Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați

49999 LEI
8572253

Produs conceput pentru curse de trail running de până la 40 km. Asigură viteză și performanțe optime.

Încălțămintea RACE LIGHT a fost gândită pentru practicanții dornici de competiții de trail running. Încălțăminte ușoară și dinamică. Un avantaj pentru a ajunge în vârful clasamentului!

Culoare:

Albastru turcoaz

Mărime: Ghid de mărimi
+ 499 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Lejeritate

Cu doar 450 g la mărimea 42, este cea mai ușoară dintre modelele noastre.

Propulsare

Conceptul up'bar din Pebax® și dropul de 4 mm asigură propulsare.

STABILITATE

Aderență excelentă pe toate tipurile de teren datorită crampoanelor de 5 mm.

Susținere

Asigură ajustare precisă (recomandată pentru picioare subțiri).

Rezistenţă

Meshul Matryx® asigură rezistență, susținere și respirabilitate.

Amortizare

Talpa intermediară din EVA light asigură greutate redusă și amortizare.

Informații tehnice

Încălțămintea RACE LIGHT: gândită pentru alergare rapidă

Încălțămintea Race Light este ceea ce ne lipsea! Această încălțăminte nu este concepută pentru toți practicanții de trail. Aceasta se adresează practicanților cu nevoi specifice, adesea uitate, deoarece aceștia nu reprezintă majoritatea practicanșilor de trail running. Încălțăminte ideală pentru cei pentru care nu există decât un singur loc pe podium! Modelul Race Light este conceput pentru practicanții cu fuleu rapid.

MATRYX®: material de calitate și care asigură performanță

Materialul textil Matryx® este produs în regiunea Rhône-Alpes, este certificat și recunoscut în lumea de trail running. Foarte rezistent, ușor și respirant, este vorba de poliester de înaltă rezistență, acoperit cu poliuretan (respirant și rezistent la deșirare, abraziune). La acest material am ales să adăugăm un fir de aramidă pentru mai multă susținere.

Rolul conceptului Up Bar®

Ai observat profilul încălțămintei Race Light cu margini ieșite în relief care se regăsesc de-a lungul tălpii? Este vorba despre conceptul Up Bar®, o tehnologie împrumutată de la Kiprun (alergare pe asfalt), o talpă concepută cu ajutorul medicilor ortopezi.
Obiectivul? Optimizarea dinamismului fuleului și propulsarea încălțămintei, prin rigidizarea celor două zone de spijin, fără a incomoda mișcarea piciorului.

Încălțămintea RACE LIGHT asigură performanță

Încălțămintea Race light este concepută pentru competiții (de 0 - 40 km sau curse de până la 3 ore) și/sau pentru antrenamente rapide. După încălțare, încălțămintea Race Light rămâne fixată în picior. În acest fel, rămâi concentrat doar pe alergare și obiectivele tale! Încălțăminte pentru practicanți de trail rapid cu picioare mici.

Insula RÉUNION: locul în care s-au realizat testele în condiții de practică

Am testat încălțămintea Race Light în insula Réunion. Selecția practicanțilorcare să testeze produsul a fost realizată în funcție de cota ITRA. Aceștia nu trebuiau să se afle mai jos de cota 700: adevărați competitori, gata de acțiune! "În special, i-am rugat să alerge la viteză maximă pe o distanță de 2,5 km și să repete acest traseu de mai multe ori!", ne spune Thierry BREUIL, fost practicand de trail running la nivel avansat și șef de produs.

Buzunar pentru șireturi

În ceea ce privește șireturile, am lucrat mult timp la un sistem îmbunătățit de depozitare a a acestora. Depozitarea șireturilor într-un buzunar reduce riscul ca acestea să se dezlege sau să se agațe de crengi și vegetația de pe traseu. Particularitatea acestui buzunar extensibil și rezistent? Deschizătura acestuia nu este în partea de sus, ci în partea de jos, în zona din față a încălțămintei. În acest fel, șireturile sunt mai bine repartizate în buzunar.

Încălțăminte cu multiple calități!

Încălțămintea Race Light este ușoară și dinamică. Este foarte ușoară, cântărește doar 450 g la mărimea 42. Conceptul UP'BAR și dropul jos de 4 mm asigură dinamism. Trebuie să menționăm că cu cât dropul este mai apropriat de 0, cu atât mai mult acesta permite alergarea cu un fuleu natural, adică pe vârf sau în zona mediană a piciorului. Pe scurt, încălțămintea Race Light este ideală pentru competiții pe orice tip de teren.

Garanție

2 ani

Greutate

0.225 kg

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Interior din 75% EVA, 25% Polietilenă tereftalată Exterior din 60% Polietilenă tereftalată, 35% Poliuretan, 5% Poliuretan termoplastic Talpă din 56% Cauciuc, 44% EVA

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

A se spăla manual. A nu se spăla la mașină.Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

Restricții de utilizare

Potrivită pentru competiții și sesiuni rapide de trail running.

TESTE

De la prima noastră idee, până la prototipul final, a durat 18 luni pentru a concepe încălțămintea RACE LIGHT ideală. "Acesta este un model de încălțăminte de care suntem mândri deoarece ne-am atins scopul: ne-am dorit să concepem un model ideal pentru trail running rapid, practicat la nivel de competiții. Pentru mine aceasta este prevăzută cu numeroase calități destinate competițiilor.", explică Matthieu, inginer de produs.

Aprobat de

Încălțămintea RACE LIGHT este validată de către practicantele care au testat voluntar produsul pe insula Réunion (Tiphanie, Alexandra, Aline, Patrice, Jean-Paul, Yoann).
Dar și altor persoane care au testat produsul, precum Delphine, Claire, Florian, Xavier, Léopold, Jeremy, Samuel, Francis, John, și Alban care nu a ezitat să participe la un Swimrun și să termine pe locul al doilea. Le mulțumim tuturor!

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A nu se usca în mașina automată

A nu se curăța chimic

Produse similare

Imagini

Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați
Încălţăminte Alergare Trail Running Race Light Albastru-Negru Bărbați

Video

Opinii clienți

Loading