Cizme călduroase impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH520 X-warm Bărbați

27999 LEI
Cod produs: 8502616

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă. Ghete impermeabile, călduroase și aderente.

Ghete impermeabile şi călduroase, ce asigură susţinere bună, în cazul folosirii rachetelor de zăpadă. Talpa SNOWCONTACT asigură aderență și stabilitate optimă pe toate tipurile de zăpadă

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / Roşu
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -8C. dinamic: -17°C.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă striată.

STABILITATE

STABILITATE

Crampoane de 5 mm.

Susținere

Susținere

Faţă mid cu cârlig de şireturi în partea de sus pentru susţinere optimă.

Informații tehnice

Încălţăminte impermeabilă şi călduroasă ce asigură susţinere bună pe zăpadă. Talpă Snowcontact.

Am ales materiale călduroase și izolante, pentru protecție optimă împotriva frigului și a zăpezii.
Produsul a fost testat în laborator și pe teren, de către utilizatori reprezentativi. Am verificat deja care este temperatura de confort a cizmelor: -4°C static și -16°C dinamic. Luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte fină (de 5 până la 25 micrometri) aplicată pe fața interioară a materialului, pentru a împiedica pătrunderea apei, permițând în același timp apei să se evacueze. Bocanci călduroși, ce mențin pielea uscată. Talpa izolează de frig la contactul cu zăpada.

Bocanci respiranți pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă echilibrul între căldura oferită și respirabilitatea produsului. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Bocancii sunt adaptați pentru diferite niveluri de practică. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că bocancii noștri sunt 100% impermeabili ?

Impermeabilitatea cizmelor a fost testată în laborator, cizmele au fost scufundate în apă, simulând mersul. Am efectuat, de asemenea, și teste pe teren, pentru verificarea rezistenței în timp și a uzurii. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aprox.4 km de mers), 4000 flexiuni (aprox 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aprox 16 km de mers). Acest model a fost testat la 8000 flexioni, echivalentul a 16 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea cizmelor este dată de forma, numărul și amplasarea crampoanelor. Aderența depinde de materialul folosit pentru talpă, de striații (ca în cazul cauciucurilor de la mașină). Stabilitatea îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe vreme ploaioasă, pe zăpadă sau gheață.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă decât cea clasică. În caz de uzură pe gheață, doar adăugarea de elemente anti-alunecare vă vor asigura aderența necesară.

De ce este susținerea atât de importantă?

Susținerea este esențială pentru a vă deplasa în siguranță. Susținerea evită alunecarea în timpul urcării sau la coborâre. Astfel, obosiți mai puțin, depunând mai puțin efort. Acest lucru este și mai important în timpul unei drumeții cu rachete de zăpadă.

Bocancii pot fi folosiți pentru drumeție cu rachete de zăpadă?

Bocancii pot fi folosiți atât pentru drumeții cu rachete de zăpadă, cât și fără. Fața mid și parazăpezile (separate sau incluse în pantalon) asigură protecție împotriva pătrunderii zăpezii. Bocancii sunt impermeabili și călduroși, asigură susținere, datorită rigidității, utilă mai ales la folosirea rachetelor.

Acest produs rezistă unei utilizări consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

CE ȘOSETE SĂ ALEG PENTRU DRUMEȚIA PE ZĂPADĂ?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare:Căldură : aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea drumeției. Lungimea: adaptați lungimea șosetelor la înălțimea bocancilor.
"

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale încălțămintei?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi.Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Ideali pentru drumeție pe vreme rece!

Produsul face parte din gama SH500. Gama SH500 cuprinde: Gama cuprinde și alte produse pentru drumeție pe zăpadă : pantalon, polar, încălțăminte și rachete de zăpadă. Nu uitați să includeți și rucsacul în echipamentul obligatoriu pentru o drumeție pe zăpadă!

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs este garantat pe o perioadă de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului.

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost dată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 0.866 kg
40 : 0.904 kg
41 : 0.922 kg
42 : 0.948 kg
43 : 0.988 kg
44 : 1.034 kg
45 : 1.07 kg
46 : 1.112 kg
47 : 1.134 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 69.4% Poliester, 30.6% Poliuretan Talpă din 60% Cauciuc, 40% EVA Interior din 62% Poliester, 29% Poliuretan, 9% Poliamidă Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Imagini

Cizme călduroase impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH520 X-warm Bărbați
Cizme călduroase impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH520 X-warm Bărbați
Cizme călduroase impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH520 X-warm Bărbați
Cizme călduroase impermeabile iarnă/drumeţie zăpadă SH520 X-warm Bărbați

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri