Încălțăminte Alergare Trail Running MT CUSHION Negru-Corai Damă

27990 LEI
8600527

Produs conceput pentru trail running și pentru ultra trail. Asigură amortizare.

Încălțămintea MT Cushion asigură confort optim, greutate redusă și amortizare. Produs plăcut la purtare!

Culoare:

Corai pal / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 279 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Talpă 100% Kalensole pentru o amortizare maximă și confort.

STABILITATE

Crampoanele de 5 mm asigură aderență sigură și eficientă.

Confort

Talpa moale și spuma de pe interior asigură confort.

Lejeritate

Încălțăminte rezistentă și ușoară. 510 g, la mărimea 39.

Propulsare

Dropul de 4 mm asigură amortizare și propulsie.

Aderență

Cauciucul de pa talpă asigură aderență pe orice tip de teren.

Adaptare la conformație

Datorită tehnologiei K-Only, încălțămintea este adaptată oricărui tip de fuleu.

Rezistenţă

Asigură rezistență, confort, amortizare și greutate redusă. Da!Produs rezistent în timp!

Informații tehnice

De la ce vine denumirea MT Cushion?

- MT: inițiale fac trimitere la practicarea pe munte. Încălțăminte concepută pentru trail running la munte și nu numai. Se potrivește pentru toate tipurile de trasee: stâncoase, cu noroi sau pe teren uscat.
- „Încălțămintea trebuie să îți creeze impreasia de alergare pe o pernă ușoară și moale.”, spune Thierry, șeful de produs. Cushion semnifică amortizare/pernă, pentru practicarea în deplin confort.

Prima încălțăminte Evadict cu drop de 4 mm

Dropul este diferența de înălțime între vârf și călcâi. Încălțămintea MT Cushion are un drop de 4 mm. Acest drop asigură amortizare. De asemenea, asigură propulsie și dinamism. Încălțăminte cu drop micșorat.
În plus, în timp ce se lucra la micșorarea dropului, echipa de concepere a crescut înălțimea spumei EVA la nivelul vârfului, pentru mai multă amortizare și confort în această zonă.

Încălțăminte cu un nou tip de crampoane

Am ales crampoanele de 5 mm deoarece acestea sunt cele mai eficiente: asigură aderență optimă, fără a face încălțămintea mai grea sau mai rigidă.
Modul în care am poziționat crampoanele este, de asemenea, importantă. Astfel, am lăsat suficient spațiu între crampoane pentru a permite noroiului să alunece printre ele și pentru a asigura aderență optimă.

Echilibru între calități

Un practicant de trail running are nevoie și de echilibrul perfect între calități, pe care îl poate oferi încălțămintea. Echipa noastră a ținut cont și de acest aspect în momentul în care a conceput încălțămintea MT Cushion.
Aceasta asigură un raport optim între amortizare și stabilitate, asigurând și o foarte bună susținere. Încălțămintea menține un echilibru între greutatea redusă și rezistență, între aderență și greutate, între confort și dinamism.

Tehnologia Kalensole

O mare parte din încălțămintea noastră este prevăzută cu: tehnologia Kalensole. Kalensole este termenul care desemnează tipul de spumă utilizată pentru amortizare, la acest model de încălțăminte. „Este ideală deoarece asigură rezistență: aceasta nu se subțiază. De asemenea, asigură amortizare optimă”, menționează Thierry, șeful de produs.

Tehnologia K-Only

Ai fuleu pronator sau supinator? Alergătorii cu fuleu pronator sunt cei care au tendința de a alerga cu genunchiul spre interior. Aceștia utilizează mai rapida partea interioară a tălpii. Aici intervine tehnologia K-Only. această spumă mai densă se află în interiorul încălțămintei, la nivelul vârfului. Acest lucru îi ajută pe cei cu fuleu pronator să progreseze, fără a-i incomoda pe sportivii cu fuleu supinator.

Buzunar pentru șireturi

Ai observat ceva diferit la aeastă pereche de încălțăminte? Este vorba de acel mic buzunar de pe limba încălțămintei, care permite depozitarea șireturilor. Buzunarul permite depozitarea șireturilor, astfel încât acestea nu ies în timpul antrenamentelor sau a competițiilor și nici nu se agață de ramuri sau alte obiecte.
În plus, acestea rămân curate.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Exterior din 65% Polietilenă tereftalată, 35% Poliuretan Talpă din 56% Cauciuc Butadien, 44% EVA Interior din 85% Poliuretan, 15% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Pentru a întreține încălțămintea și a absorbi umiditatea între 2 sesiuni de alergare, vă sfătuim să puneți hârtie de ziar în interiorul încălțămintei.

TESTE

Încălțămintea MT Cushion a fost testată și validată de către de practicante, pe parcursul a 600 Km.
Aceste teste au fost realizate în diferite zone montane din Franța. Pe scurt, încălțămintea MT Cushion a asigurat: confort, stabilitate, amortizare și rezistență. Produsul este rezultatul unei munci de 2 ani și jumătate.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A nu se usca la uscător..

Produse similare

Imagini

Încălțăminte Alergare Trail Running MT CUSHION Negru-Corai Damă
Încălțăminte Alergare Trail Running MT CUSHION Negru-Corai Damă
Încălțăminte Alergare Trail Running MT CUSHION Negru-Corai Damă
Încălțăminte Alergare Trail Running MT CUSHION Negru-Corai Damă

Opinii clienți

Loading