Încălțăminte impermeabilă cu șiret Drumeție CROSSROCK Verde Mărimi 35-38 Băieți

14999 LEI
Cod produs: 8612297

Produs conceput pentru drumeție la munte, pe vreme însorită, pe orice tip de teren.

Încălțămintea Crossrock rezistă la toate activitățile copilului. Acesta poate merge în drumeție la munte, în deplin confort.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: Albastru petrol închis / Verde malachită
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrană impermeabilă, testată în condiții reale de utilizare și în laborator.

STABILITATE

STABILITATE

Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.

Durabilitate

Durabilitate

Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.

Amortizare

Amortizare

Talpă intermediară EVA, integral.

Lejeritate

Lejeritate

562 g pentru mărimea 36.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

Test de impermeabilitate

Testată în laborator şi pe teren, garantează impermeabilitate şi respirabilitate optime. Mai întâi, încălţămintea este scufundată în apă, cu aer sub presiune în interior, pentru a verifica dacă apar bule la suprafaţa încălţămintei.Apoi, încălţămintea este introdusă pe jumătate în apă, având în interior un picior mecanic pentru a simula mersul. Astfel, se verifică dacă încălţămintea rămâne uscată. Pentru acest model, durata testului este echivalentul a 8 km parcurși în condițiile menționate.

Prelungirea impermeabilităţii

Impermeabilitatea este pusă la îndoială atunci când apa pătrunde în încălțăminte prin partea superioară.Se recomandă purtarea unor parazăpezi impermeabile care nu vor permite pătrunderea apei, a pietricelelor sau a nisipului. Se recomandă utilizarea de câteva ori pe an a unui spray reimpermeabilizant pentru a proteja de pete şi de pătrunderea apei.

Ce mărime să aleg?

Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare.Recomandări: unghiile trebuie să fie tăiate scurt și, înainte de fiecare coborâre, trebuie să verificați ca șireturile să fie suficient de bine strânse încât să împiedice alunecarea în față a piciorului.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Încercaţi mai multe perechi şi mai multe modele. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Faceți câțiva pași în magazin pentru a verifica dacă ați ales încălțămintea potrivită. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului.

Talpă interioară detașabilă

Branțuri detașabile, pentru o uscare rapidă. Pot fi înlocuite, de asemenea, cu branțuri ortopedice.

Demersul nostru pentru protecția mediului

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

Nu aruncăm, reparăm!

Încălțăminte ideală pentru drumeţii la munte.
Pe măsură ce progresezi în activitatea ta sportivă, anumite piese se pot deteriora. Pentru a facilita repararea încălțămintei noastre, vindem șireturi (cod de referință: 8341958) în magazinele noastre sau pe decathlon.ro. Demersul de protejare a mediului de la Quechua implică, de asemenea, ca aceste piese să fie accesibile. Nu aruncăm, reparăm!

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 50% Poliester, 50% Poliuretan Talpă din 70% Cauciuc Butadien, 30% EVA Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Aprobat de

Pentru a răspunde exigențelor voastre, produsele Quechua sunt testate în condiții reale de practică de drumeție la munte. Inginerul de teren și un grup de copii testează produsele pe tot parcursul dezvoltării, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

Produse similare

Imagini

Încălțăminte impermeabilă cu șiret Drumeție CROSSROCK Verde Mărimi 35-38 Băieți
Încălțăminte impermeabilă cu șiret Drumeție CROSSROCK Verde Mărimi 35-38 Băieți
Încălțăminte impermeabilă cu șiret Drumeție CROSSROCK Verde Mărimi 35-38 Băieți

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri