Geacă Parka impermeabilă drumeție pe zăpadă SH500 WARM Albastru Copii 2-6 ani

19999 LEI

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă, pe vreme rece, cu vânt.

Practică și foarte călduroasă datorită umpluturii "ball fiber", asemănătoare pufului natural, datorită materialului sintetic. Protejează de ploaie.

Culoare: Gri albastru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort: -2,2°C. Umplutură din vatelină (340g/m²) și glugă călduroasă.

Impermeabilitate

Cusături principale 100% etanşe. Geacă impermeabilă (26700 Schmerber).

Protecție vânt

Stratul protector asigură impermeabilitate şi protecţie împotriva vântului.

Limitează pătrunderea zăpezii în înterior

Glugă reglabilă, cu blăniță, reglare la manșete.

Informații tehnice

Cum mă asigur că jacheta este suficient de călduroasă?

Umplutură "ball fiber", o alternativă pentru umplutura din puf: -este alcătuită din mai multe fibre care au capacitate mare de a reține aerul și a izola de frig, - capacitate bună de izolare termică, chiar și udă, -se întreține ușor: spălare automată la °C şi uscare automată.

Ce înseamnă temperatura de confort a gecii?

Am relizat un studiu comparativ în laboratorul termic, în condiții de mers, pe vânt slab (5km/h). Temperatura de confort este temperatura calculată a aerului, astfel încât 70% dintre utilizatori au o senzație termică "ușoară de căldură".Pentru această geacă este de -2,2°C. Fiecare persoană are o rezistență diferită la frig.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Material exterior impermeabil (protejează de ploaie și vânt). Protejați-vă extremitățile. Glugă călduroasă, impermeabilă, cu blăniță, manșete, guler înalt și fermoar central, cu protecție interioară sub fermoar, pentru a împiedica pătrunderea frigului. 6 buzunare, dintre care 2 căptușite cu material călduros.

Cum știu sigur că jacheta mea este 100% impermeabilă?

Geaca dispune de material exterior impermeabil, datorită unui strat protector aplicat pe material.Se măsoară rezistenţa unui material la o presiune a apei exprimată în mm coloană de apă (test bazat pe norma JIS 1092). Cu cât presiunea este mai mare, cu atât materialul este mai impermeabil. Aşadar, un material cu impermeabilitatea de 20000 mm rezistă la o presiune exercitată de 20000 mm de apă (schmerber). Test sub duș 60 l de apă/m²/h, echivalentul unei ploi de 2h. Test realizat înainte de spălare.

Ce semnifică: cusături 100% etanşe?

Geaca are 100% cusături etanșe. Benzile adezive, impermeabile, de pe interior, etanșeizează cusăturile și reduc pătrunderile de apă în zonele expuse.

CE ÎNCĂLȚĂMINTE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Respectați principiul celor 3 straturi: Strat 1: O bluză tehnică, ce permite transferul transpirației spre exterior, pentru a menține pielea uscată.
Strat 2: Al doilea strat (pulover, polar), pentru a permite evacuarea transpirației către exterior.
Strat 3: Protejează de vremea neprielnică: ploaie, zăpadă, vânt.
Cele 3 straturi trebuie să fie respirante, pentru evacuarea umidității.

Protecţie vânt.

Stratul protector interior asigură impermeabilitate şi protecţie împotriva vântului. De fapt, un material impermeabil are şi caracteristicile necesare pentru a proteja împotriva vântului. Protecţia împotriva vântului este foarte importantă, atât în activitate, cât şi în repaus, pentru a preveni apariţia senzaţiei de frig.

Cum păstrez în timp calitățile tehnice ale produsului?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea hidrofobă se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (fiecare spălare). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Această jachetă a fost testată pentru a rezista în timp la o utilizare consecventă?

Pentru a ne asigura de rezistența produselor noastre în timp, efectuăm diferite teste: rezistența la frecare și la abraziune, rezistența culorilor, rezistența la spălări repetate. Toate aceste teste sunt efectuate pe materialul acestei jachete.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Poliester Umplutură 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliester Cuff 70% Poliester, 29% Bumbac, 1% Elastan Buzunar 100% Poliester Strat protector 100% Poliuretan Blană sintetică 90% Acril, 10% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Recomandăm depozitarea numai după uscarea completă a produsului. De preferință, depozitați într-un loc uscat, pe umeraș, pentru a nu deteriora materialul.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe durata întregului an, echipa concepe şi dezvoltă produse estetice, simple şi tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel le putem îmbunătăţi în permanenţă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă Parka impermeabilă drumeție pe zăpadă SH500 WARM Albastru Copii 2-6 ani
Geacă Parka impermeabilă drumeție pe zăpadă SH500 WARM Albastru Copii 2-6 ani
Geacă Parka impermeabilă drumeție pe zăpadă SH500 WARM Albastru Copii 2-6 ani
Geacă Parka impermeabilă drumeție pe zăpadă SH500 WARM Albastru Copii 2-6 ani

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
23,57 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre