Ghete Înalte călduroase impermeabile drumeţie pe zăpadă SH100 U-Warm bărbați

17999 LEI
Cod produs: 8367617

Produs conceput pentru drumeție pe zăpadă/ vreme rece, practicare ocazională.

Ghete călduroase și impermeabile, cu față înaltă și talpă Snowcontact, pentru aderență bună pe zăpadă.

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: NEGRU / NEGRU
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Căldură

Căldură

Temperatură de confort măsurată static: -11°C. În activitate: -20°C.

Impermeabilitate

Impermeabilitate

Membrana impermeabilă şi respirantă menţine pielea uscată.

Aderență

Aderență

Talpă SNOWCONTACT: talpă cu striații.

STABILITATE

STABILITATE

Asigură aderență pe zăpadă, datorită formei și înălțimii crampoanelor de 3mm.

Susținere

Susținere

Față înaltă, cu cârlig pentru șireturi, pentru susținere.

Informații tehnice

Cum mă asigur că ghetele sunt suficient de călduroase pentru o drumeție pe timp de iarnă?

În urma unor teste la temperaturi foarte scăzute, pe teren şi în laborator, împreună cu un grup de utilizatori, măsurăm rezistenţa termică a încălţămintei în repaus şi în activitate. De acum, este posibil să măsurăm cu precizie temperatura de confort. Temperatura de confort este indicată pe cizme: luăm în considerare diferenţele de temperatură resimţite de femei şi bărbaţi.

Cum mă protejează de condițiile exterioare?

Ghetele dispun de membrană impermeabilă și respirantă. Membrana este o peliculă foarte subțire (între 5 - 25 micrometri), aplicată pe fața interioară a unui material, pentru a împiedica pătrunderea apei, fără a împiedica evacuarea transpirației.

Ghete respiranțe pentru confort termic optim

Confortul termic reprezintă un echilibru între aportul de căldură al încălțămintei și capacitatea acesteia de a lăsa pielea să respire. Prea multă căldură sau prea puțină respirabilitate pot provoca acumularea transpirației, grăbind instalarea senzației de frig. Ghetele sunt adaptate pentru diferite niveluri de practică, ocazională sau consecventă. Membrana aplicată pe suprafața încălțămintei împiedică pătrunderea apei, însă permite în continuare evacuarea transpirației.

Cum verificăm că ghetele sunt 100% impermeabile ?

Impermeabilitatea ghetelor a fost testată în laborator. Acestea au fost scufundate în apă, simulând mersul. Testele noastre verifică 3 niveluri de impermeabilitate: 2000 flexiuni (aproximativ 4 km de mers), 4000 flexiuni (aproximativ 8 km de mers) şi 8000 flexiuni (aproximativ 16 km de mers). Acest model a fost testat la 2 000 flexiuni, echivalentul a 4 km de mers.

Care este diferența dintre stabilitate și aderență?

Stabilitatea încălțămintei este dată de forma și dispunerea crampoanelor. Aderența depinde de tipul de material folosit și de striațiile de pe talpă (la fel ca la cauciucurile mașinii). Aderența îmbunătățește propulsarea, împiedică alunecarea în spate în timpul urcării și stabilizează încălțămintea.
Aderența împiedică alunecarea pe teren neted sau pe teren cu zăpadă, umed sau cu gheață.

Ce tip de aderență și stabilitate asigură acest model?

Ghete cu talpă SNOWCONTACT, pentru confort, aderență și stabilitate. Dispunerea și dimensiunea crampoanelor (3 mm) asigură stabilitate pe zăpadă. Suprafața și designul crampoanelor se adaptează perfect terenului cu zăpadă.

Beneficiile tehnologiei SNOWCONTACT

Talpa SNOWCONTACT este concepută dintr-un material special, cu crampoane adaptate, pentru a asigura aderență optimă. De asemenea, talpa Snowcontact este mai eficientă pe zăpadă, decât cea clasică. În caz de utilizare pe gheață, doar adăugarea de antiderapante vă vor asigura aderența necesară.

Acest produs rezistă unei practicării consecvente?

Echipa noastră de ingineri efectuează teste în laborator, pentru a ne asigura că răspundem tuturor nevoilor utilzatorilor noștri. Validăm următoarele elemente: orificiile pentru şireturi şi chingi, lipirea, toxicologia, rezistenţa la razele UV, abraziunea tălpii şi componentele feţei, durata de viaţă (deteriorare accelerată).

Ce șosete să aleg pentru drumeție pe zăpadă?

Pentru a vă echipa corect în timpul drumețiilor pe timp de iarnă, luați în considerare următoarele:
Căldură : aport de căldură asigurat de șosete călduroase (este de preferat ca șosetele să conțină și lână).
Respirabilitate : Alegeți șosetele în funcție de intensitatea practicării.
Lungime: vă recomandăm șosete lungi, pentru mai multă protecție.

Cum pot menține în timp calitățile tehnice ale ghetelor?

Hidrofobia este capacitatea materialului de a lăsa apa să alunece pe suprafaţa sa, fără a o absorbi. Materialul nu se îmbibă cu apă şi este uşor, respirant şi călduros. Capacitatea de respingere a apei se obţine printr-un tratament aplicat pe partea exterioară a materialului. Tratamentul trebuie reînnoit pe toată durata de viaţă a produsului (după spălări). În magazinele Decathlon există o gamă variată de produse impermeabilizante.

Cum funcționează garanția produsului?

Acest produs are o garanție de 2 ani, începând cu data marcată pe bonul de casă. Garanția include schimbarea sau repararea produsului. Garanția acoperă posibilele defecte ale produsului, excluzându-le pe cele datorate uzurii normale sau unor condiții neadecvate de utilizare.

Notă pentru a compara impactul produselor asupra mediului

Impactul produsului asupra mediului este calculat pentru totalitatea ciclului de viață, în funcție de diferiți indicatori. O notă ABCDE a fost calculată pentru a vă ajuta să identificați ușor produsele cu cea mai bună performanță de mediu, prin compararea produselor de acelaşi tip (tricouri, pantaloni, rucascuri).
Decathlon este se implică voluntar în acest demers de afișare de a impactului produsului asupra mediului.Toate demersurile noastre pe: https://www.decathlon.ro/eco-design.html.

Garanție

2 ani

Greutate

39 : 0.97 kg
40 : 1.016 kg
41 : 1.016 kg
42 : 1.094 kg
43 : 1.156 kg
44 : 1.178 kg
45 : 1.246 kg
46 : 1.266 kg
47 : 1.306 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 83% Poliester, 17% Poliuretan Talpă din 70% Cauciuc, 30% Cauciuc Butadien Interior din 100% Poliester Căptuşeală călduroasă 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra la loc aerisit, uscat şi ferit de lumină.

Recomandări de întreținere

A se usca într-un spațiu uscat și aerisit.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri