Încălţăminte Alergare pe asfalt Kiprun FAST 2 Albastru/Roșu Bărbaţi

24999 LEI

Produs conceput pentru alergare pe asfalt. Asigură amortizare și propulsie în timpul antrenamentelor și concursurilor, adaptată inclusiv pentru maraton.

Încălțămintea asigură amortizare și propulsare în timpul alergării. Fast 2 oferă o mai bună aderență și un mesh întărit prin raport cu KIPRUN FAST.

Culoare: Albastru marin / Roşu fluorescent
Mărime: Ghid de mărimi
+ 249 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs
Beneficii:

Avantaje produs

Amortizare

Sistem K-Ring la călcâi și talpă Kalensole, pentru amortizare pe 1000 km.

Propulsare

Concept Up'Bar și talpă Kalensole, pentru mai mult dinamism.

Lejeritate

560 g pentru mărimea 43.

Aderență

Textură și geometrie specială, pentru aderență pe teren umed.

Adaptare la conformație

Concept Konly: potrivită pentru fuleuri neutre, pronatoare și supinatoare.

Reducerea frecărilor

Tehnologie seamless (fără cusături) la vârf pentru a reduce frecarea.

Informații tehnice

DROP 10 mm.

10mm diferență de înălțime între vârf și călcâi.

Importanța amortizării

Talpă concepută special pentru a asigura un confort optim. K-ring: un inel situat la nivelul călcâiului, care îmbunătățește amortizarea în spate și permite dispersraea undelor de șoc, pentru o protejare eficientă a corpului (articulații, spate, genunchi).

Kalensole: o spumă exclusivă, dezvoltată cu departamentul nostru R&D, care permite o îmbunătățire a amortizării cu 34%, mai dinamic cu +25% și o durabilitate de 1000 km în raport cu o spumă tradițională.

Dinamism la fiecare pas

Pentru a progresa și a vă îmbunătăți timpul de referință din timpul maratonului de 10 2 km, încălțămintea KIPRUN KD Light favorizează dinamismul, grație conceptului UP'BAR, un element realizat din TPE (Pebax®), situat sub talpă.

Adaptată la orice tip de fuleu

Conceput exclusiv K-ONLY, o spumă mai densă situată sub primul os metatarsian. O cercetare de 6 luni, realizată cu Luxembourg Institute of Health*, a demonstrat că conceptul K-Only este potrivit pentru toate tipurile de pași. Studiul în câteva cifre: - 372 alergători
- peste 12 558 de ședințe de antrenament
- 12 094 ore de practică
- 116 723 km parcurși

Aderență pe teren umed și în viraje

Talpa încălțămintei a fost gândită asemenea unui cauciuc de mașină, pentru a alerga eficient, chiar și pe timp de ploaie. Noua geometrie a talpei, din cauciuc, asigură încălțămintei KIPRUN FAST 2 o aderență optimă pe teren umed, chiar și în viteză.

Noutățile KIPRUN FAST 2

Datorită opiniilor dumneavoastră, am îmbunătățit în anul 2020 încălțămintea KIPRUN FAST 2 cu:
- cauciuc nou pe talpa exterioară care îmbunătățește aderența cu mai mult de 35%; - material din mesh pe față pentru mai multă rezistență.

O echipă de pasionați de alergare

Încălțămintea Kiprun Fast 2 este rezultatul unor cunoștințe dobândite timp de mai mult de 10 ani, în Decathlon.Echipa noastră de pasionați de alergare dezvoltă încălțămintea Kiprun, datorită unui grup de ambasadori: În etapa de producție avem și sprijinul ambasadorilor Decathlon, pasionați de alergare. Astfel, noi alegem materialele, creionăm prototipurile, testăm și validăm produsele în laborator și în practică.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 51% EVA, 34% Cauciuc, 9% Poliuretan, 6% Termosplatic polietilenă (TPE) Exterior din 50% Poliester, 45% Poliuretan, 5% Poliuretan termoplastic Interior din 100% Poliester

TESTE

Toată încălțămintea este testată în practică direct de către alergători exteriori companiei Decathlon. Scopul este acela de a testa încălțămintea, de a o îmbunătăți și valida, pentru ca voi să vă bucurați de alergare.

Aprobat de

La Kalenji se găsesc alergători de orice nivel.
În fiecare zi testăm produsele noastre, pentru a le îmbunătăți pentru voi. Acestea sunt apoi testate și validate de către o echipă de utilizatori, în condiții reale de practică. Înainte de a le comercializa, încălțămintea a fost testată pe mii de kilometri, în timpul a zeci de maratoane de 10 km.

Produse similare

Opinii clienți

Loading