Încălțăminte ARTENGO TS160 educație fizică copii

8499 LEI
962624

Produs conceput pentru tenis şi sport la şcoală, pe orice tip de suprafaţă (nivel începător sau practicare ocazională).

Încălţăminte de tenis polivalentă, cu sistem de închidere cu bandă cu arici/şireturi! Talpă şi întărituri în faţă, din cauciuc rezistent! Nu lasă urme. Ideală pentru activitățile copiilor!

Culoare:

Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 84 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Rezistența la frecare

Talpă din cauciuc și întărituri în partea din faţă, pentru rezistență.

Utilizare

Sistem de închidere cu șireturi și bandă cu arici.

Susținere

Faţă şi călcâi cu întărituri, pentru o mai bună stabilitate.

Informații tehnice

Ușor de încălțat și descălțat

Sistem de închidere cu arici/şireturi elastice, pentru autonomie totală. Sistem apreciat în mod special de copiii care au testat produsul, dar și de părinții lor.

Respirabilitate

Limbă din mesh şi perforaţii pe faţă, pentru o bună ventilare la nivelul picioarelor. Mesh-ul este un material sintetic ce asigură respirabilitate. Greutate redusă.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 90% Poliuretan, 5% Cauciuc, 5% Polietilenă tereftalată Talpă din 100% Cauciuc Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Vă recomandăm să scoateți branțurile după utilizare, la aer liber. Depozitați încălțămintea într-un loc uscat și ferit de umezeală.

TESTE

Înainte de a fi comercializată, această încălţăminte de tenis a fost supusă la diverse teste: Testele din laborator au ca scop validarea următoarelor elemente: rezistenţa orificiilor şi a chingilor, lipirea, nivelul de toxicitate, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi a materialelor, degradarea accelerată. Au fost realizate și teste pe teren, în condiții reale de joc, de către copii foarte activi, pentru a valida produsul pentru tenis și sport la școală.

Aprobat de

Încălţăminte uşoară şi rezistentă, ideală pentru acitivităţile fizice ale copiilor, pe orice tip de suprafaţă. Amortizare optimă a şocurilor. Evaluatorii au apreciat look-ul modern şi culorile!

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri