Încălțăminte Alergare Trail Running XT8 Turcoaz Damă

39999 LEI
8642814

Produs conceput pentru antrenamente și competiții de trail, pe distanțe de până la 80 km, pe teren umed și noroios.

Doriți să faceți performanță, dar să vă simțiți și bine? Încălțămintea asigură susținere, aderență și amortizare optimă.

Culoare:

Deep teal / Roz mușcată

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

STABILITATE

Crampoane de 5 mm, cu spațiu, ce asigură stabilitate.

Amortizare

Fuleu amortizat, datorită spumei EVA, exclusiv Kalensole.

Susținere

Asigură susținere, datorită întăriturilor de pe încălțăminte.

Aderență

Cauciuc care nu alunecă pe teren uscat sau umed.

Confort

Materiale respirante, spumă la călcâi și pe limbă.

Adaptare la conformație

Potrivită tuturor tipurilor de fuleu, datorită conceptului K-only.

Informații tehnice

Stabilitate? Aderență? Amândouă?

Încălțămintea asigură stabilitate pe teren alunecos (umed sau uscat). Aderența nu permite alunecarea pe teren neted (umed sau uscat).
Datorită acestor caracteristici și crampoanelor de 5 mm, încălțămintea este adaptată pentru trail. Și datorită noului material din cauciuc mai aderent decât la modelul precedent, talpa nu alunecă pe teren alunecos.

Spuma EVA Kalensole: vă prezentăm o amortizare adaptată.

Kalensole este o spumă EVA utilizată pentru talpa intermediară, doar pentru încălțămintea de alergare de la Decathlon. Compoziție exclusivă, ce îmbunătățește amortizarea cu 34%, raportul de energie cu + 25%, stabilitatea la temperaturi și rezistența în timp.

Încălțăminte ce se adaptează la orice tip de teren și de fuleu

K-Only este un concept ce aparține exclusiv mărcii Kalenji, care permite încălțămintei noastre să se potrivească tuturor tipurilor de fuleu, datorită spumei mai dense, situate sub primul os metatarsian.

Încălțăminte ce asigură susținere.

Pentru o distanță mare, ne dorim o încălțăminte care să asigure stabilitate maximă! Din acest motiv am adăugat o bandă PU, cu mesh în spate și în părțile laterale. Rezultatul: când trageți de șireturi, încălțămintea se adaptează pentru a asigura stabilitate.

Designul încălțămintei XT8

Pentru a asigura susținere, polivalență și aderență, încălțămintea dispune de multe detalii: - buzunar special pe limbă, pentru introducerea integrală a șireturilor! - 570 g pentru mărimea 39, potrivită pentru o persoană cu o greutate de maximum 75 kg. - talpă cu drop de 8 mm
- pentru confort maxim - chiar și în trail - dispune de căptușeală pe tot interiorul.

Produs testat pentru rezistență

Echipa noastră a îmbunătățit produsul pe baza opiniilor dumneavoastră. Pentru a asigura mai multă aderență, echipa noastră a conceput un cauciuc nou pentru talpă.
Produs testat timp de 6 luni de către practicanți de trail, în condiții reale de practică, pe orice tip de teren. Rezultatul: Pe lângă stabilitate și susținere, XT8 este partenerul ideal până la 1 000 km!

Ce mărime trebuie să aleg?

Puteți alege încălțămintea de trail cu 1 mărime mai mare pentru a vă bucura de confort optim la coborâre, evitând lovirea degetelor de la picioare. Recomandări: unghiile trebuie să fie tăiate scurt și, înainte de fiecare coborâre, trebuie să verificați ca șireturile să fie suficient de bine strânse încât să împiedice alunecarea în față a piciorului.

Recomandări de achiziţionare

Probaţi încălţămintea cu şosete pentru trail. Probați mai multe modele și mărimi, dacă este nevoie. Două puncte de confort de verificat: orientarea vârfului şi călcâiului la coborâre. Nu ezitați să alergați puțin în magazin. Utilizaţi încălţămintea în mod progesiv, în timpul primelor curse de trail, pentru ca aceasta să se adapteze piciorului, înainte de a mări distanța.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 85% EVA, 15% Cauciuc Exterior din 60% Polietilenă tereftalată, 40% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se depozita într-un spațiu uscat și aerisit. Utilizaţi o foaie de ziar pentru a absorbi umiditatea apărută după antrenament.

TESTE

Încălţămintea a fost testată pe terenuri diferite. A fost apreciată pentru aderenţă, confort şi amortizare. De asemenea, a fost supusă la multiple teste mecanice în laborator.

Aprobat de

Încălțăminte a fost testată de mai mulți practicanți de trail, în diferite regiuni și terenuri de practicare diferită: în Nord și pe trasele Coastei de Opal, pe traseele din Cantal și vârful Puy Mary, pe Masivul Mont-Blanc și chiar pe traseele grele de pe insula La Réunion.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A nu se usca la uscător..

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading