Jachetă cu glugă ciclism Gravel lână merinos Bărbați

34999 LEI
8668007

Produs conceput pentru a asigura căldură în timpul plimbărilor matinale sau pe vreme răcoroasă, cu bicicleta gravel. Jachetă cu glugă, din lână merinos.

Materialul conține 29% lână merinos, ce asigură reglare termică excelentă și confort optim pe durata efortului. Jachetă prevăzută cu un buzunar la spate.

Culoare:

Roşu burgund / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 349 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Lâna merinos conferă un nivel optim de căldură.

Libertate de mișcare

Te bucuri de libertate de mișcare, datorită elasticității optime a lânei merinos!

Buzunare

Toate buzunarele exterioare sunt prevăzute cu fermoar, un buzunar mare în spate.

Protecție vânt

Material rezistent la vânt pe partea frontală a mânecilor și în partea superioară a corpului (piept/spate).

Informații tehnice

JACHETĂ CĂLDUROASĂ ȘI CONFORTABILĂ, CU GLUGĂ, IDEALĂ PENTRU PLIMBĂRILE CU BICICLETA GRAVEL!

Am ales să integrăm 29% lână merinos în compoziția jachetei deoarece aceasta are numeroase proprietăți: datorită rezistenței termice ridicate, aceasta menține căldura pe care corpul o generează atunci când pedalezi. Și pentru că știm că pentru ciclismul gravel, condițiile meteorologice pot fi uneori extreme, jacheta dispune și de o glugă ce poate fi purtată pe sub cască. Am folosit un material rezistent la vânt, pe partea superioară a corpului și pe mâneci.

JACHETĂ CU GLUGĂ ȘI FERMOAR, DIN MATERIAL CE CONȚINE LÂNĂ MERINOS

Jachetă pentru ciclism, adaptată pentru eforturile îndelungate și moderate. Cu toate acestea, nu recomandăm purtarea în timpul eforturilor intense.

ORIGINILE LÂNII MERINOS FOLOSITĂ PENTRU REALIZAREA HANORACULUI PENTRU CICLISM GRAVEL

Lâna merinos folosită pentru produsele noastre provine din Africa de Sud, de la ferme unde animalele nu sunt maltratate.

O PRIVIRE MAI DETALIATĂ

Pentru a-ți ține de cald, jacheta conține 29% lână merinos. Gulerul se deschide și se închide cu ajutorul unui fermoar. De asemenea, este prevăzută cu buzunare: două buzunare pentru mâini, prevăzute cu fermoar în partea din față, un buzunar transversal în spate, prevăzut cu fermoar și două buzunare interioare fără fermoar. De asemenea, are și glugă, ce poate fi purtată pe sub casca de ciclism. Partea din față a mânecilor și partea superioară a hanoracului (față/spate) sunt căptușite cu un strat de protecție împotriva vântului.

JACHETĂ PENTRU CICLISM, IDEALĂ PENTRU TEMPERATURI SUNT SCĂZUTE

Am testat acest produs în toamna și iarna anilor 2021/2022, în condiții de vreme răcoroasă și rece și am adorat pur și simplu să îl folosim!
Este ideal pentru temperaturi cuprinse între 5°C și 10°C, purtat pe dedesubt cu o bluză din lână merinos și, dacă încă simți frigul, îți recomandăm să porți și gluga pe sub cască.

Stil urban, ideal pentru utilizarea zilnică sau pentru pauze în timpul călătoriilor pe distanțe lungi.

Notă de comparație a impactului produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat în funcție de ciclul de viață al produsului și diverși indicatori. O notă globală ABCDE a fost atribuită pentru a identifica ușor produsul cu cel mai bun impact asupra mediului (comparând produsele de același tip, de exemplu tricouri, pantaloni etc.).
Decathlon se implică voluntar în acest demers de afișare a impactului produselor asupra mediului înconjurător.
Mai multe informații: http://sustainability.decathlon.com/.

CÂTEVA RECOMANDĂRI PENTRU A ALEGE MĂRIMEA POTRIVITĂ

Jacheta noastră cu glugă, din lână merinos, mulată pe corp:
- Dacă IMC-ul tău (Indice de masă corporală) este mai mic de 25%, poți opta pentru mărimea ta obișnuită.
- Dacă IMC-ul tău este cuprins între 25 și 30%, îți recomandăm să porți o mărime mai mare decât mărimea ta obișnuită.
- În cele din urmă, dacă IMC-ul tău este mai mare de 30%, poți alege hanoracul cu glugă cu două mărimi mai mari (sau chiar mai mare, în funcție de conformația ta) decât mărimea ta obișnuită.

SFATURI PENTRU O ÎNTREȚINERE OPTIMĂ

Îți recomandăm să întorci produsul pe dos și să închei fermoarul integral înainte de a-l pune în mașina de spălat.
Jacheta trebuie spălată la mașină, la o temperatură de 30°, folosind un program pentru lână.
Uscarea se va face într-un loc uscat și aerisit, pe un umeraș mai mare, astfel încât articolul de îmbrăcăminte să își păstreze forma originală la umeri. De asemenea, îți recomandăm să nu utilizezi uscătorul de rufe, balsamul de rufe, curățarea uscată, clorul și să nu folosești caloriferul pentru a usca hanoracul.

ȚINUTA COMPLETĂ A UNUI BICICLIST ȘI ECHIPAMENTELE NECESARE PENTRU A PRACTICA CICLISMUL

În timpul plimbărilor cu bicicleta gravel, vei avea nevoie în de această bluză, cu fermoar, din lână merinos, dar și de alt echipament. Îți recomandăm să incluzi în echipamentul tău un guler pentru ciclism, o pereche de mănuși lungi, o pereche de șosete călduroase, o cască de protecție, ochelari, încălțăminte cu crampoane, o geantă cu echipament în caz de pană, fără a uita una sau mai multe sticle de apă și gustări solide.

GLUGA

Am ales o glugă ce poate fi purtată pe sub cască, pentru a proteja capul de frig. Am subțiat materialul la nivelul urechilor și am adăugat o componentă mai deschisă decât lâna merinos (partea neagră vizibilă în imagine) pentru a crește percepția zgomotului din jur, în special a traficului.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 53% Polietilenă tereftalată, 29% Lână, 13% Acril, 5% Poliamidă Căptușeală glugă 100% Polietilenă tereftalată Material intercalat 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Îți recomandăm să depozitezi jacheta din lână merinos pentru ciclism într-un loc uscat și aerisit.

Restricții de utilizare

Nu recomandăm utilizarea pe vreme ploioasă.

TESTE

Acest produs a fost conceput și testat de echipa noastră de proiectare, pasionată de ciclism, precum și de ambasadorii noștri Riverside.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program pentru haine delicate

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri