Geacă Impermeabilă Drumeție în natură NH550 Galben Damă

22999 LEI
8554653

Produs conceput pentru drumeție în natură, în pădure sau pe litoral, pe vreme cu ploaie. Geacă concepută eco, impermeabilă, din poliamidă și poliester.

Geacă pentru drumeție, pentru protecție eficientă și practică pe vreme cu ploaie! Geacă impermeabilă și respirantă, care se strânge în talie. Prevăzută cu 7 buzunare.

Culoare:

Ocru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil 5 000 H2O (Schmerber). Cusături principale etanșe.

Transportare ușoară

7 buzunare în total. 2 buzunare la piept cu fermoar. 1 buzunar interior din plasă.

Adaptare la conformație

Glugă reglabilă cu cordon și bandă cu arici.

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul.

Fineţe la atingere

Material fin la atingere.

Utilizare ușoară

Fermoare cu șnur, pentru deschidere ușoară.

Lejeritate

Greutate: 670g pentru mărimea M.

ECODESIGN

Geacă concepută din 60% bumbac reciclat și 40% poliester reciclat.

Informații tehnice

Poliamidă reciclată

Materialul principal al acestei geci este conceput din poliamidă reciclată. Ce înseamnă acest lucru? Înseamnă că pe lângă a fi tehnic, acest produs a fost conceput ținând cont de impactul său asupra mediului. Pe scurt: poliamida este un material sintetic, fabricat din petrol. A utiliza poliamidă reciclată înseamnă a recupera, a transforma produsele destinate a fi aruncate, în loc de a utiliza noi resurse petroliere.

Poliester reciclat.

Căptușeala gecii și a glugii este concepută din poliester reciclat. Reciclând bidoane din plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol.

Impermeabilitatea gecii

Impermeabilitatea unei geci nu se limitează la cea a materialelor: tehnica de asamblare a diferitelor materiale este, de asemenea, un criteriu de evaluare. Chiar dacă acestea sunt termolipite sau cusute, iar apoi etanșate, impermeabilitatea globală a gecii este măsurată datorită unui test tip duș, dezvoltat de către Decathlon, care simulează ploaia la diferite intensități. Astfel, această geacă impermeabilă protejează de o aversă, respectiv 12 cm de ploaie în 2 ore.

Reactivarea hidrofobiei

Pentru o hidrofobie durabilă a materialului, vă recomandăm să o reactivați constantReactivarea se poate realiza după fiecare trei spălări sau după câteva zeci de utilizări pe ploaie.
Hidrofobia se poate reactiva ușor, la cald:
- prin uscarea automată, la un program de 15 min (program sintetic); - cu un uscător de păr, la o distanță de 20cm, realizând 2 mișcări de jos în sus.
- prin trecerea de 2 ori a fierului de călcat peste material, reglat pe delicate și fără funcția de abur.

Respirabilitate material

Materialul acestei jachete este respirant: RET=12. Respirabilitatea materialului se măsoară în „Rezistență Evaporativă Termică” (RET). Este vorba despre capacitatea de a evacua transpirația în timpul efortului.Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:
RET ≤ 6: material foarte respirant.
RET ≤12: material respirant.
RET ≤ 20: material mai puțin respirant.

Glugă tehnică

Glugă reglabilă, cu șnur. Bandă cu arici, pentru reglare în adâncime. Glugă cu vizieră cu memorie a formei, pentru protecția feței.

Căptușeală tehnică

Căptușeală din 2 materiale: mesh pe spate, pentru respirabilitate, nailon la nivelul șoldurilor, pentru libertate de mișcare și rezistență la abraziune. Glugă din material confortabil, fin la atingere.

Sistem complet de buzunare

Geacă prevăzută cu 7 buzunare. 2 buzunare pentru mâini, pe laterale. 2 buzunare mari, exterioare cu clapă și capse. Un buzunar exterior, la piept și un buzunar interior, ambele prevăzute cu fermoar. Un buzunar interior, din plasă.

Alegerea gecii impermeabile în funcție de intensitatea efortului

Jachetă concepută pentru o drumeție de 1 zi, cu o viteză de 5km/h max. În timpul activităților sportive, transpirăm în funcție de intensitatea efortului. Dacă respirabilitatea materialului nu este adaptată tipului de efort, transpirația se va transforma în condens. Astfel, pielea nu mai este uscată: din cauza condensului. Este recomandat să alegeți o geacă de ploaie adaptată tipului de efort.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliamidă Căptuşeală 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca bine înainte de depozitare.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată pentru efort de intensitate ridicată.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele muntelui Mont-Blanc, în Haute Savoie.
Acesta loc este ideal pentru întâlnirile dintre echipele noastre (designeri, șefi de produs, inginieri etc.) și practicanții de sporturi outdoor. Toată gama noastră de geci și suprapantaloni impermeabili este supusă, de asemenea, unui test tip duș realizat în camera climatică, în cadrul laboratorului de lângă Lille.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în natură, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Impermeabilă Drumeție în natură NH550 Galben Damă
Geacă Impermeabilă Drumeție în natură NH550 Galben Damă
Geacă Impermeabilă Drumeție în natură NH550 Galben Damă
Geacă Impermeabilă Drumeție în natură NH550 Galben Damă
Geacă Impermeabilă Drumeție în natură NH550 Galben Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
31,55 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre