Încălțăminte Alergare Ultra Trail Race Portocaliu-Negru Bărbați

44999 LEI
8649559

Produs conceput pentru ultra trail pe poteci de munte (distanțe de până la 170 km).

Aveți nevoie de încălțăminte pentru curse pe distanță lungă? Aceasta este o încălțăminte ușoară, aderentă și care asigură amortizare.

Culoare:

Portocaliu mango

Mărime: Ghid de mărimi
+ 449 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

STABILITATE

Aderență excelentă datorită crampoanelor de 5 mm.

Amortizare

Amortizare pe teren stâncos datorită spumei Kalensole.

Lejeritate

Încălțăminte foarte ușoară: 570 g pentru mărimea 42.

Confort

Asigură confort până la 170 km datorită materialului respirant și spumei groase.

Aderență

Cauciucul performant asigură aderență optimă pe orice tip de sol.

Propulsare

Propulsare dinamică și amortizare optimă datorită drop-ului de 8 mm.

Adaptare la conformație

Potrivită oricărui fuleu, datorită conceptului K-only.

Informații tehnice

Încălțăminte pentru Ultra Trail

Încălțămintea Race ULTRA este concepută pentru competiții. Ideală pentru performarea pe trasee tehnice, montane și stâncoase. Asigură propulsie în timpul coborârii, datorită amortizării, aderenței puternice și susținerii eficiente.

Încălțăminte testată în competiții prestigioase

Pentru a garanta o încălțăminte ideală pentru ultra trail, produsul a fost testat pe o pantă ITRA mai mare de 700 (nivelul național). Rezultatul? Încălțămintea Race ULTRA a fost folosită deja în competiții prestigioase, precum Alesia trail, Festa Trail, Ultra Pas du Diable (câștigată de practicații care au testat produsul nostru la cursa de 120 km), Transkarukera sau celebra Diagonale des Fous. Deci, sunteți gata de o cursăde ultra trail?

Încălțăminte ușoară și confortabilă

Pentru a scoate un timp bun pe distațe de ultra trail, fiacare obiect vestimentar sau material trebuie să fie ușor. Datorită acestui fapt, încălțămintea Race ULTRA a fost concepută pentru a-i asigura practicantului de ultra trail greutate redusă și dinamism în timpul competițiilor, ținând cont, în același timp, și de confort. Amortizarea încălțămintei vă permite să alergați o perioadă mai lungă, fără a simți durere la nivelul picioarelor.

Încălțăminte aderentă

Părerile practicanților care au testat produsul, sunt unanime: pe toate tipurile de suprafață întâlnită, încălțămintea Race ULTRA asigură o aderență puternică. Crampoanele distanțate împiedică noroiul să se acumuleze. Nu trebuie să vă mai fie frică de alunecările pe coborârile noroioase! Cauciucul asigură aderență optimă pentru alergarea pe stânci netede, umede sau alunecoase.

Încălțăminte cu vârf mai larg

Pe distanțe lungi, pe trasee haotice sau la altitudine, picioarele au tendința de a se umfla. Pentru a continua să alergați în deplină libertate de mișcare, fără a comprima degetele de la picioare, vârful încălțămintei Race ULTRA este ușor lărgit. Sfatul echipei noastre de trail running, în privința picioarelor umflate, este: - Alternarea spălării picioarelor cu apă caldă și rece, pentru activarea circulației sângelui. - Masarea gambelor, pentru accelerarea întoarcerii venoase.

Încălțăminte ce rezistă la competiția Diagonale des Fous

Thierry, șeful de produs și fostul campion al Franței la Trail, a purtat încălțămintea Race ULTRA în cursa Diagonale des Fous 2019, timp de 33 de ore. „Aceasta este o încălțăminte performantă și confortabilă. Am dus cursa la bun sfârșit, încălțat cu o singură pereche de încălțăminte, în timp ce mulți dintre concurenți și-au schimbat încălțămintea în timpul competiției.”

Încălțăminte adaptat oricărui tip de fuleu

K-Only este un concept ce aparține exclusiv Decathlon, care permite încălțămintei noastre să se potrivească tuturor tipurilor de fuleu, datorită spumei mai dense, situate sub primul os metatarsian.

Design agresiv

Design agresiv, evidențiat prin crampoanele vizibile pe laterale și la vârf. Volumul încălțămintei asigură cea mai bună susținere. Încălțămintea Race ULTRA asigură o propulsie dinamică pentru a vă permite să alergați mai repede. Ideală pentru traseele tehnice!

Odată legate șireturile, nimic nu vă mai incomodează!

Nu există nimic mai enervant decât să fie nevoie să îți legi șireturile în timpul unei curse. Încălțămintea Race ULTRA este prevăzută cu șireturi mai subțiri în partea din față, care se lărgesc în momentul încălțării. Șireturile se strâng mai ușor cu un singur nod, ce rămâne strâns.
Șireturile se pot depozita în buzunarul de pe limbă.

Greutate utilizator

Până la 85 kg.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Interior din 75% EVA, 25% Polietilenă tereftalată Exterior din 60% Polietilenă tereftalată, 35% Poliuretan, 5% Poliuretan termoplastic Talpă din 56% Cauciuc, 44% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

TESTE

Încălțămintea Race ULTRA a fost testat în multiple competiții de trail, precum Alésia trail în Corsica, Festa Trail (76 km + 3500 m), Lofoten islands ultra trail în Norvegia, Ultra pas du diable (câștigată de practicații care au testat produsul nostru pe distanță de 120 km) sau Transkarukera cu 140 km și + 9500 m în Guadeloupa (traseu foarte tehnic).

Recomandări de întreținere

A nu se usca în mașina automată

Produse similare

Opinii clienți

Loading