Home trainer TACX NEO 2T SMART

5.89999 LEI
8594463

Produs conceput pentru ciclism în interior. Home trainer silențios și precis.

În afară de funcționalitățile de ciclism de șosea, aceasta asigură o analiză a pedalării.

Livrare la domiciliu GRATUITĂ
Disponibil
Ridicare gratuită din magazin
+ 5899 puncte
Pentru achiziționarea acestui produs

Avantaje produs

Discreție sonoră

Foarte silențios.

Conectivitate

Bluetooth, ANT+, compatibil Zwift.

Putere

Senzor de putere integrat.

Informații tehnice

Home trainer silențios

Home trainer-ul NEO 2 asigură o experiență de ciclism mai silențioasă.

Senzație de pedalare fluidă

Grație sistemului electronic îmbunătățit, trainer-ul NEO 2T Smart beneficiază de un control mai reactiv al motorului și asigură o pedalare mai fluidă. Precum trainer-ul NEO, acesta compensează viteza, greutatea și unghiul de înclinare și garantează o senzație de pedalare mai realistă. Acesta garantează o senzație de pedalare mai realistă și fluidă.

Analiză pedalare

Grație detectorului stâng și drept, acest home trainer permite măsurarea poziției exacte a picioarelor. Acest lucru permite o analiză mai detaliată și precisă a pedalării și, deci, o îmbunătățire a puterii și a performanțelor ciclistului.

Precis și fiabil

Trainer-ul Tacx NEO 2T SMART măsoară puterea cu o precizie incredibilă și asigură date precise și fiabile. Acest trainer este singurul care nu necesită calibrare. Acest Trainer Smart măsoară puterea cu o precizie de sub 1% marjă de eroare.

Putere

Asigură o putere inegalabilă! Trainer-ul Neo 2T Smart rezistă la sprint-uri de până la 2200 watts și stimulează ascensiunile până la 25% pantă, pentru antrenamente intensive. Acesta vă însoțește în timpul ședințelor de antrenament mai intense.

Axe suplimentare

Se vinde cu adaptori de axe, pentru o compatibilitate îmbunătățită. Home trainer direct compatibil cu axele 142x12mm și 148x12mm, fără adaptor.

Road Feel

Senzații realiste astfel încât impresia că practicați ciclismul în exterior.Această funcție de imersiune este unică și poate fi utilizată cu video-urile Tacx și Zwift.

Simulează coborârea

Acest trainer este capabil să reproducă senzația de coborâre în pantă. Exact ca în realitate, cu home trainer-ul Neo Smart 2T puteți accelera în timpul coborârii în pantă.

Stabil și totuși flexibil

Home trainer-ul Neo 2T Smart permite mișcarea la câteva grade în stânga sau în dreapta, în timpul utilizării. Cadrul urmează în mod natural mișcările corpului, pentru a îmbunătăți senzația de realism.

Fără alimentare externă

Home trainer-ul NEO 2T Smart nu necesită nicio sursă de alimentare externă, întrucât acestea își generează propria energie în timpul pedalării. Așadar, îl puteți utiliza oriunde doriți. Atunci când este conectat la o sursă de alimentare externă, funcția de simulare a coborârii se activează.

Soft Tacx Cycling

Puteți explora lumea, grație acestor video-uri de înaltă calitate și antrenamentelor GPS, doborând recordurile prietenilor. Vă puteți antrena riguros, cu ajutorul planurilor de antrenament structurate. Vă puteți analiza datele, exporta activitățile în Strava și profita de numeroase alte funcționalități. 1 lună de abonament gratuită.

Compatibilitate cu ZWIFT

Compatibilitate cu ZWIFT

Caracteristici tehnice:

Dispozitiv fără fir. ANT+ FE-C, Bluetooth Smart open
Modalități de comandă: Smartphone, tabletă, ciclocomputer ANT+FE-C, autonomie legătură, ciclocomputer prin antenă ANT+
Afișare: Smartphone, tabletă, ciclocomputer, ceas sport, ciclocomputer cu antenă ANT+
Precizie: <1%

Garanție

2 ani

Produse similare

Imagini

Home trainer TACX NEO 2T SMART
Home trainer TACX NEO 2T SMART
Home trainer TACX NEO 2T SMART

Opinii clienți

Loading