Încălțăminte impermeabilă cu șiret drumeție la munte CROSSROCK Verde Copii

14999 LEI
8612297

Produs conceput pentru drumeție la munte, pe orice tip de teren. Mărimi disponibile 35-38.

Încălțămintea Crossrock rezistă la toate activitățile copilului. Asigură confort.

Culoare:

Albastru petrol închis / Verde malachită

Mărime: Ghid de mărimi
+ 149 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă testată în utilizare și în laborator.

STABILITATE

Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.

Durabilitate

Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.

Amortizare

Talpă intermediară din spumă EVA.

Lejeritate

562 g pentru mărimea 36.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

Test de impermeabilitate

Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un braţ mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model testul s-a desfășurat pe o distanță de 8 km în toate condițiile.

Prelungirea impermeabilității

Impermeabilitatea este pusă la îndoială prin pătrunderea apei prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Ce mărime să aleg?

Pentru drumeție, nu ezitați să luați o mărime cu un număr mai mare decât cea obișnuită.Acest lucru garantează un confort optim în timpul coborârii și evitarea lovirii degetelor de vârful încălțămintei.Recomandări: mențineți unghiile scurte și, înainte de coborâre, verificați ca benzile cu arici sau șireturile să fie bine strânse, pentru a evita alunecarea.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Verificați dacă vă deranjează la călcâi sau la vârf. orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

Branț interior detașabil

Branț interior detașabil, pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic.

Impactul asupra mediului

Quechua se angajează în limitarea impactului asupra mediului în procesul de concepere al produselor.
Acest produs nu este conceput eco astăzi, dar lucrăm pentru ca acesta să fie cât mai eco-responsabil: conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Nu aruncăm, reparăm!

Pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a beneficia de repararea acestora, șireturile pot fi achiziționate separat (referință: 8341958) în magazine sau pe decathlon.roDemersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.Nu aruncă, reparăm!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 50% Poliuretan, 50% Polietilenă tereftalată Talpă din 70% Cauciuc Butadien, 30% EVA Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și prorpiile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și mai mulți copii testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Produse similare

Imagini

Încălțăminte impermeabilă cu șiret drumeție la munte CROSSROCK Verde Copii
Încălțăminte impermeabilă cu șiret drumeție la munte CROSSROCK Verde Copii
Încălțăminte impermeabilă cu șiret drumeție la munte CROSSROCK Verde Copii

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri