Geacă Drumeție la munte Gri-Portocaliu Copii 2-6 ani

11999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte sau pentru activitățile în aer liber, pe vreme rece. Geacă călduroasă și confortabilă.

Geacă hidrofobă și călduroasă, datorită umpluturii sintetice "ball fiber". Glugă căptușită cu polar. Datorită recenziilor dumneavoastră, am adăugat un fermoar mai lat și practic pentru copii!

Culoare: Roşu aprins / Gri asfalt
Mărime: Ghid de mărimi
+ 119 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Umplutură de vatelină 100% poliester, densitate 200g/m².

Hidrofobie

Protejează de ploaie ușoară, apa se scurge pe suprafața materialului.

Utilizare

Fermoar mai lat pentru o bună autonomie a copiilor.

Rezistenţă

Material rezistent, special conceput pentru copiii energici! Garanție 2 ani!

Întreținere

A se spăla la 30°C, fără balsam! A se usca în poziție orizontală.

Informații tehnice

Avantajele unei umpluturi din vatelină sintetică "ball fiber"

Umplutură de vatelină "ball fiber", ce oferă o alternativă bună pufului: -este alcătuită din mai multe fibre care au capacitate mare de a reține aerul și a izola de frig; - capacitate bună de izolare termică, chiar și udă; -se întreține ușor: se spală la mașină, în mod ideal, cu mingi de tenis ca pentru o pernă, astfel încât vata să rămână bine distribuită. În caz contrar, geaca va trebui scuturată bine, pentru a repartiza vatelina.

Tratament hidrofob

Hidrofobia este o funcționalitate obținută prin aplicarea unui tratament care împiedică apa să intre în material.
Aceasta se prelinge, fără a fi absorbită, iar îmbrăcămintea rămâne ușoară, respirantă și călduroasă. Atenţie! Produsul nu este impermeabil! Acest tratament poate fi reînnoit pentru a-și păstra eficiența. Se recomandă aplicarea unui spray la exterior, mai degrabă decât produse suplimentare pe lângă detergent, care ar putea afecta respirabilitatea materialului.

Demersul nostru de protejare a mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului, în procesul de concepere al produselor.
În prezent, această geacă nu este complet concepută eco, dar am folosit un fermoar reciclat, pentru a reduce impactul asupra mediului. De asemenea, vatelina folosită la glugă și pentru mâneci este concepută din 90% fibre reciclate. Căptușeala glugii este din polar 100% provenit din fibre reciclate.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru tot ciclul de viață, în funcție de diferiți indicatori.
A fost realizată o notare de tip ABCDE pentru a vă ajuta în a face o alegere responsabilă.
Acest calificativ ne permite să identificăm cu ușurință produsele cu cea mai bună performanță de mediu.Pentru asta, facem o comparație între produsele din aceeași familie. Decathlon se implică voluntar în demersul de afișare a impactului produselor asupra mediului.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

2 ani

Greutate

0.35 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Umplutură 100% Poliester Material principal 100% Poliester Căptuşeală 100% Poliester Căptuşeala principală 100% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat și curat.

Restricții de utilizare

A se ține departe de foc sau de sursele de căldură.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii: Studiul conformației (datorită analizei 3D).
Științele mișcării.
Confort termic (cu cele 4 camere climatice).
Știinșele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și mai mulți copii testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 40° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
15,51 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii