ECODESIGN
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă

Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă

10999 LEI −18%
8999 LEI
*De la ‪25.03.2022‬, în limita stocului disponibil

Produs conceput pentru drumeție în natură, la șes, pe drum forestier sau pe litoral, pe vreme uscată, practicare ocazională.

Beneficiază de un concept eco, această încălțăminte asigură lejeritatea și confortul de zi cu zi, dar și aderența și stabilitatea unei tălpi pentru drumeție .

Culoare: Gri carbon
Mărime: Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Amortizare

Talpă intermediară din spumă EVA. Grosimea tălpii protejează de pietre.

Aderență

Compoziția și designul tălpii asigură aderență și stabilitate. Crampoane 4 mm.

ECODESIGN

Concepută eco (26% din greutate).

Confort

Forma și materialele asigură libertate de mișcare. Branț de 5mm detașabil.

Respirabilitate

Față din mesh respirant. Branț respirant din PU.

STABILITATE

Designul tălpii și crampoanelor de 4 mm permit îndepărtarea ușoară a noroiului.

Protecție anti-șoc

Protecție pietre din material sintetic.

Lejeritate

Greutate: 255 g x2. Cele mai ușoare din colecție.

Informații tehnice

Talpă aderentă pe trasee naturale

Designul tălpii a fost supus la numeroase teste în laboratoarele noastre. Cauciucul special folosit asigură aderență și stabilitate. Nevoile nu sunt similare, de aceea căutăm sistematim cel mai bun compromis pentru a evolua pe diferite trasee.

Concepuți pentru drumeție în natură

Încălțăminte concepută pentru drumeție în natură. Efectuăm teste pentru a alege cel mai bun model de talpă, adaptat atât drumului forestier, cât și malului mării. Utilizarea pe asfalt grăbește uzura tălpii. A nu se folosi pentru drumeție la munte.

Reducerea impactului asupra mediului

Am ales cele mai bune componente pentru a proteja mediul înconjurător:- Partea superioară, limba și întăritura, şireturile și orificiile pentru acestea, căptușeala interioară a tălpii:100 % din poliester reciclat. Părţile de susţinere: 24% poliester reciclat. 30 % cauciuc recicla,
ceea ce însumează 26% din greutatea încălțămintei.Utilizarea materialelor reciclate reduce epuizarea resurselor prin reciclarea materialelor la sfârșitul duratei de viață.Uzura tehnică și calitatea sunt garantate

Testată pentru rezistență optimă

Testele de laborator verifică următoarele aspecte : orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată). Testele ne ajută să validăm calitatea produselor noastre și să prevenim uzura prematură a încălțămintei de drumeție.

Alege corect mărimea încălțămintei de drumeție

Probați încălțămintea de drumeție, folosind șosete speciale de drumeție. Încercați mai multe modele, chiar mai multe mărimi dacă este nevoie. Verificați dacă vă deranjează la:
- baza călcâiului - vârful piciorului la coborâre. Evitați punctele de compresie la încercare. Nu ezitaţi să mergeţi prin magazin. În timpul primelor drumeții, încălțămintea se va adapta la forma piciorului.

Alege corect mărimea șosetelor de drumeție

Vă recomandăm să alegeți mărimea adaptată și pentru șosete, pentru a evita formarea cutelor. Excesul de material sau mărimea mult prea mică a șosetelor pot crea disconfort.

De aceea, este important să alegeți mărimea potrivită pentru încălțămintea de drumeție.

În timpul drumeției, pot apărea bășici: din cauza frecării, din cauza cutelor formate de șosete, din cauza unei mărimi nepotrivite.

Șosete adaptate pentru încălțămintea NH150

Se recomandă alegerea șosetelor Hike 100 Mid: conțin bumbac ce absoarbe transpirația, au structură flaușată pe talpă, pentru a evacua transpirația. Sunt suficient de lungi pentru a proteja glezna de frecarea cu încălțămintea.
Este alegerea excelentă și pentru a evita apariția bășicilor.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 50% Cauciuc, 50% EVA Exterior din 60% Poliuretan, 40% Poliester (PES) reciclat Interior din 100% Poliester (PES) reciclat

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Restricții de utilizare

Nu se recomandă pentru drumeții la munte, pe ploaie, pe asfalt.

TESTE

Produsele noastre sunt concepute la sediul Quechua, aflat la poalele masivului Mont Blanc.
Le testăm pe teren, pe cât mai multe tipuri de teren, în diverse condiții meteo, pentru a ne asigura că sunt confortabile și rezistente.
Pentru a testa produsele pe toate tipurile de vreme, am mers în pădurea Fontainebleau, în Bretagne. În cadrul acestor sesiuni de test, îi cunoaștem pe utilizatorii produselor noastre și anticipăm viitoarele lor nevoi!

Aprobat de

Produsul a fost testat şi apropat în luna aprilie 2019, de un grup de testeri în timpul unei drumeții către cascada Arpenaz, din regiunea Haute-Savoie.Pentru a îndeplini exigențele, produsele Quechua sunt testate în munți, în condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Echipele noastre, precum și un grup de testare (format din parteneri, ambasadori și clienți) testează produsele pe toată durata dezvoltării lor, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se curăța cu o lavetă umedă.

Produse similare

Imagini

Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă
Încălțăminte drumeție în natură NH150 Negru Damă

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri