Încălțăminte Înaltă Pânză Dans Modern Negru

10999 LEI

Produs conceput pentru dans modern'jazz, care oferă flexibilitate și susținere.

Completați-vă ținuta de dans modern'jazz Prevăzută cu șireturi și o suprafață înaltă, din pânză. Asigură confort, susținere și aderență, datorită călcâiului.

Culoare: Negru
Mărime: Ghid de mărimi
+ 109 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Flexibilitate

Separarea tălpii asigură mișcarea naturală a piciorului.

Amortizare

Grosime 1 cm în zona călcâiului, pentru amortizare optimă.

Informații tehnice

De ce să purtăm încălțăminte de modern'jazz ?

Încălțămintea de jazz este concepută pentru nivel intermediar - avansat și în special pentru spectacole și reprezentații de dans. Datorită tălpii divizate și călcâielor, oferă o bună amortizare și o mare flexibilitate.

Cum să transportați echipamentul de dans?

Completați-vă ținuta cu geanta pentru transportul echipamentului. Geanta spațioasă, prevăzută cu mai multe compartimente, este ideală pentru depozitarea echipamentului într-un mod organizat.

Alegerea mărimii potrivite

Dacă ezitați în alegerea mărimii, alegeți-o pe cea mai mare. De asemenea, dacă aveți o gleznă puternică, optați pentru o mărime mai mare.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 100% Bumbac Interior din 100% Bumbac Talpă din 75% EVA, 25% Piele de bovine

TESTE

Produsul a fost supus testelor de spălare repetată pentru a verifica rezistența formei și a culorilor în timp. Testele sunt realizate în mod frecvent într-un laborator extern, pentru a confirma exigențele noastre asupra calității produselor.

Aprobat de

Inginerul nostru care se ocupă cu testarea produselor a oferit produsul spre testare practicanților amatori și profesioniști. Aceștia l-au folosit în timpul cursurilor și ne-au oferit părerea lor despre produs, la finalul perioadei de test. Astfel, ne putem îmbunătăți produsul. Caroline, șef de produs, realizează sesiuni de test pentru toate mărimile, pentru a garanta că mărimile se adaptează conformației corpului.

Produse similare

Imagini

Încălțăminte Înaltă Pânză Dans Modern Negru

Opinii clienți

Loading