Încălțăminte alergare trail MT 2 Albastru Damă

39999 LEI
8572269

Produs conceput pentru trail running pe poteci stâncoase (distanțe de până la 170 km).

Aveți nevoie de încălțăminte pentru trail running la munte? Mai ușoară și mai flexibilă, încălțămintea MT2 este concepută pentru trail running pe terenuri accidentate.

Culoare:

Albastru petrol închis / Bleu pal

Mărime: Ghid de mărimi
+ 399 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

STABILITATE

Aderență îmbunătățită, datorită crampoanelor de 5 mm.

Amortizare

Amortizare la călcâi datorită conceptului K-Ring și tălpii din spumă Kalensole.

Stabilitate

Suprafață mare de susținere.

Aderență

Cauciuc ales pentru a asigura o bună aderență.

Confort

Confortabilă până la 170 km, datorită materialului respirant și căptușelii.

Adaptare la conformație

Potrivită oricărui fuleu, datorită conceptului K-only.

Informații tehnice

Încălțăminte confortabilă

Am conceput această încălțăminte pentru a fi utilizată pe orice distanță:încălțăminte pe care o puteți folosi de la primii kilometri și până la ultra-trailuri. Fiabilă, sigură și stabilă, pentru orice distanță și pentru orice tip de sol, încălțămintea MT2 este ideală pentru traseele montane, cele mai stâncoase și accidentate.

Aderență mai bună

Datorită recomandărilor și părerilor dumneavoastră, talpa din cauciuc este prevăzută cu crampoane. Aceasta asigură o aderență foarte bună, chiar și pe pietre alunecoase.

K-Ring și kalensole: vă prezentăm o amortizare adaptată.

K-Ring este un concept exclusiv de amortizare, la nivelul călcâiului, sub formă de inel: golul din mijloc favorizează dispersia undelor de șoc. Kalensole este o spumă EVA utilizată pentru talpa intermediară. Compoziție exclusivă, ce îmbunătățește amortizarea cu 34%, raportul de energie cu + 25%, stabilitatea la temperatură și rezistența în timp.Pentru utilizatori de până la 75 kg.

Siguranță pe poteci stâncoase

Încălțămintea ideală pentru toate tipurile de vreme. Aceasta oferă protecție împotriva șocurilor produse de pietre, în vârf și în laterale.

Încălțăminte mai flexibilă

Datorită părerilor voastre, am făcut încălțămintea MT2 mai flexibilă: talpa este prevăzută cu zone despărțitoare din cauciuc, între crampoane. Mai flexibilă, încălțămintea asigură un fuleu mai bun.

Încălțăminte mai ușoară

Încălțăminte mai dinamică pentru curse mai dinamice. Greutate redusă cu 30 g pentru fiecare picior, pentru mai mult confort. Încălțămintea cântărește 540 g pentru mărimea 39.

Încălțăminte adaptată fuleurilor dumneavoastră

Conceptul K-Only, exclusiv Kalenji, este adaptat oricărui tip de fuleu, datorită spumei dense situate sub primul metatarsian.

Drop de 8 mm

Datorită părerilor dumneavoastră, am scăzut drop-ul încălțămintei cu 8 mm. Această înălțime este potrivită pentru cursele obișnuite de trail running, dar și pentru curse de Ultra trail.

Testare

Încălțămintea a fost testată în laborator, în scopul de a valida rezistența. Apoi, a fost testată în condiții reale de practică, la munte, de către echipa de concepere. Testele de flexibilitate au fost mul mai reușite, față de modelul precedent. Testele au permis validarea încălțămintei MT2, la fel de rezistentă și confortabilă pe orice tip de sol, dar mai flexibilă și mai ușoară, pentru o cursă dinamică.

Odată legate șireturile, nimic nu vă mai incomodează!

Nu există nimic mai deranjant decât să fie nevoie să îți legi șireturile în timpul cursei, nu-i așa? Șireturile plate și flexibile rămân perfect înnodate. Datorită buzunarului pentru șireturi, evitați orice disconfort în timpul alergării.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 55% Polietilenă tereftalată, 45% Poliuretan Talpă din 53% Cauciuc, 47% EVA Interior din 85% Poliuretan, 15% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

TESTE

Încălţămintea a fost testată pe terenuri foarte variate. Încălţămintea Trail MT oferă un nivel ridicat de confort şi protecţie. În plus, aceasta a fost supusă la multiple teste mecanice în laborator.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A nu se usca la uscător..

Produse similare

Imagini

Încălțăminte alergare trail MT 2 Albastru Damă
Încălțăminte alergare trail MT 2 Albastru Damă
Încălțăminte alergare trail MT 2 Albastru Damă
Încălțăminte alergare trail MT 2 Albastru Damă
Încălțăminte alergare trail MT 2 Albastru Damă

Opinii clienți

Loading