Primul Pret Tehnic
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5

Încălțăminte cu șireturi Drumeție la munte MH100 Mărimi 35-38 Albastru-Roz Fete

4999 LEI

Produs conceput pentru drumeție la munte, pe trasee ușoare. Mărimi disponibile: 35-38.

Aceasta este încălțămintea perfectă, fiind ușoară. Asigură stabilitate optimă pe trasee ușoare!

Culoare: Bleumarin / Roz căpșună
Mărime: Ghid de mărimi
+ 49 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

STABILITATE

Forma și adâncimea crampoanelor (3 mm) asigură aderență optimă.

Lejeritate

224 g pentru mărimea 36.

Amortizare

Sistem de amortizare la călcâi, confort și rezistență bună în timp.

ECODESIGN

Optimizare a utilizării materialului, pentru a reduce cu 10% emisiile de CO2.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

Ce mărime trebuie să aleg?

Pentru drumeție, nu ezitați să luați o mărime cu un număr mai mare decât cea obișnuită.Acest lucru garantează un confort optim în timpul coborârii și evitarea lovirii degetelor de vârful încălțămintei.Recomandări: mențineți unghiile scurte și, înainte de coborâre, verificați ca benzile cu arici sau șireturile să fie bine strânse, pentru a evita alunecarea.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Verificați dacă vă deranjează la călcâi sau la vârf. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progresiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

Branț interior detașabil

Branț interior detașabil, pentru uscare mai rapidă. Acesta poate fi înlocuit de un branț ortopedic.

Impactul asupra mediului

Quechua își ia angajamentul de a reduce impactul asupra mediului în procesul de concepere al produselor.
În prezent, produsul este conceput eco, deoarece impactul asupra mediului este redus cu cel puțin 10%, spre deosebire de modelul precedent, datorită materialelor reciclate sau cu design eco. Lucrăm zilnic pentru ca acesta să devină și mai prietenos cu mediul înconjurător:conceptul eco, reparabilitatea și rezistența în timp sunt principalele noastre obiective.

Conceperea produselor

Centrul nostru mondial de concepere Quechua se află în Passy, la poalele masivului Mont-Blanc în Haute Savoie. Acesta este un loc veritabil de întâlnire pentru echipele noastre (designeri, șefi de produs, ingineri etc.) și practicanți de sporturi outdoor. Un avantaj excelent pentru a proiecta produse pentru drumeții montane și pentru a pune în valoare toată experiența noastră.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR) Exterior din 50% Poliester, 50% Poliuretan Interior din 50% Poliester, 50% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Laboratorul nostru Decathlon Sportslab din Lille contribuie, de asemenea, la inovarea și dezvoltarea produselor noastre Quechua.
Acesta regrupează 4 tematici, fiecare având propria locație și propriile tehnologii:Studiul conformației (datorită analizei 3D).
Științele mișcării. Confort termic (cu cele 4 camere climatice).
Științele comportamentale și senzoriale.

Aprobat de

Pentru a vă îndeplini cerințele, produsele Quechua sunt testate în drumeții la munte, în toate condițiile pe care le puteți întâlni în timpul drumețiilor.
Sarah, inginerul nostru de testare pe teren, precum și mai mulți copii testează produsele pe toată durata dezvoltării lor până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri