Jachetă impermeabilă Drumeție la munte MH500 Ocru Damă

34999 LEI −20%
27799 LEI
8544336

Produs conceput pentru drumeție la munte, practicare consecventă.

Concepută eco. Impermeabilă. Respirantă. Membrană ce protejează de vânt și ploaie.În pozele noastre, Meggie are înălțimea de 180 cm și poartă mărimea M.

Culoare: Miere
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 277 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Cusături 100% etanşe. Membrană cu 3 straturi care rezistă la 25000 mm coloană de apă.

Respirabilitate

Deschidere laterală de 30 cm și material ce evacuează transpirația (RET=6).

Lejeritate

Cântărește doar 425 g pentru mărimea M.

Adaptare la conformație

Șnur de strangere la bază, glugă și mâneci reglabile.

Buzunare

4 buzunare. 2 buzunare cu fermoar pentru mâini, 2 interioare.

Libertate de mișcare

Material elastic (13%elastan), mâneci raglan, pentru libertate de mișcare.

Informații tehnice

Croială

Geacă cu croială mulată. Material 13% din elastan, mânecile "raglan" asigură o întindere mai bună și libertatea de mișcare în timpul drumeţiei.
Pe dedesubt, puteți purta strat călduros, cum ar fi un polar sau o jachetă lejeră.
Puteți alege mărimea obișnuită sau o mărime mai mare.

Glugă

Glugă reglabilă, cu șnur elastic. Vizieră pentru protecţie optimă. Micile detalii fac diferența: o deschidere triunghiulară pe glugă pentru o vizibilitate mai bună în laterale.

Structura jachetei

Membrană 3 straturi, cea mai bună de pe piaţă: membrana lipită între stratul interior si cel exterior (de unde vine si denumirea din 3 straturi).
Membrana este un fel de peliculă subțire (din poliuretan) care face materialul respirant şi impermeabil. Are avantajul de a fi mai flexibilă, mai ușoară, mai rezistentă și adesea, mai respirantă decât stratul protector.

Cum se întreține geaca?

Această geacă este prevăzută cu benzi etanșe (pentru a garanta impermeabilitate perfectă), care sunt sensibile la spălarea la mașină și se pot decolora în timp. Prin urmare, se recomandă folosirea unui burete umed pentru curățarea eventualelor pete de pe geacă și spălarea la mașină doar foarte rar, la un program de 30°C, pentru a-i prelungi durata de viață.

Teste de impermeabilitate

Impermeabilitatea se măsoară prin rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 1092). Cu cât presiunea este mai ridicată, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 25 000 mm rezistă la o presiune exercitată de 25 000 mm de apă. Echivalent 25 000 Schmerber.

Test de respirabilitate

Respirabilitatea materialului se măsoară în “Rezistență Evaporare Termică” (RET).
Este capacitatea sa de a elibera vaporii de apă produși de corp în timpul efortului exterior și astfel de a preveni acumularea de apă pe piele.Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:RET ≤ 6: material foarte respirant
RET ≤12: material respirant
RET ≤ 20: material puțin respirant. Produsul nostru are RET= 6

Conceperea produselor: Cunoștințele noastre

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
Acesta loc este ideal pentru întâlnirile dintre echipele noastre (designeri, șefi de produs, inginieri etc.) și practicanții de sporturi outdoor.
Un atu în conceperea produselor noastre pentru drumeție la munte este aducerea expertizei noastre.

Cum se reactivează hidrofobia?

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Hidrofobia este obținută în urma unui tratament aplicat pe materialul exterior,dar în timpul purtării acestă proprietate se deteriorează.
Toate etapele de reactivare a hidrofobiei pot fi găsite: https://sfaturi.decathlon.ro/

Produs complementar

Suprapantalonul MH500 vă protejează de ploaie partea inferioară a corpului, în timpul drumețiilor la munte.

Demersul nostru pentru protejarea mediului înconjurător

Quechua se angajează în limitarea impactului asupra mediului în procesul de concepere al produselor. Datorită materialului tehnic, geaca MH500 este mai ușoară și reduce emisiile de CO2 cu 28%.Acest lucru nu este suficient încă, motiv pentru care lucrăm pentru a concepe acest produs100% eco.

De unde provine geaca?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi conceput de către furnizorii noștri în China și Vietnam. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o colaborare strânsă. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea normelor noastre de conduită de către furnizorii care sunt adesea prezenți în țările în curs de dezvoltare, în care prezența noastră favorizează crearea de locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltare a oamenilor și protejare a mediului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 78% Poliamidă, 22% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan Buzunar 74% Polietilenă tereftalată, 26% Elastan Căptușeală glugă 80% Poliamidă, 20% Elastan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Asigurați-vă că produsul este complet uscat înainte de depozitare.

TESTE

Laboratorul nostru Decatlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovația și dezvoltarea produselor noastre Quechua.Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație li propriile tehnologii: Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării;
Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale + specificitatea testului legat de produs (ex duș, tunel de vânt etc.).

Aprobat de

Produsele Quechua sunt testate la munte, în toate tipurile de condiții pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.Echipa noastră, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) au testat produsul de-a lungul întregului proces de dezvoltare, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Jachetă impermeabilă Drumeție la munte MH500 Ocru Damă
Jachetă impermeabilă Drumeție la munte MH500 Ocru Damă
Jachetă impermeabilă Drumeție la munte MH500 Ocru Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
31,99 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre