Încălţăminte Alergare pe asfalt Kiprun KS900 Negru-Portocaliu Bărbaţi

59999 LEI
8556893

Produs conceput pentru antrenamente de alergare pe asfalt (de la curse mai scurte, până la maraton). Asigură amortizare, confort și stabilitate.

Încălțăminte ce asigură amortizare, confort și stabilitate pentru mai mulți kilometri!Nu ezita să o probezi!

Culoare:

Coral fluorescent / Negru / Alb

Mărime: Ghid de mărimi
+ 599 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Spuma reactivă MFOAM asigură amortizare pentru 1000 km.

Stabilitate

Talpă mai lată și suprafață de contact cu solul mai mare.

Confort

Spumă la câlcâi și pe limbă.

Aderență

Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

Informații tehnice

Amortizare datorită spumei MFOAM

Noul tip de spumă MFOAM, dezvoltată la centrul de studiu tehnic al încălțămintei Decathlon (Footwear Industrial Division) este moale și reactivă. Aceasta asigură confort pe kilometri întregi.

Stabilitate

Forma tălpii este mai lată decât celelalte modele din gama KIPRUN. Suprafața de contact cu solul este mai mare și oferă stabilitate, prin distribuirea mai bună a greutății, mai ales pe distanțe lungi.

Confort

Construcția șosetei interioare și spuma folosită la călcâi și pe limbă asigură confort. Persoanele care au testat produsul susțin că au simțit un confort mai mare, în comparație cu alte modele din gama KIPRUN.

Greutate și Drop

Greutate: 512 g pentru mărimea 42.8 mm.

Design

Designerul încălțămintei Nicolas s-a inspirat de la saltele, care asigură amortizare datorită spumei groase și alveolare. Încălțămintea este confortabilă, prin designul său: materiale moi și forme rotunjite. Semnătura MFOAM CUSHION de la talpă asigură amortizare vizibilă.

Potrivită pentru maraton

5 persoane au testat modelul KS900 în cadrul antrenamentelor pentru maraton și în ziua cursei propriu-zise. Cu toții au apreciat încălțămintea KS900 și amortizarea și confortul pe care aceasta o oferă pe distanțe lungi.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 68% EVA, 32% Cauciuc Exterior din 74% Polietilenă tereftalată, 16% Poliuretan termoplastic, 10% Poliuretan Interior din 89% Poliuretan, 11% Polietilenă tereftalată

TESTE

Toată încălțămintea este testată în condiții reale de practică, de către alergători externi companiei Decathlon. Obiectivul este de a le testa, îmbunătăți și valida în cel mai obiectiv mod cu putință, pentru a vă oferi produse de înaltă calitate.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru dumneavoastră. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe parcursul a mii de kilometri, în timpul a zeci de curse, de la 10 km până la maratoane.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual

Produse similare

Opinii clienți

Loading