru a ști dacă un material este respirant, i se măsoară rezistența evaporativă (test bazat pe norma ISO 11092).
Materialul utilizat are o valoare de respirabilitate (RET) de 6 pe o scară de 40.
Cu cât rezistența este mai mică, cu atât materialul este mai respirant. Se consideră că:RET ≤ 3 = material extrem de respirant
RET ≤ 6= material foarte respirant
RET ≤ 12= material respirant
RET ≤ 20 = material puțin respirant

Ce este o jachetă 3 straturi ?

Jacheta MTB AM este fabricată cu o membrană din 3 straturi.- 3 straturi: membrana este lipită între materialul exterior și materialul interior. Utilizată pentru jachete rezistente și performante.
- 2,5 straturi: membrana este lipită sub materialul exterior, protejată de o peliculă fină la interior. Aceasta este utilizată pentru jachete ușoare.
- 2 straturi: membrana este lipită doar pe materialul exterior.

Buzunare

Un buzunar cu fermoar etanș este poziționat pe piept, pentru acces ușor atunci când purtați un rucsac sau o borsetă. În acest buzunar puteți pune cheile sau telefonul, într-un spațiu special conceput pentru a evita ca acesta să se miște în timpul practicării de MTB. Fermoarul principal cu cursor dublu permite o deschidere în partea inferioară și o ventilare optimă în timpul urcării. Cursorul fermoarelor se manipulează ușor, chiar și cu mănuși.

Mărime și croială

Croiala este mulată, iar materialul stretch.Mânecile „raglan” urcă până la nivelul gulerului (pentru poziția pe bicicletă)și sunt extensibile, pentru a asigura libertate de mișcare. Pe sub această jachetă puteți purta un prim strat ușor și/sau al doilea strat ușor.

O glugă pentru MTB

Volumul glugii permite purtarea căștii, indispensabilă în practicarea de MTB.
Reglarea în înălțime și adâncime permite o ajustare a volumului în funcție de nevoi.
O vizieră semi-rigidă permite îmbunătățirea protecției la nivelul frunții și ochilor. Gulerul se poate ridica, pentru a oferi o protecție bună în partea inferioară a feței.
Micul detaliu care face diferența: marginea glugii permite o vizibilitate mai bună în părțile laterale în timpul practicii.

O inserție pentru furtunul rezervorului cu apă

O inserție în partea din față a jachetei permite trecerea furtunului de la rezervorul cu apă.

Teste produse

Echipa noastră care concepe produsele are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru îmbunătățirea confortului în timpul practicării de ciclism. Scopul nostru este să dezvoltăm produse care să răspundă perfect nevoilor utilizatorului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 67% Poliester, 33% Poliamidă Cross-linker 100% Poliuretan Căptușeală bustieră - material exterior 29% Poliester Material flaușat în zona gleznei 80% Poliamidă, 20% Elastan Benzi de susținere box 100% Poliester Strat exterior 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

TESTE

Echipa noastră de concepție de produse are sediul la campusul B'TWIN din Lille și face cercetări continue pentru a asigura confort în timpul practicării de ciclism. Experiențele voastre ne permit să ne îmbunătățim în permanență produsele. Acest produs a fost testat și validat pe teren, în mai multe țări și regiuni.

Aprobat de

Toate echipamentele noastre MTB sunt testate de către practicanți de MTB în condiții reale de practică, în completarea testelor din laborator. Aceasta este o manieră exigentă de a concepe și de a îmbunătăți în permanență tehnicitatea și design-ul produselor ROCKRIDER. Părerile utilizatorilor sunt, de asemenea, luate în considerare pentru îmbunătățirea produselor.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Jachetă impermeabilă MTB All Mountain Negru Bărbați
Jachetă impermeabilă MTB All Mountain Negru Bărbați
Jachetă impermeabilă MTB All Mountain Negru Bărbați
Jachetă impermeabilă MTB All Mountain Negru Bărbați
Jachetă impermeabilă MTB All Mountain Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
31,94 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii