Reduceri
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi

Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi

39999 LEI −57%
17099 LEI
*De la ‪30.11.2022‬, în limita stocului disponibil
8519136

Produs conceput pentru antrenamente de alergare pe asfalt, de la curse scurte, până la maraton. Încălțăminte ușoară și stabilă.

Căutați o pereche de încălțăminte care să asigură stabilitate? În afară de a fi o încălțăminte ușoară, aceasta asigură stabilitate și amortizare, la antrenamente și competiții!

Culoare:

Coral fluorescent / Negru

Mărime: Ghid de mărimi
+ 170 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Amortizare

Sistem K-Ring la călcâi și talpă Kalensole, pentru amortizare pe 1000 km.

Stabilitate

Talpă lată și întăritură la călcâi, pentru stabilitate.

Lejeritate

Încălțăminte ușoară: 556 g la mărimea 42.

Aderență

Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

Propulsare

Spumă Kalensole, pentru un plus de dinamism.

Adaptare la conformație

Concept Konly: potrivită pentru fuleuri neutre, pronatoare și supinatoare.

Informații tehnice

DROP 10 mm.

10 mm diferență de înălțime a tălpii între vârf și călcâi.

De ce să alegeți o încălțăminte ușoară?

Studiile de cercetare și de dezvoltare ale acestui produs au arătat că o încălțăminte ușoară îmbunătățește performanțele în timpul alergării, grație unui consum mai mic de energie. La realizarea acestui produs s-au utilizat materiale mai ușoare și un conceput nou pentru talpă, pentru a asigura confort și rezistență în timp. Rezultatul: încălțămintea KIPRUN KS LIGHT este cu 12% mai ușoară decât KIPRUN LONG. Greutate: 556 g la mărimea 42.

Importanța amortizării

Talpă concepută special pentru a asigura un confort optim. K-ring: un inel situat la nivelul călcâiului, care îmbunătățește amortizarea în spate și permite dispersraea undelor de șoc, pentru o protejare eficientă a corpului (articulații, spate, genunchi). Kalensole: permite o îmbunătățire a amortizării cu 34%, mai dinamic cu +25% și o durabilitate de 1000 km în raport cu o spumă tradițională.

Stabilitate

Încălțăminte stabilă ce permite derularea piciorului și limitarea eforturilor de controlare a piciorului și a gleznei, înainte de relansare. Suprafața de sprijin a fost mărită și a fost adăugată o întăritură în spatele călcâiului.

Confort

Pentru a alerga mai mult timp și în mod constant, confortul este un element esențial. Echipa noastră a îmbunătățit confortul acestui produs prin: - element de susținere în spatele încălțămintei. - talpă preformată, din spumă poliuretan alveolară, pentru mai mult confort. - zona din față a fost îmbunătățită, pentru confort optim. - un material fără cusături, pentru a limita riscul de frecare.

Aderență pe teren umed și în viraje

Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a tălpii din cauciuc asigură încălțămintei KIPRUN KD PLUS o aderență optimă pe teren umed, chiar și în viteză.

Adaptată la orice tip de fuleu

Conceput exclusiv K-ONLY, o spumă mai densă situată sub primul os metatarsian. O cercetare de 6 luni, realizată cu Luxembourg Institute of Health*, a demonstrat că conceptul K-Only este potrivit pentru toate tipurile de pași. Studiul în câteva cifre: - 372 alergători
- peste 12 558 de ședințe de antrenament
- 12 094 ore de practică
- 116 723 km parcurși

O echipă de pasionați de alergare

Încălțămintea Kiprun KS Light este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Echipa noastră de pasionați de alergare dezvoltă încălțămintea Kiprun, datorită unei rețele de ambasadori: practicanții de alergare Decathlon, antrenori sportivi și voi. Astfel, alegem materialele, concepem produsele, apoi le testăm și le validăm în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 60% EVA, 40% Cauciuc Exterior din 85% Silicon, 10% Poliuretan termoplastic, 5% Poliuretan Interior din 100% Silicon

TESTE

Toată încălțămintea este testată în practică direct de către alergători exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.

Aprobat de

Din echipa Kiprun fac parte practicanți de toate nivelurile, de la începător până la avansat.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a fi comercializată, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în timpul a zeci de maratoane de 10 km.

Produse similare

Imagini

Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi
Încălţăminte Alergare Kiprun Kslight Roşu Bărbaţi

Opinii clienți

Loading