Încălțăminte Handbal H500 Faster Roz-Alb Adulți

22999 LEI

Produs conceput pentru antrenamente de handbal de 2 - 3 ori pe săptămână (nivel mediu).

Încălțămintea H500 FASTER asigură propulsare și viteză în contraatac, datorită greutății reduse! Design modern!

Culoare: Alb / ROZ
Mărime: Ghid de mărimi

NOU: RETUR GRATUIT

+ 229 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Aderență

Talpa din cauciuc, flexibilă, asigură aderență în timpul mișcărilor rapide.

Amortizare

Tehnologia Kalensole asigură amortizare.

Susținere

Gheata interioară și întăriturile laterale asigură o susținere bună.

Informații tehnice

Încălțămintea Advance 500

După mai mult de 18 luni de lucrat la concepere și design, echipa noastră pasionată de handbal vă prezintă încălțămintea H500 FASTER. „În acest proiect au fost implicate 5 persoane. Iar azi avem rezultatul: o încălțăminte foarte ușoară și confortabilă.” spune Murielle, inginerul de produs pentru modelul H500 FASTER. Avantajul? O încălțăminte practică și cu design modern!

Încălțămintea H500 FASTER este ușoară, dinamică și confortabilă

De ce a primit numele: H500 FASTER? Deoarece inginerii noștri și-au imaginat o încălțăminte dinamică, ușoară și confortabilă, care favorizează deplasările rapide pe teren. Cum? Mai ales datorită structurii interioare și a feței din mesh, concepută eco și foarte rezistentă! Încălțămintea este o excelentă alegere pentru un joc dinamic și pentru proiectarea rapidă în contraatac!

Asigură stabilitate pe teren!

Echipa noastră a conceput încălțămintea H500 FASTER astfel încât să asigure stabilitate pe teren. Aceasta oferă aderență optimă datorită tălpii din cauciuc. De asemenea, încălțămintea asigură și susținere îmbunătățită. Susținerea este oferită de interiorul încălțămintei și de întăriturile laterale, care au rolul de a proteja piciorul. Astfel, încălțămintea asigură stabilitate foarte bună în timpul schimbărilor de direcție.

O propulsare mai bună datorită tehnologiei KALENSOLE!

Încălțămintea este prevăzută cu tehnologie Kalensole. Ce înseamnă acest lucru? Încălțămintea rezistă până la 1000 km de alergare, păstrându-și calitatea de amortizare! Această amortizare este oferită de spuma flexibilă din talpa intermediară și de talpa din spumă EVA. Toate acestea asigură absorbția șocurilor din timpul salturilor specifice handbalului.

Încălțăminte testată și validată de practicanții de handbal!

Am conceput această încălțăminte alături de colaboratori pasionați, iar testele au fost realizate cu ajutorul a 25 de viitori jucători profesioniști, care fac parte din echipa Pôle Espoirs. Prin urmare, jucători care au un standard mai înalt de exigență. Care este rezultatul testelor realizate pe teren? Practicanții de handbal au considerat această încălțăminte foarte confortabilă și ușoară.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 70% Cauciuc Butadien, 30% EVA Exterior din 90% Poliester, 10% Poliuretan termoplastic Interior din 50% Poliester, 50% Poliuretan

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri