Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură Raincut Bleumarin Bărbați

6999 LEI

Produs conceput pentru drumeţie în natură, la șes, în pădure sau pe litoral, practicare ocazională.

Jachetă impermeabilă, ce poate fi transportată oriunde. Ușoară, compactă, respirantă și prietenoasă cu mediul. Se depozitează în buzunarul propriu.

Culoare: Bleumarin
Mărime: Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Strat protector impermeabil 2 000 mm. Cusături etanșe. Glugă.

Transportare ușoară

2 buzunare, cu benzi cu arici la buzunarul drept.

Ventilare

Zone de ventilare pe spate, pentru a permite aerului să circule.

Respirabilitate

Strat hidrofil (RET=12): reduce condensul.

Utilizare ușoară

Glugă și talie reglabile prin șnururi elastice.

Lejeritate

Jachetă ușoară și compactă. 275g la mărimea L.

Informații tehnice

Impermeabilitate material

Materialul acestei jachete are o impermeabilitate de 2000 mm. Acest produs a fost validat la testul duş, sub 60 de L de apă / m² / oră, timp de o oră. Protejează de o aversă (6 cm de ploaie într-o oră). Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma ISO 811). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitate de 2000 mm rezistă la o presiune de 2000 mm de apă.

Respirabilitate material

Materialul jachetei este foarte respirant - 12 RET. Respirabilitatea unui material se măsoară prin ”Rezistență termică prin evaporare”. Este capacitatea sa de a elibera vaporii de apă produși de corp în timpul efortului, spre exterior. Cu cât coeficientul RET este mai scăzut, cu cât materialul este mai respirant:
RET < 9 = material extrem de respirant;
< RET < 12 = material foarte respirant;
< RET < 20 = material respirant;
RET > 20 = material puțin sau deloc respirant.

Angajamentul nostru pentru consumul de apă redus în procesul de concepere

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea firului. Tehnica de vopsire dope-dyedeste folosită pentru jacheta de culoare neagră (cod 8573613) și bleumarin (cod 8382418).

De ce am ales să utilizăm poliester reciclat?

Reciclând sticle de plastic pentru a produce poliester, reducem utilizarea materialelor provenite din petrol. Folosim fibre din poliester reciclat pentru culoarea albastră (cod 8731534) și roșie (cod 8731531).

Mărimi disponibile: S - 4XL.

Prioritatea noastră este ca hainele pentru drumeție să se potrivească pentru toate conformațiile și siluetele. Pentru ca toți practicanții să se poată bucura de drumeții în deplin confort. Din acest motiv jacheta este disponibilă de la mărimea S la 4XL.

Punem accentul pe sănătate și protejare a mediului

Am schimbat compoziția tratamentelor de hidrofobie, pentru a folosi tehnologii fără PFC (perfluorocarburi).
PFC este utilizat pentru a face materialul hidrofob, dar generează destul de multă toxicitate pentru mediu și persoane. Înlocuind PFC cu alte tehnologii pe care le-am dezvoltat la nivel de performanță, am ajuns să reducem impactul asupra mediului înconjurător.

Cum se întreține impermeabilitatea jachetei?

Pentru o hidrofobie de lungă durată a materialului, se recomandă reactivarea acesteia regulat. Reactivarea se poate realiza după fiecare trei spălări sau după câteva zeci de utilizări pe ploaie. Hidrofobia se poate reactiva ușor, la cald:
- prin uscarea automată, la un program de 15 min (program sintetic); - cu un uscător de păr, la o distanță de 20cm, realizând 2 mișcări de jos în sus.
- prin trecerea de 2 ori a fierului de călcat peste material, reglat pe delicate și fără funcția de abur.

Alegerea jachetei impermeabile în funcție de intensitatea efortului

În timpul activităților sportive, transpiram în funcție de intensitatea efortului. Dacă respirabilitatea materialului nu este adaptată tipului de efort, transpirația se va transforma în condens. Astfel, pielea nu mai este uscată: din cauza condensului.Este recomandat să alegeți o jachetă de ploaie adaptată tipului de efort. Jachetă concepută pentru o drumeție de 2h, cu o viteză de 5km/h max.

Produs complementar recomandat.

Pentru protecție completă și eficientă împotriva vântului și a ploii, se recomandă și protejarea zonei inferioare a corpului, cu ajutorul suprapantalonului NH500. Acest pantalon este, de asemenea, conceput eco (în funcție de culoare, este folosită tehnica de vopsire în masă pentru a reduce consumul de apă sau sunt folosite fibre reciclate).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se usca înainte de depozitare.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată pentru efortul susținut.

TESTE

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc, în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent în conceperea produselor pentru drumeții montane și pentru a vă pune la dispoziție toată expertiza noastră.

Aprobat de

Pentru a corespunde cerințelor, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură Raincut Bleumarin Bărbați
Jachetă Impermeabilă cu fermoar Drumeție în natură Raincut Bleumarin Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
1,57 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota B‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii