ECODESIGN
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete
Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete

Încălțăminte drumeție la munte Crossrock Turcoaz Fete

12999 LEI
8677218

Produs conceput pentru drumeție la munte, pe vreme însorită, pe orice tip de teren.

Încălțămintea Crossrock rezistă la toate provocările! Asigură confort.Acest model este disponibil și în versiunea impermeabilă!

Culoare:

Albastru petrol închis / Gri carbon

Mărime: Ghid de mărimi
+ 129 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

STABILITATE

Talpă din cauciuc, ce oferă aderenţă bună şi rezistenţă în timp.

Amortizare

Materialul din EVA favorizează absorbția șocurilor pe toată lungimea piciorului.

Durabilitate

Talpă groasă şi faţă cu elemente de întărire.

Lejeritate

Cântărește 270 g x 2 la mărimea 36.

Respirabilitate

Material MESH, care asigură respirabilitate.

ECODESIGN

Cauciuc reciclat (30%) și vopsea care presupune un consum redus de apă.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

Ce mărime trebuie să aleg?

Pentru drumeție, nu ezitați să luați o mărime cu un număr mai mare decât cea obișnuită.Acest lucru garantează un confort optim în timpul coborârii și evitarea lovirii degetelor de vârful încălțămintei.Recomandări: mențineți unghiile scurte și, înainte de coborâre, verificați ca benzile cu arici sau șireturile să fie bine strânse, pentru a evita alunecarea.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Verificați dacă vă deranjează la călcâi sau la vârf. orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

Branț interior detașabil

Branț interior detașabil, pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic.

Impactul asupra mediului

Quechua se angajează în limitarea impactului asupra mediului în procesul de concepere a produselor.
În prezent, produsul este conceput eco, deoarece impactul asupra mediului este redus cu cel puțin 20%, spre deosebire de modelul precedent, datorită materialelor reciclate sau cu design eco.

Reducerea consumului de apă

Vopsirea textilelor necesită multă apă, dar presupune și multă apă uzată, rezultată din băile de vopsea.Pentru a reduce acest impact asupra mediului, am ales să folosim vopsirea în masă (numită Dope Dye), integrând pigmenții de culoare încă de la fabricarea materialului.

Conceperea produselor: cunoștințele noastre.

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produsele pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Nu aruncă, reparăm!

Produsele noastre sunt special concepute pentru drumeţii la munte.Cu trecerea timpului acestea se degradează, unele părți se pot uza sau rupe.Pentru a beneficia de repararea acestora, șireturile pot fi achiziționate separat (referință: 8341958) în magazine sau pe decathlon.roDemersul privind mediul înconjurător la Quechua implică, de asemenea, realizarea acestor produse accesibil pentru tine.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 55% Poliuretan, 45% Polietilenă tereftalată Talpă din 70% Cauciuc Butadien, 30% EVA Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și prorpiile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D);
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice);
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și mai mulți copii testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri