Încălțăminte joasă Impermeabilă Drumeţie la Munte MH100 Gri/ Albastru Damă

19999 LEI

Produs conceput drumeții la munte, practicare ocazională.

Încălțăminte confortabilă, impermeabilă, cu amortizare pe toată lungimea tălpii. Protecție pietre pentru protejarea degetelor de la picioare.

Culoare: Gri verde / Albastru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 199 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

STABILITATE

Talpă din cauciuc cu crampoane de 4 mm.

Protecție anti-șoc

Element rezistent protecție pietre, din cauciuc în partea din față a piciorului.

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă şi respirantă:menține pielea uscată timp de 3h.

Amortizare

Talpă intermediară din spumă EVA pe toată lungimea piciorului.

Lejeritate

674 g la mărimea 39.

Informații tehnice

Care este frecvența și intensitatea drumețiilor tale?

Am clasat produsele pe 3 niveluri de practicare a drumeției la munte, în funcție de performanțele și funcționalitățile acestora: - Practicare ocazională: 10 drumeții pe an, de aproximativ 3-4 ore, mai puțin de 10 km și mai puțin de 700 m diferență de nivel. - Practicare consecventă: 20 de drumeții pe an, de 4 - 6 ore, 10 - 20 km și 700 - 1200 m diferență de nivel. Practicare intensivă: mai mult de 20 de drumeții pe an, mai lungi de 6 ore, mai mult de 20 km și 1200 - 2000m diferență de nivel.

Informații dezvoltare durabilă

Pentru materialul interior al acestui produs, colorăm firul la sursă pentru a reduce impactul asupra mediului. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim o vopsea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru validarea finală, încălțămintea testată pe teren, de utilizatori reprezentativi, pe trasee ce însumează 500 km.

Test de impermeabilitate

În laborator, încălțămintea a fost scufundată în apă pe jumătate, în timp ce un picior mecanic simulează mersul. Datorită acestor teste, am putut determina numărul de km pe care, parcurgându-i, încălțămintea rămâne uscată. Apoi, produsul este validat pe teren, în condiții reale de utilizare.

Prelungirea impermeabilității

Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Ce mărime să aleg?

Este importantă să încercați mai multe mărimi și modele, pentru a găsi perechea potrivită de încălțăminte!
Puteți încerca o mărime mai mare decât cea pe care o purtați de obicei, pentru a evita lovirea degetelor de vârful încălțămintei în timpul coborârii, cu singura condiție ca piciorul să fie bine susținut, pentru a evita frecarea. Recomandări: păstrați unghiile scurte, iar înainte de coborâre verificați ca șireturile să nu permită alunecarea piciorului spre vârf.

Sfaturi de cumpărare a încălțămintei

Puteți proba încălțămintea în magazinele Decathlon.
1. Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. 2. Strângeți corect șireturile. 3. Verificați două aspecte:- călcâiul nu alunecă în față când mergeți în pantă.- piciorul nu alunecă și degetele nu se lovesc la coborâre.4. Încercați mai multe modele și mai multe mărimi.
Utilizați-i progresiv pentru a lua forma piciorului.

Optimizați capacitatea încălțămintei: înlocuiți branțurile !

Branțurile se potrivesc mai multor conformații. Schimbarea branțului poate asigura:1. O susținere mai bună: anumite branțuri preformate sau întărite pentru susținerea crescută la nivelul boltei plantare.
2. Mai mult confort-branțurile pot asigura,de asemenea, căldură și amortizare. 3. Durată mai mare de viață: schimbarea branțurilor pe fiecare sezon pentru susținere și confort.

CUM SĂ EVIȚI APARIȚIA BĂȘICILOR?

Mai multe sfaturi sportive aici: https://sfaturi.decathlon.ro/

Teste în practică

Toate modelele noastre de încălțăminte sunt testate de utilizatori reprezentativi, în condiții identice cu cele reale. Obiectivul este de a îmbunătăți produsele și de a le valida în mod obiectiv.

Teste de laborator

Testele de laborator verifică următoarele aspecte : orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Cover/ protecție 70% Cauciuc, 30% EVA Cupru 60% Poliester, 20% Poliuretan, 20% Piele bovine Corepack 80% Poliester, 10% Poliamidă, 10% Poliuretan

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Toate modelele noastre de încălțăminte sunt testate de utilizatori reprezentativi, în condiții identice cu cele reale. Obiectivul nostru este acela de a ne îmbunătăți permanent produsele.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A nu se curăţa chimic.

Produse similare

Imagini

Încălțăminte joasă Impermeabilă Drumeţie la Munte MH100 Gri/ Albastru Damă
Încălțăminte joasă Impermeabilă Drumeţie la Munte MH100 Gri/ Albastru Damă
Încălțăminte joasă Impermeabilă Drumeţie la Munte MH100 Gri/ Albastru Damă

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri