Încălţăminte Golf MW500 ALB/CARBON Bărbați

39999 LEI
8767324

Produs conceput pentru a juca golf pe vreme cu temperaturi temperate (între 10° și 20°).

Impermeabilitate de durată, cu o nouă talpă, care combină trei materiale pentru confort și aderență maximă, chiar și pe teren umed!

Culoare:

Alb / Gri carbon / OCRU

Mărime: Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

STABILITATE

Designul tălpii a fost impus de mișcarea de swing.

Impermeabilitate

încălțăminte cu membrană impermeabilă

Lejeritate

Cântărește 367 g la mărimea 43.

Informații tehnice

Impermeabilitate de durată!

Produs conceput cu membrană impermeabilă. Merge pe toată lungimea pantofului. De asemenea, am avut grijă la detalii, folosind un „canal”, care face legătura între partea superioară și limbă, pentru ca apa să nu pătrundă în interiorul încălțămintei.

Încălțămintea MW500 este impermeabilă, prin construcție și prin tratamentul de suprafață. Prin urmare, această încălțăminte va rămâne impermeabilă pe toată durata vieții și nu doar la primele utilizări.

O TALPĂ FORMATĂ DIN 3 PĂRȚI

Deoarece cunoaștem importanța unei susțineri optime la golf, conceperea unei tălpi bune este esențială pentru a oferi jucătorilor de golf o mai bună conexiune cu solul.

am combinat aderența, confortul și durabilitatea. Pe vreme cu temperaturi temperate, solul poate fi uscat sau umed. Prin urmare, inginerii au conceput o talpă formată din 3 părți:

Partea din cauciuc
Partea din TPU oferă o aderență excelentă pe teren umed
Talpa intermediară din EVA asigură confort excepțional în timpul mersului.

IMPUSĂ DE MIȘCAREA DE SWING

Sophie, inginer de produs - încălțăminte, a colaborat cu echipele Sportslab. Aceștia au definit studiul care urma să fie realizat pentru a preciza, pe de o parte, zonele de presiune în funcție de nivelul de intensitate și, pe de altă parte, orientarea acestor tensiuni în timpul unui swing de golf, pentru piciorul stâng și drept.

PÂNĂ LA CELE MAI MICI DETALII

Astfel, am conceput o talpă asimetrică, unde fiecare crampon răspunde unei funcții precise: lungime, lățime, înălțime, nici măcar două dintre acestea nu sunt identice! Acestea sunt repartizate pe suprafața tălpii pentru a corespunde zonelor de presiune în timpul mersului și al swingului. Această atenție asupra crampoanelor garantează calități excelente de aderență, limitând în același timp uzura.

Talpa exterioară este, de asemenea, perforată, pentru a oferi mai multă flexibilitate și pentru a fi mai ușoară.

CONFORTUL EVA

Încălțămintea Inesis MW500 este extrem de confortabilă. Acest lucru se datorează flexibilității și elasticității tălpii exterioare din cauciuc, dar și proprietăților de amortizare ale tălpii intermediare din spumă EVA. Este o componentă care se găsește pe scară largă în încălțămintea de alergare. Beneficiem de expertiza inginerilor de la brandurile de alergare și trail de la Decathlon, care au dezvoltat formule exclusive de EVA.

O PARTE SUPERIOARĂ MAI DINAMICĂ

Dacă inițial au pornit cu o foaie albă de hârtie pentru a proiecta Inesis Grip Waterproof, de data aceasta Erik și Tanguy au reușit să folosească designul versiunii anterioare pentru a proiecta Inesis MW500.

Ideea a fost de a păstra codurile de identitate ale Inesis Grip Waterproof, aducând în același timp mai mult dinamism în linii și mai mult confort în utilizare. Partea anterioară a piciorului este acum o construcție dintr-o singură bucată pentru o mai mare flexibilitate. Și în plus, există tot ceea ce nu se vede,

TESTATĂ ÎN TOATE CONDIȚIILE

Faptul de a avea testeri răspândiți în toată Franța și de a începe testul în mijlocul iernii a permis ca MW500 să-și depășească limitele, confruntând produsul cu condiții mai dificile decât cele pentru care a fost proiectat. Încălțămintea MW500 este potrivită, de asemenea, pentru o mare diversitate de trasee și de terenuri: noroi, nisip, ploaie, teren uscat etc.Adevărata viață a unei încălțăminte de golf polivalente!

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 70% EVA, 20% Cauciuc, 10% Poliuretan termoplastic Exterior din 90% Poliuretan, 10% Polietilenă tereftalată Interior din 100% Polietilenă tereftalată

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri