Încălțăminte cu bandă cu arici MH120 Mărimi 28-34 Mov Fete

7999 LEI
Cod produs: 8546006

Produs conceput pentru drumeție la munte pe vreme uscată sau cu ploaie.

Plănuiți o drumeție vara aceasta? Aceasta este încălțămintea perfectă, fiind ușoară și aderentă pe orice teren!

ÎNTREBĂRI ȘI RĂSPUNSURI
Culoare: VIOLET
Mărime: Ghid de mărimi
Serviciile noastre:

Avantaje produs

STABILITATE

STABILITATE

Forma și mărimea (3mm) crampoanelor asigură aderență pe toate tipurile de teren.

Hidrofobie

Hidrofobie

Material sintetic, rezistent la ploaie ușoară (timp de 1h).

Lejeritate

Lejeritate

370 g la mărimea 31.

Utilizare

Utilizare

Încălțare ușoară, datorită benzilor cu arici.

Amortizare

Amortizare

Sistem de amortizare exclusiv. Confort și rezistență bună în timp.

Durabilitate

Durabilitate

Zone de flexiune și margini lipite întărite.

Informații tehnice

Talpă aderentă

Aderența tălpilor noastre este brevetată. Pentru a obține această certificare, încălțămintea este testată în laborator, pentru a-i determina coeficientul de aderență pe diferite suprafețe (teren neted, cu asperități, uscat sau umed). Pentru a valida testele, am evaluat calitățile tălpii pe trasee montane, cu ajutorul unui grup de practicanți.

Ce mărime trebuie să aleg?

Puteți alege încălțăminte de drumeție cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare.Recomandări: unghiile trebuie să fie tăiate scurt și, înainte de fiecare coborâre, trebuie să verificați ca șireturile să fie suficient de bine strânse încât să împiedice alunecarea în față a piciorului.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru drumeţie. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului în coborâre. Evitaţi orice punct de compresie în momentul probării. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul drumeţiilor, pentru a se adapta piciorului dvs. Dacă veți comanda online, vă puteți orienta pentru alegerea corectă a mărimii folosind pedimetrul printabil.

Talpă interioară detașabilă

Branțuri detașabile, pentru o uscare rapidă. Pot fi înlocuite, de asemenea, cu branțuri ortopedice.

Demersul nostru pentru protecția mediului

Deoarece suntem conștienți de faptul că sunt necesare acțiuni pentru a proteja terenul de joc, Quechua își ia angajamentul să reducă impactul produselor sale asupra mediului. Acest produs nu este conceput eco, dar lucrăm zilnic pentru a realiza produse mai prietenoase cu mediul: în centrul dezvoltărilor noastre se regăsesc conceperea eco, respirabilitatea și rezistența.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Cauciuc - Cauciuc termoplastic (TPR) Exterior din 65.8% Poliester, 34.2% Poliuretan Interior din 100% Poliester

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se păstra într-un loc uscat şi aerisit.

TESTE

Echipa noastră de designeri îşi desfăşoară activitatea lângă Mont-Blanc, în regiunea Haute-Savoie (Franţa). Pe tot parcursul anului, concepem și dezvoltăm produse cu design plăcut, simple și tehnice. Apoi produsele sunt testate în practică, fiindcă suntem convinşi că numai astfel putem îmbunătăţi produsele în permanenţă.

Aprobat de

Pentru a răspunde exigențelor voastre, produsele Quechua sunt testate în condiții reale de practică de drumeție la munte. Inginerul de teren și un grup de copii testează produsele pe tot parcursul dezvoltării, până la comercializare.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri