Primul Pret Tehnic
Media 0
Media 1
Media 2
Media 3
Media 4
Media 5
Media 6

Încălțăminte baby gym eco roz Copii

3499 LEI

Produs conceput pentru baby gym. Ideal pentru primii pași ai copilului.

Încălțăminte ideală pentru baby gym! Este flexibilă și antiderapantă! Previne alunecările în timpul antrenamentelor de baby gym!

Culoare: Coral pal fluorescent / Alb
Mărime: Ghid de mărimi
+ 34 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Respectă ritmul natural de dezvoltare al copilului

Talpă şi faţă flexibile.

Contribuie la dezvoltarea autonomiei

Închidere cu benzi autoaderente, reper picior stâng/ drept.

ECODESIGN

-21% impact CO2 la acest nou model

Respirabilitate

Materialul asigură respirabilitate, pentru mai mult confort.

Aderență

Aderență bună datorită tălpii antiderapante.

Informații tehnice

Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:

Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.

Beneficiile fizice și intelectuale

Care sunt beneficiile fizice?Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie).
Favorizarea creșterii.
Reducerea riscului de obezitate.

Care sunt beneficiile intelectuale? Învață să aibă încredere în sine.
Favorizează integrarea într-un grup.
Contribuie la starea de bine a copilului. Îmbunătățirea capacității de concentrare.

Sfaturi de utilizare

Se poartă în spații interioare (pe sol uscat și neted). Purtate fără șosete, asigură contact optim cu solul. Facilitează echilibrul.

Caracteristicile picioarelor la copii

Mersul desculț este cel mai bun pentru copil. Acest lucru permite învățarea și recunoașterea senzațiilor tactile. Nervii situați pe talpă ajută la determinarea locului în care greutatea corpului trebuie repartizată pentru echilibru bun. Lejeră și flexibilă. Ajută la dezvoltarea piciorului copilului și protejează de frig și suprafețe rigide. Produsele sunt adaptate la conformația celor mici.

Practicare

Ce este baby gym? Activități distractive, realizate cu materiale adaptate, într-un cadru monitorizat. Trasee de diferite mărimi adaptate celor mici (grinzi, mers, planuri înclinate, paralele, tunele, cilindri) ce le permite căţărarea, alunecarea, săriturile şi mersul în echilibru. Baby gym poate fi practicat de la vârsta de 10 luni până la 6 ani.

Beneficii

Care sunt beneficiile baby gym-ului? Baby gym favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.

Echipamentul potrivit

Care este cel mai bun echipament pentru baby gym? O ținută confortabilă și flexibilă, adaptată sezonului: tricou şi şort sau pantalon flexibil din tricot și o jachetă sau trening pentru încălzire. Pentru a evita alunecarea, optați pentru încălțăminte Domyos.

Alegerea mărimii potrivite

Cum să alegi măsura potrivită?Mărimea potrivită este esențială, iar o măsură mai mică sau mai mare (chiar și cu 5mm) este de evitat! O mărime mai mică poate răni gleznele sau vârfurile degetelor celor mici, iar o mărime mai mare riscă deformarea mersului și poate provoca bătături.Un copil între 1 și 2 ani, schimbă încălțămintea la 3 - 4 luni. A se verifica frecvent mărimea.

Un nou design care se înscrie în demersul nostru de concepere ECO

Ne dorim să ne protejăm cel mai mare teren de sport - planeta - așa că am reconceput încălțămintea pentru baby gym 110 într-un mod eco. Datorită lucrului asupra designului (alegerea materialelor) și asupra materialelor utilizate la nivelul tălpii (mai puțin material), acest model nou prezintă o scădere de -31% a impactului CO2 în timpul producției.

Demers pentru economisirea resurselor naturale

Acest demers permite, de asemenea, scăderea utilizării resurselor naturale cu 43%, a impactului asupra poluării apelor cu 30% și a poluării aerului cu 26%, păstrând elementele cheie care v-au plăcut la această încălțăminte de baby gym. Produs conceput pentru a-i oferi celui mic o încălțăminte mai eco-responsabilă decât modelul precedent și la fel de plăcută la purtare pentru picioarele lui mici. Încălțămintea este mereu concepută în colaborare cu un specialist în psihomotricitate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Styrene Butadiene Styrene (SBS) Exterior din 100% Poliester Interior din 80% Poliester, 20% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat, ferit de umiditate și de lumină.

Restricții de utilizare

Încălțămintea Domyos a fost concepută pentru un uz la interior.

TESTE

Încălțămintea GSL110 Domyos a fost testată în utilizare de copii care practică baby gym.
Toată încălțămintea Domyos a fost supusă unor teste tehnice în laborator (pentru testarea aderenței). De asemenea, respectă normele Decathlon cu privire la toxicologie. Materialele produselor noastre s-au dovedit a fi rezistente.

Recomandări de întreținere

A se spăla înainte de prima utilizare. A se spăla manual. A nu se curăţa chimic.

Imagini

Încălțăminte baby gym eco roz Copii
Încălțăminte baby gym eco roz Copii

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri