Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH500 Albastru Copii 2-6 ani

8999 LEI
8595717

Produs conceput pentru a proteja în timpul drumețiilor pe ploaie sau vânt.

Material impermeabil și rezistent. Cusături etanșe pe umeri și la glugă. Am modificat fermoarul pentru a fi mai ușor de manevrat.

Culoare:

ALBASTRU

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector, impermeabil (5 000 mm). Cusături principale etanșe.

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul în interior.

Deschidere/ închidere

Fermoar mai lat pentru o bună autonomie a copiilor.

Lejeritate

Cântărește 232 g pentru mărimea 3-4 ani.

Durabilitate

Material rezistent ripstop. Garanție 2 ani!

Informații tehnice

Impermeabilitatea materialului

Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Acest produs a fost validat la testul duş, sub 60 de litri de apă / m² / oră, timp de o oră. Acest test reproduce condiţiile medii ale unei ploi la munte. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 5 000 mm rezistă la o presiune exercitată de 5 000 mm de apă (ceea ce înseamnă aproximativ o oră de ploaie).

Respirabilitatea materialului

Respirabilitatea materialului se măsoară în „Rezistență Evaporativă Termică” (RET). Este vorba despre capacitatea de a evacua transpirația în timpul efortului.Cu cât coeficientul este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:RET ≤ 6: material foarte respirant.
RET ≤12: material respirant.
RET ≤ 20: material mai puțin respirant.

Rezistența materialelor

Test de rezistenţă la abraziune şi la frecare: verificăm, de exemplu, că nu se scămoșează la spălare. Teste de rezistenţă a culorilor: rezistenţa culorilor este verificată riguros, pentru a preveni decolorarea la contactul cu saliva. Test de rezistență în timp: spălările repetate nu trebuie să modifice proprietăţile, comportamentul, grosimea sau aspectul materialului.

Demers de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului înconjurător în procesul de concepere al produselor.Astăzi, acest produs nu este conceput eco, însă lucrăm în fiecare zi pentru ca acesta să fie mult mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și durata în timp sunt principalele noastre obiective.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Întreţinere

1. Spălaţi automat, la 30- 40°: cu benzile auto-aderente închise, folosind detergent lichid. A se spăla pe dos. Benzile şi şnururile elastice trebuie să fie desfăcute. 2. A se evita plierea excesivă a produsului la introducerea în maşina de spălat: risc de deteriorare. 3. Nu amestecați cu îmbrăcăminte de alte culori.
4. Nu utilizați înălbitor sau balsam 5. Selectați o clătire abundentă și o învârtire delicată.6. Uscați în aer liber sau la mașină (temperatură minimă, durată minimă).

De unde provine geaca?

Creat în centrul nostru internațional de concepere, de la baza masivului Mont Blanc, în Franța, acest produs este apoi confecționat în Vietnam și Bangladesh. Aceștia sunt parteneri care cunosc toate informațiile necesare pentru confecționarea produselor și cu care ne aflăm într-o strânsă colaborare. Această relație de colaborare bazată pe încredere ne ajută să realizăm produse tehnice și de calitate.

Condițiile de muncă în atelierele de producție

Garantăm respectarea regulilor de conduită de către furnizorii noștri, care sunt adesea prezenți în țările aflate în dezvoltare, unde prezența noastră favorizează crearea de noi locuri de muncă. Prin audituri și prin intermediul echipelor aflate la fața locului, ne asigurăm că angajații beneficiază de un mediu de lucru de calitate, bazat pe respect, dezvoltarea oamenilor și conservarea mediului.

Garanție

2 ani

Greutate

89-95cm 2-3A : 0.222 kg
96-102cm 3-4A : 0.232 kg
103-112cm 4-5A : 0.248 kg
113-122cm 5-6A : 0.24 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra, pe umeraş sau împachetat, într-un loc uscat şi curat.

Restricții de utilizare

A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și un grup de copii au testat produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH500 Albastru Copii 2-6 ani
Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH500 Albastru Copii 2-6 ani
Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH500 Albastru Copii 2-6 ani
Geacă Impermeabilă Drumeție la munte MH500 Albastru Copii 2-6 ani

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
10,43 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre