Încălţăminte Alergare pe asfalt KN500 Gri-Galben Bărbaţi

21699 LEI
8542535

Produs conceput pentru alergare pe asfalt. Asigură un fuleu mai natural.

Aveți nevoie de încălțăminte ușoară și care să asigure un fuleu mai natural? Datorită dropului de 4 mm și a flexibilității sale, această încălțăminte asigură libertate de mișcare în timpul alergării.

Culoare:

Gri perlă / Verde Lămâie

Mărime: Ghid de mărimi
+ 216 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Spuma EVA este flexibilă și ușoară, pentru a amortiza undele de şoc.

Lejeritate

Cântărește 476 g pentru mărimea 42.

Flexibilitate

Striații de flexiune, pentru mișcare optimă a piciorului.

Aderență

Aderență optimă pe teren umed, datorită texturii și structurii tălpii.

Înălțime toc

Drop de 4 mm.

Informații tehnice

Fuleu natural

Pentru a vă permite să vă apropiați cât mai mult de un fuleu natural, încălțămintea Kiprun KN500 asigură:
- un drop redus de 4 mm,
- o flexibilitate sporită datorită striațiilor de flexiune,
- o greutate redusă (476 g la mărimea 42),
- o grosime mai redusă a tălpii, la nivelul călcâiului. Fuleul natural se referă la fuleul pe care noi îl avem atunci când alergăm în picioarele goale, respectiv atunci când pășim pe sol mai întai cu vârful sau cu zona mediană a piciorului.

Cum îl influențează dropul pe alergător?

Dropul este diferența de înălțime între vârf și călcâi. Iar acesta influențează alergătorul și fuleul acestuia. Totuși, în prezent nu se știe cu certitudine dacă dropul infleunțează și performanțele sau sporește riscul de accidentare al alergătorului. De asemenea, dropul are un impact direct asupra mușchilor și a tendoanelor. Cu un drop mai mic, gambele și tendoanele lui Ahile sunt mai întinse. Din acest motiv, schimbarea de drop trebuie să se facă progresiv.

Cum să treceți în siguranță de la un drop mai mare, la unul mai mic?

Tranziția spre un fuleu natural necesită o utilizare progresivă și adaptată, pentru a evita riscul de accidentare. Este esențial să vă obișnuiți progresiv mușchii cu alergarea cu o încălțăminte cu un drop mai mic (și cu o amortizare mai mică). Spre exemplu, puteți să reduceți treptat dropul cu care alergați sau să împărțiți sesiunea de sport în două, relizând încălzirea cu o încălțăminte cu drop redus, iar restul antrenamentului cu încălțămintea cu care alergați de obicei.

Structură SLIP ON

Încălțămintea Kiprun KN500 se încalță precum o șosetă, pentru a asigura flexibilitate maximă. Materialul elastic din zona gleznei permite încălțămintei să ia forma piciorului.

Indice minimalist

Indicele minimalist al acestui model este de 54%. Indicele minimalist este o scară de măsurare concepută pentru a determina nivelul minimalismului pantofilor de alergar,e pe baza diferitelor sale atribute. Cu cât procentul este mai mare, cu atât încălțămintea este mai minimalistă. Cu cât procentul este mai mic, cu atât încălțămintea este mai maximalistă. În comparație cu acest model, KIPRUN LONG 2 are un indice minimalist de 16%.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 70% EVA, 15% Poliuretan, 15% Cauciuc Exterior din 80% Polietilenă tereftalată, 13% Poliuretan termoplastic, 7% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Toată încălțămintea este testată în condiții reale de practică, de către alergători externi companiei Decathlon. Obiectivul este de a le testa, îmbunătăți și valida în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru dumneavoastră. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe parcursul a mii de kilometri, în timpul a zeci de curse, de la 10 km până la maratoane.

Produse similare

Imagini

Încălţăminte Alergare pe asfalt KN500 Gri-Galben Bărbaţi

Opinii clienți

Loading