Încălțăminte Impermeabilă Drumeţie la Munte MH100 Gri-Verde Damă

16999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte pe vreme uscată, practicare ocazională.

Încălțăminte confortabilă, cu amortizare pe toată lungimea tălpii.

Culoare: Gri cositor / Verde
Mărime: Ghid de mărimi
+ 169 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

STABILITATE

Talpă din cauciuc cu crampoane de 4 mm.

Protecție împotriva loviturilor

Protecție pietre, din material fără cusături din material sintetic.

Amortizare

Talpă intermediară din spumă EVA pe toată lungimea piciorului.

Lejeritate

Cântărește 295 g x 2 la mărimea 39.

Informații tehnice

Care este frecvența și intensitatea în timpul drumețiilor?

Am clasificat produsele noastre în ceea ce privește performanța și caracteristicile pentru a se încadra celor 3 tipuri de drumeție:- Ocazională : aproximativ 10 drumeții / an, de aprox. 3-4 ore, mai puțin de 10 km și mai puțin de 700m diferență de nivel. - Consecventă: aprox. 20 de drumeții pe an, de aprox. 4-6 ore, 10-20 km, 700 - 1200m diferență de nivel.- Intensivă : mai mult de 20 de ieșiri pe an, mai mult de 6 ore, mai mult de 20 km, 1200-2000m diferență de nivel.

Informații privind dezvoltarea durabilă

Pentru materialul interior al acestui produs, colorăm firul la sursă pentru a reduce impactul asupra mediului. Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar evacuează și apele reziduale din băile de colorant.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru validarea finală, încălțămintea testată pe teren, de utilizatori reprezentativi, pe trasee ce însumează 500 km.

Ce mărime să aleg?

Cel mai important este să încercați cât mai multe mărimi și modele pentru a putea găsi perechea potrivită!
Este important să alegeți o mărime mai mare decât cea obișnuită, pentru a evita lovirea degetelor la coborâre. Recomandări: păstrați unghiile scurte, iar înainte de coborâre verificați ca șireturile să nu permită alunecarea piciorului spre vârf.

Sfaturi de cumpărare a încălțămintei

Puteți proba încălțămintea în magazinele Decathlon.
1. Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. 2. Strângeți corect șireturile. 3. Verificați două aspecte:- călcâiul nu alunecă în față când mergeți în pantă.- piciorul nu alunecă și degetele nu se lovesc la coborâre.4. Încercați mai multe modele și mai multe mărimi.
Utilizați-i progresiv pentru a lua forma piciorului.

Teste în practică

Toate modelele noastre de încălțăminte sunt testate de utilizatori reprezentativi, în condiții identice cu cele reale. Obiectivul este de a îmbunătăți produsele și de a le valida în mod obiectiv.

Test în laborator

Testele de laborator verifică următoarele aspecte: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Optimizați capacitatea încălțămintei: înlocuiți branțurile!

Branțurile se potrivesc mai multor conformații. Schimbarea branțului poate asigura:1. O susținere mai bună: anumite branțuri preformate sau întărite pentru susținerea crescută la nivelul boltei plantare.
2. Mai mult confort: branțurile pot asigura, de asemenea, căldură și amortizare. 3. Durată mai mare de viață: schimbarea branțurilor pe fiecare sezon pentru susținere și confort.

CUM SĂ EVIȚI APARIȚIA BĂȘICILOR?

Mai multe sfaturi sportive aici: https://sfaturi.decathlon.ro/

Întreţinerea încălţămintei

- A se usca în aer liber. - Îndepărtați noroiul uscat cu o perie destul de tare.
- Dacă petele persistă, folosiți o perie și apă caldă. - A se lăsa la uscat.
- Pulverizați spray de reimpermeabilizare: astfel, materialul își va recăpăta culoarea și strălucirea.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 70% Cauciuc, 30% EVA Exterior din 60% Poliester, 20% Poliuretan, 20% Piele bovine Interior din 90% Poliester, 10% Poliamidă

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

TESTE

Toate modelele noastre de încălțăminte sunt testate de utilizatori reprezentativi, în condiții identice cu cele reale. Obiectivul nostru este acela de a ne îmbunătăți permanent produsele.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A nu se curăţa chimic.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri