Încălțăminte Alergare pe asfalt KIPRUN KS900 Verde Damă

59999 LEI
8735480

Produs conceput pentru antrenamente de alergare și curse, până la maraton. Asigură amortizare, stabilitate și confort.

Încălțăminte ce asigură amortizare, confort și stabilitate pentru mai mulți kilometri!Nu ezita să o probezi!

Culoare:

Verde opal / Gri albăstrui închis / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 599 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Spuma reactivă MFOAM asigură amortizare pentru 1000 km.

Stabilitate

Talpă mai lată și suprafață de contact cu solul mai mare.

Confort

Spumă la câlcâi și pe limbă.

Aderență

Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

Informații tehnice

Amortizare datorită spumei MFOAM

Noul tip de spumă MFOAM, dezvoltată la centrul de studiu tehnic al încălțămintei Decathlon (Footwear Industrial Division) este moale și reactivă. Aceasta asigură confort pe kilometri întregi.

Stabilitate

Forma tălpii este mai lată decât celelalte modele din gama KIPRUN. Suprafața de contact cu solul este mai mare și oferă stabilitate, prin distribuirea mai bună a greutății, mai ales pe distanțe lungi.

Confort

Construcția șosetei interioare și spuma folosită la călcâi și pe limbă asigură confort. Persoanele care au testat produsul susțin că au simțit un confort mai mare, în comparație cu alte modele din gama KIPRUN.

Greutate și Drop

432 g pentru mărimea 38.8 mm.

Design

Designerul încălțămintei Nicolas s-a inspirat de la saltele, care asigură amortizare datorită spumei groase și alveolare. Încălțămintea este confortabilă, prin designul său: materiale moi și forme rotunjite. Semnătura MFOAM CUSHION de la talpă asigură amortizare vizibilă.

Potrivită pentru maraton

5 persoane au testat modelul KS900 în cadrul antrenamentelor pentru maraton și în ziua cursei propriu-zise. Cu toții au apreciat încălțămintea KS900 și amortizarea și confortul pe care aceasta o oferă pe distanțe lungi.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 69% EVA, 31% Cauciuc Exterior din 74% Polietilenă tereftalată, 16% Termosplatic polietilenă (TPE), 10% Poliuretan Interior din 89% Poliuretan, 11% Polietilenă tereftalată

TESTE

Toată încălțămintea este testată în practică direct de către alergători exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.

Aprobat de

La Kiprun se găsesc alergători de orice nivel.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Produse similare

Opinii clienți

Loading