Încălțăminte alergare pe asfalt KS500 Gri-Verde Damă

24999 LEI
Cod produs: 8604874

Produs conceput pentru antrenamente de alergare și curse, până la maraton. Asigură amortizare, stabilitate și confort.

Ai nevoie de încălțăminte stabilă și care să asigure amortizare? Datorită spumei Kalensole, încălțămintea asigură amortizare și stabilitate optimă pentru alergare.

Culoare: Albastru cenușiu / Verde opal
Mărime: Ghid de mărimi
Beneficii:

Avantaje produs

Amortizare

Amortizare

Sistem K-Ring la călcâi și talpă Kalensole, pentru amortizare pe 1000 km.

Stabilitate

Stabilitate

Mai multă stabilitate datorită conceptului ARKSTAB.

Confort

Confort

Spumă pe interior și limbă întărită pentru un confort optim.

Aderență

Aderență

Aderență optimă pe teren umed, datorită texturii și structurii tălpii.

Lejeritate

Lejeritate

Cântărește 478 g pentru mărimea 38.

Adaptare la conformație

Adaptare la conformație

Concept Konly: potrivită pentru fuleuri neutre, pronatoare și supinatoare.

Reducerea frecărilor

Reducerea frecărilor

Tehnologie seamless (fără cusături) la vârf pentru a reduce frecarea.

Propulsare

Propulsare

Spumă Kalensole, pentru un plus de dinamism.

Informații tehnice

DROP 8 mm.

8 mm diferență de înălțime a tălpii între vârf și călcâi.

Importanța amortizării

Talpă concepută special pentru a asigura un confort optim. K-ring: un inel situat la nivelul călcâiului, care îmbunătățește amortizarea în spate și permite dispersarea undelor de șoc, pentru o protejare eficientă a corpului (articulații, spate, genunchi).
Kalensole: o spumă exclusivă, dezvoltată cu departamentul nostru R&D, care permite o îmbunătățire a amortizării cu 34%, mai dinamic cu +25% și o durabilitate de 1000 km în raport cu o spumă tradițională.

Stabilitate

Încălțăminte stabilă ce permite derularea piciorului și limitarea eforturilor de controlare a piciorului și a gleznei, înainte de relansare. Am mărit suprafața de sprijin a piciorului și am integrat ARKSTAB, o bucată de rășină din TPU în zona mediană a piciorului.

Confortul încălțămintei KS500

Pentru a alerga mai mult timp și în mod constant, confortul este un element esențial. Echipa noastră a îmbunătățit confortul acestui produs prin: - element de susținere în spatele încălțămintei. - talpă preformată, din spumă poliuretan alveolară, pentru mai mult confort. - zona din față a fost îmbunătățită, pentru confort optim. - un material fără cusături, pentru a limita riscul de frecare.

Aderență pe teren umed și în viraje

Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a talpei asigură încălțămintei KIPRUN KS500 o aderență optimă pe teren umed, chiar la viteză.

Noutatea încălțămintei KIPRUN KS500?

Datorită părerilor voastre, timp de 2 ani am dezvoltat complet talpa încălțămintei KS500 pentru a îmbunătăți confortul și pentru a păși ușor. De asemenea, am regândit și respirabilitatea feței încălțămintei KS500, datorită unei limbi mai rspirante. De asemenea, structura cu șosetă interioară asigură confort și susținere.

O echipă de pasionați de alergare

Încălțămintea Kiprun KS500 este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Echipa noastră de pasionați de alergare dezvoltă încălțămintea Kiprun, datorită unui grup de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 54% EVA, 36% Cauciuc, 10% Poliuretan termoplastic Exterior din 85% Poliester, 10% Poliuretan termoplastic, 5% Poliuretan Interior din 100% Poliester

TESTE

Toată încălțămintea este testată în condiții reale de practică, de către alergători externi companiei Decathlon. Obiectivul este de a le testa, îmbunătăți și valida în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru dumneavoastră. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe parcursul a mii de kilometri, în timpul a zeci de maratoane de 10 km.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

A se spăla manual

A nu se usca în mașina automată

A nu se usca în mașina automată

Produse similare

Imagini

Încălțăminte alergare pe asfalt KS500 Gri-Verde Damă
Încălțăminte alergare pe asfalt KS500 Gri-Verde Damă

Opinii clienți

Loading