Jachetă Impermeabilă Drumeție în Natură NH150 Negru-Bej Bărbați

9999 LEI −35%
6499 LEI
*De la ‪19.02.2022‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru drumeţie în natură, în pădure sau pe litoral, pe vreme ploioasă, practicare consecventă.

Aveți nevoie de o jachetă compactă? Impermeabilă. Se depozitează în buzunarul propriu. Produs disponibil în mai multe culori. Design modern!

Culoare: Gri carbon / Cafeniu
Mărime: Ghid de mărimi
+ 64 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil 2 000 mm. Cusături etanșe. Glugă.

Transportare ușoară

Depozitare într-un buzunar de tip marsupiu cu fermoar| 2 buzunare cu capse

Adaptare la conformație

Mărimi disponibile: XS - 4XL. Talie elastică.

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): limitează condensul pe timp de averse.

Ventilare

Fermoar scurt, pentru ventilare în timpul mersului.

Utilizare ușoară

Glugă cu strângere. Fermoar scurt. Manșete largi, pentru îmbrăcare ușoară.

Lejeritate

Greutate:320 g pentru mărimea L.

Informații tehnice

Impermeabilitate material

Materialul jachetei are o impermeabilitate de 2000 mm. Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă, în mare, aproximativ 2 ore de ploaie).

Respirabilitate material

Materialul jachetei este foarte respirant - 12 RET. Respirabilitatea unui material se măsoară prin ”Rezistență termică prin evaporare”. Este capacitatea sa de a elibera vaporii de apă produși de corp în timpul efortului, spre exterior. Cu cât coeficientul RET este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:
RET < 9 = material extrem de respirant;
RET < 12 = material foarte respirant;
RET < 20 = material respirant;
RET > 20 = material puțin sau deloc respirant.

Angajamentul nostru pentru consumul de apă redus în procesul de concepere

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de vopsire. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului. Tehnica de vopsire dope-dyed este folosită pentru jacheta de culoare neagră (cod 8583189) și bleumarin (cod 8609692).

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând sticle de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol. Folosim fibre din poliester reciclat pentru culoarea verde-albastru-maro (cod 8583193) și pentru materialul interior de la toate culorile acestui model.

Punem accentul pe sănătate și protejare a mediului

Material hidrofob: apa alunecă pe suprafața acestuia, fără a fi absorbităMaterialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor şi respirant. Se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Am început acest demers de concepere a tratamentului hidrofob fără perfluorocarbon. Astfel, în anul 2022, acest model va avea un tratament hidrofob mai prietenos cu mediul.

Cum se întreține impermeabilitatea jachetei?

Pentru o hidrofobie de lungă durată a materialului, se recomandă reactivarea acesteia regulat. Reactivarea se poate realiza după fiecare trei spălări sau după câteva zeci de utilizări pe ploaie.
Hidrofobia se poate reactiva ușor, la cald:
- prin uscarea automată, la un program de 15 min (program sintetic); - cu un uscător de păr, la o distanță de 20 cm, realizând 2 mișcări de jos în sus.

Alegerea jachetei impermeabile în funcție de intensitatea efortului

În timpul activităților sportive, transpirăm în funcție de intensitatea efortului. Dacă respirabilitatea materialului nu este adaptată tipului de efort, transpirația se va transforma în condens. Astfel, pielea nu mai este uscată: din cauza condensului. Este recomandat să alegeți o jachetă de ploaie adaptată intensității efortului. Jachetă concepută pentru o drumeție de 2 ore, realizată într-un ritm de 5km/h maximum, practicare ocazională.

Produs complementar recomandat.

Pentru protecție completă și eficientă împotriva vântului și a ploii, se recomandă și protejarea zonei inferioare a corpului, cu ajutorul suprapantalonului NH500. Acest pantalon este, de asemenea, conceput eco (în funcție de culoare, este folosită tehnica de vopsire în masă pentru a reduce consumul de apă sau sunt folosite fibre reciclate).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Sticlă/Corp 100% Poliester Benzi de susținere box 100% Poliester Strat exterior 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca bine înainte de depozitare.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată pentru:

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent în conceperea produselor pentru drumeții montane și pentru a vă pune la dispoziție toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în munți, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
17,59 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota C‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii