Încălțăminte Alergare pe asfalt KIPRUN KD900X Alb Bărbați

69999 LEI
8666803

Produs conceput pentru antrenamente și competiții de alergare pe asfalt. Încălțăminte dinamică, ușoară și rezistentă în timp.

Vrei să-ți depășești limitele? Încălțămintea KD900X, cu spumă Pebax® și placă din carbon, asigură retur optim de energie, pentru viteză și performanță de durată.

Culoare:

Alb / Verde Lămâie

Mărime: Ghid de mărimi
+ 699 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Propulsare

Retur optim de energie, datorită spumei Pebax® Arkema și plăcii din carbon.

Lejeritate

Greutatea redusă contribuie cu 30% la propulsie. 450 g pentru mărimea 42.

Aderență

Textura și geometria tălpii asigură aderență pe teren umed.

Informații tehnice

Model de încălțăminte rapidă, concepută la Decathlon

Încălțăminte realizată în urma colaborării cu parteneri interni și externi. Spumă creată în colaborare cu Arkema, o companie specializată. Astfel, a fost concepută spuma VFOAM din Pebax®, cu 20% mai dinamică decât cea de la încălțămintea clasică. Placa din carbon a fost dezvoltată în intern, cu celula noastră de inovație. Combinația de spumă și placă din carbon înseamnă 75% de retur al energiei.

Performanță care durează

Această încălțăminte asigură performanță și este rezistentă în timp! Pentru Kiprun, rezistența în timp a încălțămintei reprezintă o prioritate. În stadiul de concepere, am acordat o atenție deosebită kilometrajului pe care-l poate oferi încălțămintea. Așadar, a fost testată de practicanți exigenți, chiar până la 1500 km de unul dintre alergătorii noștri!

Greutate redusă, pentru performanță

Studiile de cercetare și de dezvoltare ale acestui produs au arătat că o încălțăminte ușoară îmbunătățește performanțele în timpul alergării, datorită unui consum mai mic de energie. Pentru a concepe încălțămintea KIPRUN KD900X, ne-am asigurat că aceasta oferă confort și rezistență în timp, deopotrivă. Am ales materiale mai ușoare și am creat o talpă îmbunătățită. Rezultatul: încălțămintea cântărește 450 g pentru mărimea 42.

Drop

Drop-ul tălpii este de 8 mm.

Încălțăminte testată și aprobată de atletul Yohann Kowal

Yoann a atins un record personal de 1h02'17 la semimaratonul de la Lille din 20 martie 2022, cu încălțămintea KD900X, o reală performanță la o cursă omologată. Yoann a apreciat în special greutatea redusă și confortul pe teren umed și în viraje.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 65% Polieter Blocamidă (PEBA), 25% Cauciuc, 10% Carbon Exterior din 80% Polietilenă tereftalată, 20% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

TESTE

Încălțăminte testată de 20 de alergători exigenți, cu practicare intensivă, în antrenamente fracționate lungi și scurte. Aceștia au apreciat returul de energie și rezistența în timp. Încălțămintea asigură performanță până la 1000 km.

Aprobat de

Apreciată de Yoann Kowal, practicant francez care a avut un record personal de 1h02'17 la semimaratonul de la Lille din 20 martie 2022! Încălțăminte cu care s-a atins un record personal la o cursă omologată. Yoann a apreciat în special greutatea redusă și confortul pe teren umed și în viraje.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual. A se usca în aer liber.

Produse similare

Video

Opinii clienți

Loading