Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură RainCut Kaki Damă

6999 LEI

Produs conceput pentru drumeţii în natură, pe vreme cu ploaie, practicare ocazională.

Jachetă concepută din poliester reciclat, strânsă în talie. Asigură protecție împotriva ploii. Ușoară, compactă, respirantă. Se depozitează în buzunarul propriu.

Culoare: KAKI
Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil 2 000 mm. Cusături etanșe. Glugă.

Transportare ușoară

2 buzunare, cu benzi cu arici la buzunarul drept.

Ventilare

Zone de ventilare pe spate, pentru a permite aerului să circule.

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul pe timp de averse.

Protecție vânt

Protejează de vânt până la 70 km/h.

Adaptare la conformație

Șnur de strângere în talie și la glugă.

Lejeritate

ușoară și compactă. 250 g pentru mărimea M.

Informații tehnice

Poliester reciclat

Reciclând peturi de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol, păstrând în același timp performanțele materialului pentru drumețiile în natură.

Tratament hidrofob fără perfluorocarbon

Material hidrofob: apa alunecă pe suprafața acestuia, fără a fi absorbităMaterialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor şi respirant. Se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Am început acest demers de concepere a tratamentului hidrofob fără perfluorocarbon. Astfel, în anul 2022, acest model va avea un tratament hidrofob mai prietenos cu mediul.

Reactivarea hidrofobiei

Pentru o hidrofobie de lungă durată a materialului, se recomandă reactivarea acesteia regulat. Reactivarea se poate realiza după fiecare trei spălări sau după câteva zeci de utilizări pe ploaie.
Hidrofobia se poate reactiva ușor, la cald:
- prin uscarea automată, la un program de 15 min (program sintetic); - cu un uscător de păr, la o distanță de 20 cm, realizând 2 mișcări de jos în sus.

Impermeabilitate material

Materialul jachetei are o impermeabilitate de 2000 mm. Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune de 2000 mm de apă (ceea ce înseamnă, în mare, aproximativ 2 ore de ploaie).

Respirabilitate material

Materialul acestei jachete este respirant: RET=12. Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară rezistenţa sa evaporativă RET (test bazat pe norma ISO 11092). Cu cât rezistenţa este mai scăzută, cu atât materialul elimină mai eficient transpiraţia (deci materialul este mai respirant).
RET < 9 = material extrem de respirant
- 9 < RET < 12 = material foarte respirant
- 12 < RET < 20 = material respirant
RET > 20 = material puțin sau deloc respirant

Alegerea jachetei impermeabile în funcție de intensitatea efortului

Jachetă concepută pentru o drumeție de 2h, cu o viteză de 5km/h maximum, fără diferență de nivel. În timpul activităților sportive, transpirăm în funcție de intensitatea efortului. Dacă respirabilitatea materialului nu este adaptată tipului de efort, transpirația se va transforma în condens. Astfel, pielea nu mai este uscată: din cauza condensului. Este recomandat să alegeți o geacă de ploaie adaptată tipului de efort.

Produse complementare recomandate

Vă propunem suprapantalonul impermeabil pentru a vă proteja în partea de jos a corpului. Astfel, veţi dispune de un echipament de protecţie complet şi eficient pe vânt si vreme ploioasă. Și mai ales: acest suprapantalon beneficiază de un demers de concepere eco datorită tehnicii de vopsire în masă.

Mărimi disponibile: XS - 3XL

Prioritatea noastră este ca hainele pentru drumeție să se potrivească pentru toate conformațiile și siluetele. Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Din acest motiv maioul este disponibil pe mărimi de la XS la 3XL.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca înainte de depozitare.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată pentru:

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a vă aduce toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde exigențelor, produsele Quechua sunt testate în munți, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul excursiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare(format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură RainCut Kaki Damă
Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură RainCut Kaki Damă
Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură RainCut Kaki Damă
Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură RainCut Kaki Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
8,47 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre