QUECHUA

├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume┼úie la Munte MH100 Gri-Albastru Dam─â

24999 RON
Ref. : 8397090

Produs conceput drume╚Ťii la munte, practicare ocazional─â.

├Änc─âl╚Ť─âminte confortabil─â, impermeabil─â, cu amortizare pe toat─â lungimea t─âlpii. Protec╚Ťie pietre pentru protejarea degetelor de la picioare.

Culoare: Gri verzui / Albastru

 • 36 Produs indisponibil online momentan
 • 37 Produs indisponibil online momentan
 • 38 Produs indisponibil online momentan
 • 39 Produs indisponibil online momentan
 • 40 Produs indisponibil online momentan
 • 41 Produs indisponibil online momentan
 • 42 Produs indisponibil online momentan
+ 249 puncte
Pentru achizi╚Ťionarea acestui produs

  Beneficii:

  Avantaje produs

  Trac╚Ťiune

  Talp─â din cauciuc cu crampoane de 4 mm.

  Durabilitate

  Protec╚Ťie pietre din cauciuc, ├«n partea din fa╚Ť─â a piciorului.

  Impermeabilitate

  Membran─â impermeabil─â ┼či respirant─â:men╚Ťine pielea uscat─â timp de 3h.

  Amortizare

  Talp─â intermediar─â din spum─â EVA pe toat─â lungimea piciorului.

  Lejeritate

  Cântărește 674 g pentru mărimea 39.

  Imagini

  ├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume┼úie la Munte MH100 Gri-Albastru Dam─â
  ├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume┼úie la Munte MH100 Gri-Albastru Dam─â
  ├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume┼úie la Munte MH100 Gri-Albastru Dam─â
  ├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume┼úie la Munte MH100 Gri-Albastru Dam─â
  ├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume┼úie la Munte MH100 Gri-Albastru Dam─â
  ├Änc─âl╚Ť─âminte Impermeabil─â joas─â Drume┼úie la Munte MH100 Gri-Albastru Dam─â

  Informa╚Ťii tehnice

  Care sunt frecven╚Ťa ╚Öi intensitatea drume╚Ťiilor?

  Am clasificat produsele dup─â performan╚Ť─â ╚Öi caracteristici pentru a se ├«ncadra celor 3 tipuri de drume╚Ťii:Ocazional─â:aproximativ 10 drume╚Ťii pe an,timp de 3-4 ore, mai pu╚Ťin de 10 km ╚Öi mai pu╚Ťin de 700 m diferen╚Ť─â de nivel.Consecvent─â:aprox. 20 de ie╚Öiri pe an. timp de 4-6 ore,├«ntre 10- 20 km, o diferen╚Ť─â de nivel ├«ntre 700-1200m. Intensiv─â:mai mult de 20 de ie╚Öiri pe an.Mai mult de 6 ore,mai mult de de 20 km, diferen╚Ť─â de nivel ├«ntre 1200- 2000m

  Informa╚Ťii legate de dezvoltarea durabil─â

  Pentru materialul ├«nveli╚Öului de la bran╚Ť, am vopsit firul la surs─â, pentru a diminua impactul asupra mediului. Vopsirea textilelor necesit─â mult─â ap─â ╚Öi genereaz─â o cantitate mare de ap─â rezidual─â. Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales s─â folosim o vopsea ├«n mas─â (numit─â Dope Dye), integr├ónd pigmen╚Ťii de culoare ├«nc─â de la fabricarea materialului.

  Talp─â aderent─â

  Aderen╚Ťa t─âlpilor noastre este brevetat─â. Pentru a ob╚Ťine aceast─â certificare, ├«nc─âl╚Ť─âmintea este testat─â ├«n laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderen╚Ť─â pe diferite suprafe╚Ťe (teren neted, cu asperit─â╚Ťi, uscat sau umed). Pentru validarea final─â, ├«nc─âl╚Ť─âmintea testat─â pe teren, de utilizatori reprezentativi, pe trasee ce ├«nsumeaz─â 500 km.

  Test de impermeabilitate

  ├Än laborator, ├«nc─âl╚Ť─âmintea a fost scufundat─â ├«n ap─â pe jum─âtate, ├«n timp ce un picior mecanic simuleaz─â mersul. Datorit─â acestor teste, am putut determina num─ârul de km pe care, parcurg├óndu-i, ├«nc─âl╚Ť─âmintea r─âm├óne uscat─â. Apoi, produsul este validat pe teren, ├«n condi╚Ťii reale de utilizare.

  Prelungirea impermeabilit─â╚Ťii

  Se recomand─â purtarea unor paraz─âpezi impermeabile care nu vor permite p─âtrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomand─â utilizarea de c├óteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete ┼či de p─âtrunderea apei.

  Ce m─ârim s─â aleg?

  Este important─â s─â ├«ncerca╚Ťi mai multe m─ârimi ╚Öi modele, pentru a g─âsi perechea potrivit─â de ├«nc─âl╚Ť─âminte!
  Pute╚Ťi ├«ncerca o m─ârime mai mare dec├ót cea pe care o purta╚Ťi de obicei, pentru a evita lovirea degetelor de v├órful ├«nc─âl╚Ť─âmintei ├«n timpul cobor├órii, cu singura condi╚Ťie ca piciorul s─â fie bine sus╚Ťinut, pentru a evita frecarea. Recomand─âri: p─âstra╚Ťi unghiile scurte, iar ├«nainte de cobor├óre verifica╚Ťi ca ╚Öireturile s─â nu permit─â alunecarea piciorului spre v├órf.

  Sfaturi de cump─ârare a ├«nc─âl╚Ť─âmintei

  Pute╚Ťi proba ├«nc─âl╚Ť─âmintea ├«n magazinele Decathlon.
  1. Proba┼úi ├«nc─âl┼ú─âmintea cu ┼čosete pentru drume┼úie. 2. Str├ónge╚Ťi corect ╚Öireturile. 3. Verifica╚Ťi dou─â aspecte:- c─âlc├óiul nu alunec─â ├«n fa╚Ť─â c├ónd merge╚Ťi ├«n pant─â.- piciorul nu alunec─â ╚Öi degetele nu se lovesc la cobor├óre.4. ├Äncerca╚Ťi mai multe modele ╚Öi mai multe m─ârimi.
  Utiliza-╚Ťi-i progresiv pentru a lua forma piciorului.

  Optimiza╚Ťi capacitatea ├«nc─âl╚Ť─âmintei: ├«nlocui╚Ťi bran╚Ťurile!

  Bran╚Ťul se adapteaz─â la c├ót mai multe conforma╚Ťii de picior.Schimbarea bran╚Ťului asigur─â:1. O sus╚Ťinere mai bun─â:unele bran╚Ťuri sunt preformate sau ├«nt─ârite pentru sus╚Ťinerea sporit─â a piciorului.
  2. Mai mult confort: bran╚Ťurile asigur─â c─âldura ╚Öi/sau amortizarea. 3. O durat─â de via╚Ť─â mai mare: ├«nlocui╚Ťi bran╚Ťurile ├«n fiecare sezon, pentru sus╚Ťinere ╚Öi confort.

  CUM S─é EVI╚ÜI APARI╚ÜIA B─é╚śICILOR?

  ├Än general, b─â╚Öicile apar pe piele c├ónd aceasta este fragil─â din cauza frec─ârii. Pentru a reduce apari╚Ťia lor, se recomand─â: - Alegerea m─ârimii potrivite. - Purtarea ╚Öosetelor potrivite.
  - Legarea ╚Öi str├óngerea ├«nc─âl╚Ť─âmintei ├«ntr-un mod potrivit. - Reajustarea str├óngerii ╚Öireturilor ├«n timpul practicii sportive, mai ales ├«nainte de urcare ╚Öi cobor├óre.
  - Purtarea bocancilor ├«ntr-o drume╚Ťie scurt─â, la prima utilizare.

  Teste în practică

  Toate modelele noastre de ├«nc─âl╚Ť─âminte sunt testate de utilizatori reprezentativi, ├«n condi╚Ťii identice cu cele reale. Obiectivul este de a ├«mbun─ât─â╚Ťi produsele ╚Öi de a le valida ├«n mod obiectiv.

  Teste de laborator

  Testele de laborator verific─â urm─âtoarele aspecte : orificiile pentru ┼čireturi ┼či chingi, lipirea, toxicologia, rezisten┼úa la razele UV, abraziunea t─âlpii ┼či componentele fe┼úei, durata de via┼ú─â (deteriorare accelerat─â).

  Garan╚Ťie

  2 ani

  Compozi╚Ťie/ Recomand─âri

  Compozi╚Ťie

  Talp─â din 70% Cauciuc sintetic, 30% Acetat de etilen vinil Parte superioar─â din 60% Poliester, 20% Poliuretan, 20% Piele bovine Interior din 80% Poliester, 10% Poliamid─â, 10% Poliuretan

  RECOMAND─éRI DE DEPOZITARE

  A se depozita la loc aerisit, uscat ┼či ferit de lumin─â.

  Restric╚Ťii de utilizare

  A nu se folosi drept echipament de protec╚Ťie individual.

  TESTE

  Toate modelele noastre de ├«nc─âl╚Ť─âminte sunt testate de utilizatori reprezentativi, ├«n condi╚Ťii identice cu cele reale. Obiectivul nostru este acela de a ne ├«mbun─ât─â╚Ťi permanent produsele.

  Recomand─âri de ├«ntre╚Ťinere

  A se spăla manual. A nu se curăţa chimic.

  Opinii clien╚Ťi

  Întrebări și răspunsuri