Geacă cu umplutură din vatelină Trekking la Munte MT50 0°C Negru Bărbați

6999 LEI
8370601

Produs conceput pentru trekking la munte, pe vreme bună.

Geacă confortabilă, potrivită pentru toate anotimpurile. Compactă, se poate transporta oriunde și asigură confort termic.

Culoare:

Negru / Negru

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 69 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Căldură

Temperatură de confort între 10°C și 0°C. Umplutură din vatelină: 100 g/m2.

Confort

Elemente de protecţie în partea de sus a fermoarului.

Buzunare

2 buzunare cu fermoar pentru mâini și accesorii.

Întreținere

Umplutura din vatelină facilitează spălarea automată. Se usucă rapid

Greutate

Geaca cântărește 400g pentru mărimea L.

ECODESIGN

Impactul produsului asupra mediului a fost redus, prin vopsirea firului la sursă.

Informații tehnice

Descoperiți conceptul eco!

90% fibre din poliester reciclat.Pentru căptușeală, folosim tehnica de vopsire numită biton care constă în vopsirea unui fir din două. Acest fir este colorat prin integrarea pigmenților încă din procesul de fabricare, pentru a evita băile de colorant, așadar, și consumul de apă. Acest procedeu reduce cu 40% emisiile de C02, spre deosebire de vopsirea clasică.

Izolare termică

Această geacă, purtată drept al treilea strat, a fost validată pentru o temperatură de confort de 0°C în activitate, în urma unui test în cameră termică.
Modelul a purtat geaca deasupra unei bluze sintetice și a unui polar ușor. Viteza vântului din camera termică: 5 km/h.
Acesta corespunde în comparatorul nostru de căldură la un nivel de 1 stea/5. Acest model a fost testat și în repaus. În acest caz, temperatura de confort este de +10°C.

Informații tehnice despre vatelină

Folosim vatelină din 100% poliester (90% reciclat) de 100 g/m2 pe corp și 60 g/m2 pe mâneci și glugă.

În caz de ploaie

Material hidrofob. Picăturile de apă alunecă pe suprafața materialului și împiedică pătrunderea rapidă a apei. Nu este impermeabilă. În cazul expunerii prelungite la ploaie, se recomandă purtarea unei geci impermeabile pe deasupra.

Material tratat hidrofob (a nu se confunda cu impermeabilitatea).

Hidrofobia unui material reprezintă capacitatea acestuia de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa lui, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi rămâne uşor şi călduros. Materialul acestei geci este hidrofob și se recomandă purtarea unei jachete impermeabile pe deasupra, în caz de expunere la ploaie. Hidrofobia este obţinută printr-un tratament fără PFC aplicat pe suprafaţa exterioară a materialului, dar această proprietate poate fi pierdută pe parcursul utilizării. A se reactiva la fiecare spălare

Reactivarea caracterului hidrofob

După spălare, a se utiliza un spray pentru a reactiva hidrofobia materialului exterior. https://www.decathlon.ro/lichid-reactivare-hidrofobie-id_8554908.htmlTratamentul hidrofob optimizează performanţa produsului şi îi prelungeşte durata de viaţă.

Avantajele unei umpluturi din vată sintetică

Umplutura din vatelină oferă o alternativă bună la umplutura cu pene: - bună capacitate de izolare termică, chiar şi udă; - asigură un plus de respirabilitate şi este recomandată în caz de activitate dinamică (penele sunt recomandate pentru activităţi statice). - se întreţine uşor: spălare automată la 30°C şi uscare automată.

Cum se poate repara geaca?Repararea gecii

În trekking, un cârlig poate deteriora geaca sau vesta, dar vestea bună este că acestea pot fi reparate. Vestea bună este că se poate repara, pentru a împiedica deșirarea și ieșirea vatelinei. Pentru reparare, puteți folosi și acest set: https://www.decathlon.ro/set-multifunctional-reparare--id_8584597.htmlPatch-urile autocolante termice sunt soluția potrivită!

Garanție

2 ani

Greutate

S : 0.426 kg
M : 0.426 kg
L : 0.4 kg
XL : 0.426 kg
XXL : 0.426 kg
XXXL : 0.426 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Căptuşeala principală 100% Polietilenă tereftalată Umplutură 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita pliată sau pe umeraș, într-un loc curat și uscat.

Restricții de utilizare

Nu este recomandată pentru vremea ploioasă.

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

Uscare în mașina automată - temperatură mică

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
11,39 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Mai multe detalii despre măsurarea amprentei de carbon a produselor noastre