Geacă impermeabilă Alpinism Light Portocaliu Bărbați

74999 LEI
8544950

Produs conceput pentru alpinism. Geacă impermeabilă, respirantă și ușoară, potrivită pentru ghizii montani de altitudini înalte.

Croiala ergonomică oferă libertate de mișcare optimă. Gluga reglabilă permite putarea căștii, iar cele două buzunare late, de la nivelul pieptului, oferă acces în talie și la rucsac.

Culoare:

Portocaliu / Roşu ruginiu

Mărime: Ghid de mărimi
+ 749 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă de 15 000mm presiune de apă înainte de spălare.

Respirabilitate

Material cu 3 straturi, cu membrană respirantă. RET = 8.

Greutate

S: 390 g. M: 400 g. L: 420 g. XL: 440 g. XXL: 460g.

Rezistenţă

Material ușor, RIPSTOP (102 g/m²) pnetru un mai bun raport între rezistență și greutate.

Libertate de mișcare

Croială ergonomică, coate preformate, glugă reglabilă.

Polivalență

Gluga se poate purta cu cască. Fermoar cu dublu cursor pentru acces la ham.

Informații tehnice

Impermeabilitate produs

Geaca Alpinism Light a fost validată în urma unui test sub duş (100 litri de apă/m²/oră timp de 3 ore).Acest test reproduce condiţiile unei furtuni puternice la munte.

Impermeabilitate material

Rezistenţa materialului este măsurată la o presiune a apei exprimată în mm pe coloană de apă (test în conformitate cu norma ISO 811). Cu cât presiunea e mai mare, cu atât materialul e mai impermeabil. Astfel, un material cu o impermeabilitate de 2000mm rezistă la presiunea exercitată de 2000mm de apă (ceea ce corespunde unei ploi de 2 ore).Cu o impermeabilitate de peste 10 000mm, geaca Alpinism Light asigură un nivel foarte ridicat de impermeabilitate.

Respirabilitate material

Pentru a afla dacă un material este respirant, se măsoară indicele RET (test conform cu norma ISO 11092). Cu cât indicele e mai mic, materialul evacuează vaporii de apă generaţi de corp, fiind astfel mai respirant.
Considerăm că pentru un:
- RET < 9 = material foarte respirant.
- - 9- RET > 12 = material puţin sau deloc respirant.
Materialul gecii Alpinism Light are un RET de 8.

Glugă

Gluga poate fi purtată sub casca de alpinism. În plus, se poate regla în funcţie de nevoi. Viziera semi-rigidă asigură un plus de protecţie la nivelul frunţii şi al ochilor. Gulerul înalt oferă protecţie la nivelul bărbiei.

Buzunare și fermoar

Exterior : 2 buzunare cu fermoare etanșe. Buzunarele sunt poziționate pe piept, pentru acces rapid chiar și când purtați hamul de escaladă.
Interior: 1 buzunar cu fermoar.
Fermoar principal - cursor dublu, pentru acces rapid la inelul hamului (se poate deschide și de jos). Datorită şnururilor, poate fi folosit şi când purtaţi mănuşi.

Recomandări de întreținere

A se spăla la 30°C. A se utiliza un detergent pudră, fără balsam. Închideți fermoarele și benzile de reglare de la încheieturi înainte de spălare. Reînnoiți tratamentul hidrofob după fiecare spălare. Gama completă de produse de întreținere pentru materiale impermeabile și respirante este disponibilă în toate magazinele Decathlon. Utilizarea acestora îmbunătățește performanțele și durata de viață a gecii.

Garanție

2 ani

Greutate

S : 0.39 kg
M : 0.4 kg
L : 0.42 kg
XL : 0.44 kg
XXL : 0.46 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Material principal 100% Polietilenă tereftalată Strat protector 100% Poliuretan

Aprobat de

Alpiniștii echipei SIMOND, în timpul numeroaselor trasee realizate (ex: masivul Mont Blanc).

Recomandări de întreținere

A se spăla automat la max. 30° - program normal

A nu se înălbi

A nu se usca în mașina automată

A nu se călca

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Geacă impermeabilă Alpinism Light Portocaliu Bărbați
Geacă impermeabilă Alpinism Light Portocaliu Bărbați
Geacă impermeabilă Alpinism Light Portocaliu Bărbați
Geacă impermeabilă Alpinism Light Portocaliu Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri

Impact asupra mediului

co2-impact-cover
Amprenta de carbon a acestui produs este:
34,89 kg CO2e
1 kg de CO2e este echivalentul a 5 km parcurși cu o mașină alimentată pe bază de petrol (conform scorului Base Carbone©, definit de ADEME)
Ce este amprenta de carbon? Evaluăm impactul asupra mediului al tuturor produselor noastre, în fiecare etapă a ciclului lor de viață: de la extracția și transportul materiei prime la fabrica unde se procesează, la transformarea, manufactura, transportul produsului final, până la etapa de utilizare și de final de viață. Află mai multe detalii
environmental-score-cover
Acest produs a primit nota E‬
environmental-score
Ce este nota care evaluează impactul unui produs asupra mediului? Nota globală atribuită unui produs pentru a compara impactul său asupra mediului cu cel al produselor din aceeași categorie. Ea este calculată pe baza unei grile stabilite de Agenția Franceză pentru Tranziție Ecologică, în funcție de impactul său asupra mediului (cantitatea de apă uzată generată, emisii de gaze cu efect de seră, epuizarea resurselor naturale) în fiecare etapă a ciclului său de viață. Află mai multe detalii