Încălțăminte respirantă Baby gym 520 I LEARN (20 - 24) Copii

8999 LEI
8572888

Produs conceput pentru a sprijini dezvoltarea psihomotorie a copilului, în timpul antrenamentului de baby gym.

Încălțăminte ideală pentru cei mici: susține piciorul și asigură flexibilitate maximă. Potrivită pentru picioarele care transpiră. Branțul detașabil vă ajută să alegeți mărimea.

Culoare:

Negru / Alb

Mărime:

Ghid de mărimi
+ 89 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Respirabilitate

Material respirant, pentru mai mult confort.

Flexibilitate

Talpă exterioară flexibilă, datorită striațiilor de flexiune.

Susținere

Material rigid la călcâi, pentru susținere.

Utilizare ușoară

Recomandare: scoateți branțul pentru a afla mărimea potrivită!

Utilizare

Închidere cu benzi autoaderente, reper picior stâng/drept, deschidere largă.

Informații tehnice

Încălțăminte adaptată la picioarele copiilor de vârste mici:

Poziția piciorului este importantă pentru dezvoltarea și creșterea copilului între 1 și 6 ani. Încălțămintea noastră răspunde la nevoile copiilor în creștere.

Ce încălțăminte să aleg pentru copilul meu?

Între 1 și 2 ani (mărime 20 - 24): poziție verticală și învățarea mersului.Picioarele sunt grăsuțe: încălțămintea noastră, I LEARN, este ideală pentru o dezvoltare normală a piciorului. Între 3 și 6 ani (mărime 25 - 30): îmbunătățirea mersului, a alergatului și a săriturilor. Mușchii picioarelor se dezvoltă, bolta plantară începe să se formeze: încălțămintea noastră I MOVE este flexibilă și asigură susținere.

Caracteristicile picioarelor la copii de 1 - 2 ani

Picioarele nu au nevoie de încălțăminte pentru a se dezvolta. Dar aceasta este importantă pentru că protejează picioarele de frig, de umiditate, lovituri, atât la exterior, cât și la interior. Încălțămintea I LEARN de la Domyos asigură protecție și libertate de mișcare copiilor de 1 - 2 ani: flexibilitatea încălțămintei permite piciorului să se dezvolte în mod natural. Talpa subțire, plată și flexibilă oferă aceeași senzație ca mersul în picioarele goale.

Alegerea mărimii

Mărime ușor de ales: scoateți branțul interior din încălțăminte și așezați-l pe sol. Așezați piciorul copilului deasupra acestuia, cu călcâiul pe linia din spate. Dacă degetele se află în zona hașurată din față, atunci aceasta este mărimea ideală! Între 1 și 3 ani se înregistrează un ritm foarte rapid de creștere a picioarelor, de aceea se recomandă verificarea frecventă a mărimii. Consultați site-ul nostru, la rubrica „ce mărime să aleg?”.

Detalii bolta plantară

De la naștere, copilul are picioarele plate. Din momentul în care învață să meargă, bolta plantară și mușchii picioarelor se formează treptat. Din acest motiv, nu este nevoie să integrați bolta plantară în încălțăminte în perioada de creștere a copilului (decât cu recomandarea medicului specialist).

Beneficiile unei activități fizice de la vârste fragede:

Activitățile fizice practicate în mod consecvent, de la vârste fragede, sunt benefice pentru dezvoltarea fizică și psihică a copiilor. Obiceiul unor moduri de viață sănătoase limitează problemele de sănătate pe parcursul vieții. Practicarea unei activități fizice colective favorizează integrarea socială și contribuie la dezvoltarea personalității copilului.

Beneficiile fizice și intelectuale

Care sunt beneficiile fizice?Dezvoltarea capacității fizice (dezvoltarea psihomotorie).
Favorizarea creșterii.
Reducerea riscului de obezitate.

Care sunt beneficiile intelectuale? Învață să aibă încredere în sine.
Favorizează integrarea într-un grup.
Contribuie la starea de bine a copilului.
Îmbunătățirea capacității de concentrare.

Practicare

Ce este baby gym?
Accesibil copiilor începând cu vârsta de un an până la 6 ani, această practică ludică este concepută pentru a-i solicita în cadrul unui parcurs construit cu un material adaptat. Baby gym dezvoltă capacitățile motrice ale copiilor prin diverse exerciții și mișcări.
Reprezintă începutul activității sportive a copilului.

Beneficii

Baby gym favorizează dezvoltarea psihomotorie a copiilor, a motricității și echilibrului. Echilibrarea pe bârne, săritul, cățăratul, rotirile, sunt activități care permit copilui să capete autonomie și încredere.

Garanție

2 ani

Compoziție/ Recomandări

Compoziție

Talpă din 100% Cauciuc Exterior din 80% Polietilenă tereftalată, 20% Poliuretan Interior din 100% Polietilenă tereftalată

RECOMANDĂRI DE DEPOZITARE

Se recomandă depozitarea încălțămintei într-un loc uscat, ferit de umiditate și de lumină.

TESTE

Produsele Domyos sunt testate în laborator, pentru a verifica aderența și rezistența. De asemenea, respectă normele Decathlon cu privire la toxicologie.
Toată încălțămintea Domyos a fost testată în utilizare de copii care practică baby gym.

Aprobat de

Colaborarea cu un podolog ne-a permis să înțelegem mai bine influența pe care încălțămintea o are asupra piciorului copilului, încă de la vârste fragede.

Recomandări de întreținere

A se spăla manual.

Produse similare

Opinii clienți

Loading

Întrebări și răspunsuri