Jachetă Impermeabilă Golf RW500 Negru Bărbați

39999 LEI

Produs conceput pentru golf pe vreme ploioasă, indiferet de nivelul de practicare. Din material impermeabil.

Jachetă impermeabilă! Jacheta impermeabilă vă protejează timp de 4 ore și vă oferă tot confortul de care aveți nevoie pentru parcursul și competițiile de golf.

Culoare: NEGRU / Gri asfalt
Mărime: Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Protejează de ploaie timp de 4 ore, datorită materialului impermeabil și etanș.

Libertate de mișcare

Materialul extensibil asigură libertate de mișcare.

Respirabilitate

Material respirant, ce menține pielea uscată.

Discreție sonoră

Material laminat, silențios.

Informații tehnice

Jacheta de golf impermeabilă

Doar în timpul competițiilor de golf este nevoie să stați 4 ore în ploaie. Din această cauză, aveți nevoie de îmbrăcăminte impermeabilă. Jacheta este impermeabilă, elegantă, cu un design simplu, ideală pentru a practica golf pe ploaie. Jachetă elegantă, cu design simplu, ce asigură protecție optimă împotriva ploii. Jachetă impermeabilă.

Jachetă impermeabilă

”Pentru a concepe această jachetă, lucrăm cu specialiștii în impermeabilitate de la Decathlon, care ne oferă expertiza lor.” Sophie, șef de produs. Jachetă impermeabilă și hidrofobă, ce permite practicarea golfului timp de 4 ore atunci când plouă, fără a vă uda. Materialul din 3 straturi și cusăturile/fermoarele sunt etanșe. Design simplu. ”Cu cât sunt mai puține cusături, cu atât jacheta este mai impermeabilă.” Ludivine, inginer de metodă

Ținuta perfectă pentru vreme ploioasă

- Datorită gulerului mai înalt la spate, jacheta asigură libertate de mișcare atunci când aplecați capul. - Lungimea jachetei permite păstrarea libertății de mișcare. - Mânecile cu coate pre-formate și partea de jos a mânecii îmbină elasticitatea și banda de strângere, ce oferă lejeritate. - Materialul interior al jachetei nu se lipește de articolele vestimentare pe care le purtați, pentru mai mult confort și libertate.

Testarea produsului

"După cercetarea impermeabilității și a nevoilor practicanților de golf, echipa de concepere a realizat teste în condiții reale de practică: Au fost realizate teste în condiții reale de practică, timp de un weekend, în decembrie. Era foarte frig și ploua. În timpul sesiunii foto, condițiile meteo erau și mai rele. În aceste condiții, am vaidat jacheta impermeabilă.

Impermeabilitatea și respirabilitatea materialului

Impermeabilitatea materialului este măsurată prin testul coloanei de apă, mai numit și Schmerber. Materialul nostru trece de 5000 mm.
Respirabilitatea materialului este măsurat prin coeficientul de rezistență la evaporare, mai numit și RET. Materialul jachetei are coeficient 12, fiind foarte respirant, adaptat la un efort moderat.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Membrană 100% Poliuretan

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Imagini

Jachetă Impermeabilă Golf RW500 Negru Bărbați
Jachetă Impermeabilă Golf RW500 Negru Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
15,43 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre