Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi

18999 LEI
8556141

Produs conceput pentru skateboarding. Încălțăminte confortabilă, rezistentă și foarte aderentă.

Structura vulcanizată Slip-On asigură flexibilitate și aderență. Încălțăminte rezistentă pentru skate, datorită întăriturii din cauciuc, sub stratul de piele din față.

Culoare:

Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 189 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Flexibilitate multidirecțională

Talpă Slip-on, pentru flexibilitate și libertate de mișcare.

Amortizare

Branț din poliuretan, pentru amortizare eficientă și durabilă.

STABILITATE

Talpă din cauciuc natural. Densitate aleasă pentru a optimiza aderența.

Rezistența la frecare

Întăritură din cauciuc laminat sub piele (Hidden Rubber Toecap).

Durabilitate

Talpă exterioară cu 11% mai groasă (5 mm) decât modelul Vulca 500 precedent.

Susținere

Forma încălțămintei asigură susținere și control.

Informații tehnice

Încălțăminte fără șireturi

În ciuda absenței șireturilor la acest model, susținerea piciorului rămâne optimă, datorită benzilor întărite care fixează limba în cele două părți laterale, în scopul de a vă oferi o susținere bună, precum și un grip optim.

Ce este o talpă vulcanizată?

Talpă vulcanizată, indispensabilă pentru skate, concepută cu cauciuc lipit termic. Prin procesul de vulcanizare se lipesc împreună faţa din material textil, banda din cauciuc şi talpa.
Această tehnică are numeroase avantaje: rezistenţă, flexibilitate, greutate redusă.Astfel, vă veți simți confortabil în timpul practicării.

Care este diferenţa între încălţămintea joasă şi cea înaltă?

Stilul nu este singurul care deosebeşte încălţămintea cu faţă înaltă de cea cu fată joasă. Fața înaltă asigură stabilitate, glezna este protejată datorită susținerii mai bune. Asigură libertate de mișcare.

Noua încălțăminte VULCA 500 II este rezistentă?

Hidden Rubber Toecap (HRT): întăritură din cauciuc laminat sub piele.
Această întăritură suplimentară, rezistentă și discretă, permite întârzierea deteriorării părților laterale ale încălțămintei drept urmare a agresiunilor repetitive ale gripului plăcii.Pe de altă parte, talpa exterioară a încălțămintei este cu 11% mai groasă, pentru a rezista mai bine la uzură, fără a compromite senzația de simțire a plăcii și de aderență.

Un design special conceput pentru skateboard

Încălțămintea de skateboard este interfața între corpul practicantului de skate și placa lui. Din acest motiv este important ca încălțămintea să fie relativ mulată pe picior, pentru o precizie maximă și un control optim al plăcii.Am luat în considerare părerile utilizatorilor și am decis să realizăm această formă nouă. Această formă, mai aproape de picior, vă permite să simțiți mai bine placa în timpul realizării trick-urilor, să fiți mai precis și să beneficiați de un control mai bun.

Cum se alege mărimea încălţămintei de skate?

Încălţămintea nouă Slip-On, vulcanizată, este destul de strânsă la primele utilizări. Ea se adaptează după câteva ore de purtare (banda vulcanizată se deformează, adaptându-se piciorului). Ideal este, deci, să alegeți o încălţăminte strânsă pe picior. Pentru picioarele înguste, vă recomandăm să optați pentru mărimea pe care o purtați de obicei. Pentru picioarele late și utilizarea încălțămintei în activitățile cotidiene, se recomandă alegerea unei mărimi mai mari decât cea obișnuită.

Branț din poliuretan: pentru mai mult confort și protecție

Branțul, din poliuretan, permite o abosorbție optimă a șocurilor și conservarea "boardfeel"-ului.Acesta are o grosime de 9 mm la călcâi și 5 mm în față.
Deformarea provocată de compresia poliuretanului fiind foarte joasă, acest branț își va păstra forma inițială și caracteristicile tehnice mai mult timp.

Reducerea impactului asupra mediului

Ne continuăm eforturile pentru a reduce impactul asupra mediului. Acest lucru se traduce printr-o selecție exigentă a componentelor noastre. Căptușeala interioară a încălțămintei VULCA 500 II este vopsită conform procesului dopedyed, economisind 30% din impactul de CO2. Este vorba despre o tehnică în care culoarea este integrată în masă.Materialul este din 100% poliester reciclat, având un impact asupra mediului redus cu 56% în comparație cu materialul utilizat pentru modelul precedent.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 60% Piele bovine, 40% Bumbac Interior din 100% Polietilenă tereftalată Talpă din 100% Cauciuc Latex

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Încălțămintea este testată în laborator. Aceste teste permit validarea diferitelor funcții ale acesteia și a uzurii. Aceste teste în laborator sunt completate de teste pe teren, care se bazează pe percepţia persoanelor care au testat produsul, supunându-l la probe dificile. Pentru acestea ne bazăm pe comunitatea de ambasadori pasionați de skateboarding, care lucrează la Decathlon, în întreaga lume.

Aprobat de

Concepute și validate de către comunitatea ambasadorilor și partenerilor tehnici. Este vorba despre skateri experimentați, care lucrează la Decathlon sau în alt domeniu, în întreaga lume și au drept pasiune comună skateboarding-ul.

Produse similare

Imagini

Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi
Încălţăminte joasă skateboard Vulca 500 Negru Adulţi

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri